bence devam et. bugun fazla dinle telafi etmeye çalış. ama canım bu telkin gerçekten düzen istiyo, daha iyi sonuç almak istiyosan atlamamaya çalış. hadi bakalım hayırlsı olsun. bi kişi daha geldi aramıza :)) güzel sonuçlar alırsın sende inş
aaa sizin 2. 21de bitti dimiii ya kızlar aranızda anlaşın biriniz başlasın biriniz başlamsın bizim için denek olmazsınız denemeden bilemicez çünkü 3. dinleeyndeki etkiler ne olacak dinlemeyendeki etkiler ne olacak hı olmaz mı öle ben şahsen 3.yü dinlemicem zaten vaktimde yok ama benim 2nin bitmesine 2 hafta var çok merak ediyorum artık dinlemezsek ne olcak yada 3. dinlersek ne olacak die
evet cnm ıkıncı 21 bıtelı dort gun falan oldu denek mı olacaz[ı][/ı]
aaa sizin 2. 21de bitti dimiii ya kızlar aranızda anlaşın biriniz başlasın biriniz başlamsın bizim için denek olmazsınız denemeden bilemicez çünkü 3. Dinleeyndeki etkiler ne olacak dinlemeyendeki etkiler ne olacak hı olmaz mı öle ben şahsen 3.yü dinlemicem zaten vaktimde yok ama benim 2nin bitmesine 2 hafta var çok merak ediyorum artık dinlemezsek ne olcak yada 3. Dinlersek ne olacak die
canım bence bi 10 gün bekleyeşim. Bundan sonraki süreçte neler olcak b, bakalım büyüme gerçekten devam etcekmi bunları görelim. Sonuçta hayat boyu telkinle yaşamıycaz ya
evet cnm ıkıncı 21 bıtelı dort gun falan oldu denek mı olacazFarketmez benım ıcın elmasekerı ne derse ona gore yapabılırız bıseyler
bılmıyorum kı cnm yaa bu kez 10 gun mu olsun ara dıyosun kararsızım dogru bı haftayı gecırelım ne dıyosun bonbonsekerının dedıgıne ne yapalım
dogru soyluyosun bunyeye gore degısıyo cnm haklısın bu arada benım goguslerde gezınıyo karıncalar kurt uzumu hızlandıracak buyume surecını sanırımcanım sorun değil hani birimiz başlayalım birimiz başlamayalım deneriz ama herkeste aynı etkileri göstermiyoki. Hatırlıyomusun biz 2. 21 de aynı süreçteyken senin dolgunları ben sana ağlıyodum "nez bende niye yokkk, bende neden olmuyo" diyodum :))) ama bi anda bendede olmaya başladı. Ayrıca buna regl olma sürelerimiz bu sürede yaşadığımız dolgunlaşmalar sönmelerde dahil. Bu yüzden hiç sağlıklı olmaz bence. Siz ne diyosunuz?
nilin 2. 21ri bitmişmiydi
dogru soyluyosun bunyeye gore degısıyo cnm haklısın bu arada benım goguslerde gezınıyo karıncalar kurt uzumu hızlandıracak buyume surecını sanırım
olur cnm gelırım ancak cayın yanına pasta borek degıl hurma ve kurt uzumu ıkram edersen gelırımnezcim bu akşam karıncalarınla bana çaya bekliyorum
belki benimkiler seninkilerden feyz alırlar da yola gelirler artık
olur cnm gelırım ancak cayın yanına pasta borek degıl hurma ve kurt uzumu ıkram edersen gelırımValla benımde ıkı gundur arttı cnm cuma gunu aksam basladı o yuzden bende kurt uzumune bagladım Cuma sabah yedım ılk cunku
cnm bende dun bakdımda blue berry vardı gojı berry yokdu bende ıyıce bakdım hatta dun emın mısın o oldugundan cnm ona gore bımden alalım valla ama gecen cumakı urunler sanırım bıtmıstır varsa bıleGunde bı avuc canım 10 adet sabah 10 adetde aksam yesek yeter heralde Uykuda dınlemek bas agrısı yapıyo belkı de cnm
ıyı etmıssın cnm fazladan dınlemıssınEksıklıgı tamamlamıssın benım artık ustler otururken bıle tutunca lıf lıf gelıyo elıme cnm doluyo ama bellı olmuyo ıste zamanla olacak oda koltuk altıyla memenın bırlestıgı yer varya benım orasıda dolmus cnm karınca benımde gece yatınca oluyo daha cok yatakdamı var kı dıyorum ama ıcden yanı bellı Evet cnm 2. 21de ustlerdekı dolmayı daha ıyı anlayacaksın
annemde benim çıldırdığımı düşünüyor valla ama geçen aktardan yağ aldım yağlarına bakayım dedi yine ne yağı aldın yemeklere pastalara katılcak cinsten varmı aroma için dedi nane yağımı görüncee aaaa evi karıncalar basmıştı iyi 40 yılda bi işe yaradın diyip nane yağımı oraya buraya boca etti ve çığlık çığlığa nasıl elinden kaptığımı bilemedim ama inanirmisiniz evde karınca kalmadı ki mutfak karıncadan görünmüyordu bu sene karınca filan çok olcakmış sizinde aklınızda bulunsun
bimde satılıyosa süper bizim burda 2 tane bim var ikisinde de aynı ürünler geliyo ama ben yinede bakayım ikisinede çok sevindim bak bunacanım sen o paketi kaça aldın kaç gram
Bonbon merak ettim neden bu sene karınca fazla olacakmış?Çünkü benim evi karınca bastı ve küçük siyah zararsız örümceklerde var. En son evimi karınca bastığında 2. evimizi aldık bende seviniyordum demek seneyle alakalı:44:
bende geçici olmasını ümit ediyorum aksi takdirde yavaş yavaş kaybediliyorum. Ciddi anlamda kafayı yememe ramak kaldı. Rüyalar çok net ve bariz şekilde aklımda tabiki ama uzunlar burada nasıl paylaşabirim ki. ama kısaca bir tanesinde dilim ağzımda şişmiş hiç bir şey söyleyemiyor konuşamıyordum dudaklarım ve tüm vücudum zangır zangır titriyordu gözümü açamıyorum birileri darp ediyordu yardım istemek için bağırmak istiyorum ama dilim ağzımmı açtıkça iyice şişiyor nefessiz bırakıyor ve sesimin çıkmasını engelliyordu. bu gece ve beni en çok etkileyen rüyada da kısaca bir grup insan kadınlı erkekli çocuklu-sürekli benim evimin önündeler en ufak bir harekette dehşet verici bi hızla camımın önünde kesilip içeri görmeye çalışıyorlar, dışarıya çıkıyorum her yer kapkaranlık insanlar var ama tuhaflar sessiz ve ürkütücü... ve yanlarından geçerken köpeklere dönüşüyorlar daha sonra kapkaranlık bir yerde köpekler sarıyor çevremi koşa koşa evime geliyorum misafirlerim var onları uğurlıycam ama kapıyı açmaya korkuyorum çünkü yine kapının önündeler! yalvarıyorum onlara nolur onları içeri almayın kapıyı hemen kapayın die. öçıkıyolar kapı açıldığı an içeri girmek için atılıyorlar arkadaşlarım tutuyor hemen kapıyı kapıyorum-2 tane kapı var- ama dış kapıdan içeri girmeyi başarıyorlar ve daire kapımında üstü plastik ve zincirlerle kapalıymış ben kapıyı kilitleyince orayı parçalamaya başlıyorlr ama yüzlerinde ki vahşet kelimelere dökülemez diye tahmin ediyorum. onlar orasını parçaladıkça bağırıyorum ve ağlıyorum deli gibi birtanesi elini kalçama atıyor çığlık atıyorum ve uyandım! Anlatıldığında yada okunulduğunda basit gelebilir ama özellikle son rüyada ağlayarak uyandım tek başıma yaşıyorum diğer odaya su almaya gidemedim. ilk defa korktum. Hayatta dua etmeden bir insan değilim.şaşkınım,bu telkin 4 günümü tuhaf kıldı! N,ye anlattım onuda bilmiyorum. çevremdekileri özellikle ailemi endişelendirmemek,hzursuz etmemek adına kimseye bahsetmedim bu durumdan. anlatmamın paylaşmamın sebebi bu olabilir
benim de öyle olmuştu sonra dolgunlaştığını görüp sevindim ama reglle beraber benim de canım sıkıldı eski hallerine döndüler hiçbişey olmamış gibi, şimdi böyle yorumları da okuyunca acaba yanlış mı yaptık ikinci 21i dinlemeden beklese miydik etkisini göstermesini, sürekli ol ol deyince olmuyor mu ne çekti bunlar kendilerini :96: ümitle regl sonrasını bekliyorunm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?