Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

supermıs menu cnm
cnm ben sordum bıme kalmamısdı kız dedıkı her zaman gelmez dedı ayda yılda bır sanırım bende aktardan aldım cnm gule gule gıt cnm dondugunde guzel haberlerını beklıyorum cnm
bonbon 150 gr 6.900 tl ama burda fazla büyük aktar olmayınca bimden direk aldırdım.bulamazsan sor çünkü hepsinde olmuyor.kasaya yakın değişik ürünlerin satıldığı raflar oluyor ya ordaydı.
evet fıyatıda gramına gore cok uygun ama kalmamıs malesef

Kızlar yaa benım bı sorunum var gece on kez uyanıyorum bu yuzden sureklı elım kolum uyusuyo uzerıne yatınca oluyo kolum ama bacagım parmaklarımda da oluyo anlam veremedım yaa Sızde de oluyomu oyle

eveet bişey daha çıktııı hayırlı olsunnn bu da telkindense sırayla bizim de başımıza gelecek demektir ben ters yatıyorum, kolumun üstüne yatarım bazen , bazen başımın üzerine alırım falan o yüzden ağrır kolum omzum boynum falan ama uyuşma yok şu anda

ben de karnımda kaşıntı falan oluyor ara ara daha önce de demiştim ya, o karıncalanma o karıncalanmadır inş. yoksa karnım ve yukarısı niye kaşınıp dursun durup dururken di mi kızlar, dinlerken oluyor çünkü :82:

valla cnm ayagımın kucuk parmagı uyusuyo yanı neden oluyo bılmıyorum ama bence buda telkınden

evet cnm telkınden emın ol durduk yere neden kasınma olsun kı benım popomda olmusdu mesela cıvıma ve kasınma oluyo cnm karıncalanmada sanırım kan dolasımı cnm karınca gezıyo hıssı verıyo

ayy hadi hadi doğru yoldayım çok seviniyorummm gerçi aynada da görünce onayladım bugün moralim yerine geldi ama bu belirtileri hissetmek de gaza getiriyor valla insanı bu arada demin ne yapsam beğenirsiniz geçmişim korirdordaki aynanın karşısına yakamı hafif açıp kontrol ettim yuh artık ne yapacağımı şaşırdım bugün dolgunluğun geri geldiğini farketmekle.. biri ordan bi çıksa rezalet

benim de karnım çok kaşınıyor,telkin dinlerken oluyordu,telkini kestim ama hala kaşınıyor,etkileri tam gaz devam ediyor..

dolgunluk gerı donunce sevındırık oluyoruz cnm Bı kac gune tekrar toplanır fazlasıyla gerı gelır o zaman ne yaparız kımbılırevet cnm belırtılerın dogru yolda

canım peki sen o arada regl oldun mu? bizim reglle beraber söndü çünkü her iki 21de de

hayır cnm reglim şu sıralar oldu ama sönmedi,sağ önde gidiyo ve tatlı tatlı ağrıyor göğsüm..Ama hiçbir reglimde sancım olmazdı,ikidir sancıyla uykudan uyanıyorum,bi de kanamam ilk iki gün artıyor,sonra normale dönüyorAma olsun zafere çiçekli yollardan gidilmez di mi

itiraf ediyorum
karıncalarınızı kıskanıyorum
cnm kurt uzumune basladın sende de baslar bı ıkı gune karıncalar merak etme benım bugun agrım da oldu karıncalarda tam gaz devam

ne guzel cnm yaa bızım reglde sondu ama gerı gelıyo allahdanayy sorma kanama benım nasıl oldu tarıf edemem

sen dinlemeye başlayalı ne kadar oldu ki hemen olmuyor zaten ilk 21in sonlarında falan başladı yanlış hatırlamıyorsam

19 mayısta başladım canım daha ilk günden başladı benim bütün bütün bütün karıncalanmalar, kaşıntılar ağrılar bilmem neler
taaaa ki 3 hazirana kadar.. bi regl oldum bildiğin fıss
herşey durdu
geçtiğimiz çarşamba ilk 21 bitti
şimdi beklemedeyim
beni regl vurdu anlayacağın

hihihi

ahhh canım yaa bizi de vurdu ama bittiğinde döndü yine geri, olsun canım tekrar başlayana kadar geri döner bence ve başlayınca da yine fazla fazla alırsın sonuçları merak etme

şimdi içeri gidip baktım bi değişiklik var mı diye,ama kedim odamda uyuyodu,kıyamayıp ışığı kapattım..kızlar benimkiler hala yana doğru büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…