Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 2. 21in 13. günü doldu işte bugün
canım ben yanlış mı anladım ki seni:s :44: 2. seansının 13. günündesin ve o buhranlı dönemi yeni mi atlatabiildin![]()
2 .21 ilk haftasınıda ben bugün bitrdim ama cıvıdıbenimkiler bi kaç güne kadar regli olcam ondan mı ki acaba bilemedim gögüs ucum da hassasiyet vardı 2 gündür artık o da yok uff ellemicem ellemicem diyorum ama sabh gözümü açar açmaz iki elimle onları yokluyorum gün içindede açıp açıp kendimi memişlerime bakarken yakalıyorum sistem dışı bazen elledigimin farkındada olmuyorum alışkanlık oldu sanırım yollda filan elliyomuyum kendimi bilemyorum valla
19 mayısta başladım canım daha ilk günden başladı benim bütün bütün bütün karıncalanmalar, kaşıntılar ağrılar bilmem neler
taaaa ki 3 hazirana kadar.. bi regl oldum bildiğin fıss
herşey durdu
geçtiğimiz çarşamba ilk 21 bitti
şimdi beklemedeyim
beni regl vurdu anlayacağın
yaa kızlar ben 1. 21 imi dün bitirdim, hiç 6 saatin altına düşmedim genelde hep 8 saat falan dinledim ama hiçççbi değişiklik yok , ne cm ne dolgunluk değişti![]()
ah ne hevesle başladım ama finallerim yüzünden hiç devam edemedimm yaa![]()
cnm o melodının etkısı gecıcı ama yınede sen bılırsın telkın hepsınden daha ıyı buyume zaman ısteyen bısey bı anda olmuyo cnm oylebenimde ilk 21. bitti simdi 7 gün ara vericem ama su japonlarin buldugu seyi mi dinlesem diy düsündüm gecelerii...
benimkiler dolgun ama büyümediler galiba,yani.. catalim belorginlestiu ve memisler yakinlasti ama ..büyüme yok ya
kızlar ölçülerimi veriyorum...13/05/2011 üst 81.5 orta 81 alt 79 13/06/2011 üst 84 orta 83 alt 80.5 :124: Şunu da belirtmek isterim ki tek 21 yaptım,ama 2. yi de düşünüyorum,ama bilinçaltına zaman vermek lazım,ilk 21'den sonra da büyüme devam ediyor..Bi de dolgunluk var tabi..hiç ümitsiz olmayın kızlar...
![]()
sadece telkin mi dünledün hurma filan da yedin mi alt 1.5 cm alt taraf kolay kolay artmaması gerek orası sırt çevresi çünkü kilo aldın mı yani 1 ay önce kaç kiloydun şimdi kaç kilosun biliyomusun. bende geçen ölçtüm ortadan 2 cm büyüme vardı alttan 1 cm küçülme vardı 1 hafta osnra tekrar ölçtügümde aynı eski ölçümdeydim ya ölçmesini beceremiyorum ben yada bende var bi tuhaflık bilemiyorum artık.
birde canım ilk 21ri bitirdin kaç günlik ara verdin ne zman başlamayı düşünüyosun ayyyy çok sevindim senin adınaaaaaaaaaaaaa darısı banaaaaaaaaaaaa![]()
başka hiçbir şey yapamadım,çünkü ne hurma bulabildim ne de kurt üzümü..13 mayıs'ta başladım 3 haziran'da bitirdim,şimdi ilişki telkinini dinliyorum 25 haziran'da bitecek..O zaman da 2. 21'e başliycam..Ama telkine çok inandığım için belki de..Hiç aralardaki cıvımalar ya da küçülmelerle ilgilenmedim,kendi hallerinde büyüyor ciciler..bi de kilom hiç değişmedi canım.
ya canım yaa ilişki telkininde nasıl etkiler alıyosun yani ne gibi değişimler hissediyorsun noluyo bende dinlemek istiyorum ama sevgülümün hareketlerini kendime göre yönlendirmiş gibi hissederim yani iyi bişey olursa telkinden kaynaklanıyor diye normalde öle değil diye aklımdan geçiririm ki buda hoş değil gibi sanki bilmedigim için soruyorum nasıl oluyo nasıl gidiyo ilişkiniz hı![]()
aslında ilişkimde sorun yoktu,sadece evrene biraz daha iyi enerji vermek istedim,hem büyü gibi değilki,onun istemediği hiçbir şey için bi zorlama yok ortada..İyi insanların çevresine güzel insanları çekmesi gibi bir şey aslında..İyi düşün iyi olsun,karma felsefesi..![]()