Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

olsun canım üzülme, bi kaç güne kocaman olcaklar nasılsa. baya bi gelişme gösterdik ya. ben hiç inanamıyodum. şimdi küçükde olsa göğsümüz var

lumiere nerelerdesin,gelişmeler nasıl??

merhaba Baileys canim, selam herkese... evet ne zamandır yazamadım, ama takip ettim yazılanları. bahsetmiştim size, küçük bir tatil yaptım, sonra da dönünce işlerim çok birikmişti, bir süre zaman ayıramadım foruma yazmaya. sonuçta gelişmeler çok güzel. yani ölçü olarak bir fark yok aslında, mezurayla ölçüyorum aynı, belki 1 cm falan fark var. ama bikinilerim çok daha güzel durdu üzerimde, eskiden yakışmayan bikinilerimi giydim, çünkü içlerini doldurmaya başlamışım. bu arada tatilde 2. 21'e başladım, hiç aksatmadım. şimdi bir ara verdim. 3. için biraz bekleyeceğim. aslında en güzel gelişme şu oldu, vücudumla çok barıştım ben, sahilde büyük bir özgüvenle dolaştım, ve göğüslerimi çok seviyorum artık. yani daha büyümelerini istiyorum ama şu halde bile çok mutluyum. yuvarlak ve dolgun oldular, ve yeni sutyenlere ihtiyacım var.

bu arada Baileys, çok sevindim sendeki gelişmeleri okuyunca. cm olarak gelişme harika, hem de bu kadar kısa zamanda, tebrik ediyorum tatlım

bütün kızları tebrik ediyorum, herkes mutlu görünüyor burda. parfait gelince teşekkürleri kabul etmekten yorulacak
herkese sevgiler kızlar, herkes istediği ölçülere kavuşsun...

Son düzenleme:
olsun canım üzülme, bi kaç güne kocaman olcaklar nasılsa. Baya bi gelişme gösterdik ya. Ben hiç inanamıyodum. şimdi küçükde olsa göğsümüz var

bılıyorum cnm ama sabırsızlanıyorum ıste bu kez fena sındı benımkıler hıc boyle olmamısdı bu kadar azolur gecerdı hemen bu regl fena vurdu benıdeeskısıne gore baya gelısme var elbette cnm ama yınede keske mehter marsı gıbı ılerlemese ıkı ılerı bı gerı Karıncalarımda ıs basında kac gundur gercı bugunde tam gaz devam karıncalanma hıssedıyorum bakalım bu hafta sonuna ınsallah regl oncesınden de guzel olurlar

regl bitsin öyle başla güzelim ya, şimdi gene dolgunlaşmaya başlar bi regl olursun bütün moral falan sıfıra iner, o arada telkin biter böööööyle kalırız
ben ikinciye yarından sonra başlıyorum kısmetse

bu aradaaaa
taa taaaaaam
karıncalarım döndüüü sürprizzzzz
bacağımı kaşımaktan yara yapmak üzereyim
bi de sırtım felaket kaşınıyor hem de en olmadık yerleri:) göbeğim de azıcık kaşınıyor:)

ve son dakika haberi kızlar, şimdi bunları yazarken bi yokladım, bi ağırlık gelmiş bunlara ağrı yok ama bişeyler var
nihayet ya

Son düzenleme:
maşallah diyerek sözlerime başlamak istiyorum veeee bir de sitemde bulunuyorum sevgili karıncalara herkesin sağında solundalar bende niye yoklar :78: şimdi Devlet Bahçeli gibi başlıcam; Herkeşin sırtlarında göbeklerinde karıncalar, göğüslerinde ağırlaşmalar biribirlerine söylüyorlar,tebrik ediyorlar şakalaşıyorlar. bu kızda aklından geçiriyor benimde karıncalanmalarım olsa, benimde göğüslerim acısa ağırlaşsa... anne benim niye olmuyor, bana niye almıyosun
şaka bir yana bir de ben 49 kiloya düştüm biraz daha küçüldüler sanki ama inatla dinlemekteyim telkini. bakalım :44:

aslında bu sefer fena vurmadılar canım bak ne kadar büyümüşler aslında anla. ne kadar dolgunlaşmış göğüslerinn şimdi eskiye dönünce küçücük diyosun. merak etme tatlım benimkilerde büyücekler bi kaç güne bomba olacazzzzz

çok hoş oldu canım yaa benzetmen :)
inşallah sende de başlar canım, karınca bu ne zaman geleceği belli olmaz
bir gece ansızın gelebilirimmm nınınn nınınnın nınının
ben de şimdi pilates yaptım ter içinde kaldım, kaşınmaktan yapamadım doğru düzgün.
inanmayacaksınız ayak bileğimi kaşımaktan kanatmışım farkında değilim.
ama ayak bileğimdeki kaşıntının o kaşıntılarla alakası yoktur bilemiyorum.
off bi yandan yağları eritmeye çalışıyorum bi yandan üsttekileri yağlandırmaya çalışıyorum
bu ne yaman çelişki

bende de var o yaman çelişkinin bir değişik versiyonu. kilo alıyorum direk göbekte, kilo veriyorum göbek yerinde göğüsler erimede :95:

evet ben de dinliyorum ve bir ilişkim bile yok aslında :))) ama amaç o ilişkiyi çekmek kendine sözlerine bakınca şüphe olmuyor insanın içinde ayy acaba ben mi yönlendiriyorum diye, ilişkime güveniyorum tarzında sözler var, ben de güveneceğim bir ilişki istiyorum ve bu ilk önce benim belleğime kazınsın ki o etkileri çekeyim kendime

süpersin canımmm bu espiri anlayışıyla gelişmeler gelir hemen kapındadır canım az bekle belki ben bunu yazana kadar olmuştur bile

bende de var o yaman çelişkinin bir değişik versiyonu. kilo alıyorum direk göbekte, kilo veriyorum göbek yerinde göğüsler erimede :95:

aynen canım yaa göğüsten almadım ki göğüsten veriyorum göbekten almışın göbekten ver hatta göbektekileri göğüse ver madem çok kilo vericen di mi

dogru cnm ama ılk kez bu derece kuculme oldu bende ama toplarlar zamanla ınanıyorum ben cnm dogru suan bıle ılk halınden cok daha ıyıler
tsk,canim ya moral verioyrsun :/ o cazirtili sey var simdi kulagimda, 7 gün bunu dinlicem sonra telkine basliyacagim 2 dönem,, baklim ne olucak
dene cnm ama gecıyo etkısı malesef keske kalıcı olsa ama yınede belkı sende kalıcı olur
heralde canım bakalım deniycem 2. 21 i kabul edicekmi acaba bu sefer :44:

ınsallah ıkıncı 21de patlama yaparlar cnm

kızlar az önce bikinimi giydim veee benim de göğsüm var... resmen doldurdu,hiç anlaşılmıyor kıyafet altından büyüdüğü ama büyüyor işte:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…