merhaba kızlaarrr!!! bugün iyi geldim buraya çünkü az önce regl öncesi dolgunluğumun geri geldiğini ve çapının daha da genişlediğini farketttimmm

biliyordum böyle olacağını ama o dönemde -tam 6 gün boyunca!!!- sürekli sönük görmek de olumsuz şartlandırıyor zihni

aslında hiç bakmamak lazım da işte insan dayanamıyor illa ki bakıcak hızla büyüyorlardı ya günden güne gelişmeleri takip etmek istiyor, sönüklüğü görünce de moral bozuluyor anında. ama önemli değil artık, bugün çok güzel çok mutluyummm ve o gazla takmışım kulaklığı dinleyip duruyorum

valla arkadaşımla buluşucam ya yolda dinlemek haricinde tek kulaklıkla onun yanında da dinlemeyi planlıyorum zaten bir sürü şeyle engellendi telkini dinlemem, her fırsatı değerlendirmem lazım artık, 2. haftam dolmak üzere, bir hafta kalıyor geriye, en verimli şekilde değerlendirmeliyim :92: hurmam bitmişti onu da alırım kurt üzümünü de, telkin bitene kadar ve bittikten sonra da onları yemeye devam ederim hadi hadi yolu yarıladık sayılır istediğimiz boyutlar ve şekil bizimdir