Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

inş. inş. :)) bastan baslıyım ben zaten 4 gun oldu dha kesın olsun heycanlıyım :)

denek olmaktan değil de her bünyeye göre farklı etki gösteriyor canım ya. herkez aynı şeyleri yaşamıyorki... sağlıklı olmaz anlıcağın

evet cnm ıkıncı 21 bıtelı dort gun falan oldu denek mı olacaz Farketmez benım ıcın elmasekerı ne derse ona gore yapabılırız bıseyler
canım bence bi 10 gün bekleyeşim. Bundan sonraki süreçte neler olcak b, bakalım büyüme gerçekten devam etcekmi bunları görelim. Sonuçta hayat boyu telkinle yaşamıycaz ya

bılmıyorum kı cnm yaa bu kez 10 gun mu olsun ara dıyosun kararsızım dogru bı haftayı gecırelım ne dıyosun bonbonsekerının dedıgıne ne yapalım

canım sorun değil hani birimiz başlayalım birimiz başlamayalım deneriz ama herkeste aynı etkileri göstermiyoki. hatırlıyomusun biz 2. 21 de aynı süreçteyken senin dolgunları ben sana ağlıyodum "nez bende niye yokkk, bende neden olmuyo" diyodum :))) ama bi anda bendede olmaya başladı. ayrıca buna regl olma sürelerimiz bu sürede yaşadığımız dolgunlaşmalar sönmelerde dahil. bu yüzden hiç sağlıklı olmaz bence. siz ne diyosunuz?

dogru soyluyosun bunyeye gore degısıyo cnm haklısın bu arada benım goguslerde gezınıyo karıncalar kurt uzumu hızlandıracak buyume surecını sanırım

Kızlar yaa benım bı sorunum var gece on kez uyanıyorum bu yuzden sureklı elım kolum uyusuyo uzerıne yatınca oluyo kolum ama bacagım parmaklarımda da oluyo anlam veremedım yaa Sızde de oluyomu oyle

dogru soyluyosun bunyeye gore degısıyo cnm haklısın bu arada benım goguslerde gezınıyo karıncalar kurt uzumu hızlandıracak buyume surecını sanırım

nezcim bu akşam karıncalarınla bana çaya bekliyorum
belki benimkiler seninkilerden feyz alırlar da yola gelirler artık

nezcim bu akşam karıncalarınla bana çaya bekliyorum
belki benimkiler seninkilerden feyz alırlar da yola gelirler artık
olur cnm gelırım ancak cayın yanına pasta borek degıl hurma ve kurt uzumu ıkram edersen gelırım Valla benımde ıkı gundur arttı cnm cuma gunu aksam basladı o yuzden bende kurt uzumune bagladım Cuma sabah yedım ılk cunku

Son düzenleme:

ha ha:)
ayıp ediyosun menüyü hazırladım
hurmalı kurt üzümlü çörek
kurt üzümlü hurmalı börek
hurma aromalı kurt üzümlü kek
kurt üzümlü hurmalı tatlı
bi de meyve olaraktan da
kurt üzümüyle hurma:)
oohh mis
kızlar herkes davetlidir, karıncaları toplayın gelin

Nezcim ilk önce soruna geç cevap verdiğim içi,n özür dilerim emin olmak için BİM' gitmeyi bekledim ama yok yağmur yok oğlanın gösterisi hazırlık falan gidemedim ama bugün aldırdım eşime ve başka şubeye gidip sordum her zaman gelir mi diye şubedeb şubeye değişiyormuş alım olursa getiriyorlar demekki..Aldığım Goji berrye baktım Çin'den ithal ve sizin için resmini çektim. Bu arada ben tatile çıkıyorum öpüyorum hepinizi Bu arada Melis'i de nişan hazırlığı vardı kolay gelsin şimdiden

bimde satılıyosa süper bizim burda 2 tane bim var ikisinde de aynı ürünler geliyo ama ben yinede bakayım ikisinede çok sevindim bak buna canım sen o paketi kaça aldın kaç gram

Son düzenleme:

Bonbon merak ettim neden bu sene karınca fazla olacakmış?Çünkü benim evi karınca bastı ve küçük siyah zararsız örümceklerde var. En son evimi karınca bastığında 2. evimizi aldık bende seviniyordum demek seneyle alakalı:44:

bimde satılıyosa süper bizim burda 2 tane bim var ikisinde de aynı ürünler geliyo ama ben yinede bakayım ikisinede çok sevindim bak buna canım sen o paketi kaça aldın kaç gram

Bonbon 150 gr 6.900 TL ama burda fazla büyük aktar olmayınca BİMden direk aldırdım.Bulamazsan sor çünkü hepsinde olmuyor.Kasaya yakın değişik ürünlerin satıldığı raflar oluyor ya ordaydı.

valla bilmiyorum ki canım yaa haberlerde duydum karıncalar böcekler hatta sivrisinekten daha çok karasinek olacakmış şu kurt bırakan pis sineklerden filan pikniğe gittk ordaki bi kadında dedi havalardan mı artık bilmiyorum ama gerçekten bizim evi karınca işgal etmişti ama nane yağından annem bi kaç tane damlattı geldiklerri yere yuvasına filan kapı ağzına 2 gündür yok

Merhabaa kızlar Yetişemiyorum size artık valla her girdiğimde yeni bir şeyler var.. Ben de başladım; fakat 6 saat dinleyemiyorum. Yani uykumda bile olmuyor, uyanıp kapatıyorum.
İlla 6 saat dinlememiz şart mı yaaa ? Lütfen cevap verin..
:44:

cnm bu rüyalar senin bilinçaltınla ilgili,çünkü bu telkin bilinçaltına atağa geçip eylemde bulunması için emir veriyor,o da rüyalarla kendini gösteriyor..Rüyanın tamamını bilmiyorum ama vücudunla ya da kendinle ilgili başkalarının bilmesini istemediğin bi kusur ya da yaşadığın bi olay sonucu bilinçaltına attığın bi şeylerin somut olarak ortaya çıkmasıdır bu rüyan..Yani kötü bi rüya değil sadece açığa çıkarken seni korkutmuş,ama rahatlamış olmalısın..

kızlar ben 2. 21'i yapmadım ilişki telkinini dinliyorum ve göğüslerim hala dolgunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…