canım benim,kendini fazla dinleme. kendimize çok yükleniyoruz bu ara, tatil öncesi son hazırlıklar spordu telkindi kürdü bilmem neydi.
istersen güzel bi ağrı kesici al ve dinlen uyu
sabaha daha iyi olursun inşallah
kızlar kurt uzumunu yedım az once karıncalarım cogaldı bırden sankınılımm cnm demıssın ya sınır yapıyo dıye benımde oldu bı ara ama gecıcı merak etme
öle canım ya çok yüklendim sanırım bu sıra vücudumda sapıttı iyice telkini kapatalı çok oldu artık yarın dinlerim çok dinledim bugn sanırım baş aüğrım geçti ama sırtım ağrıyor ki bu telkinden bacaklarımda spordan olsa gerek.
cnm bacak agrısıda yapıyokı telkın
ya aktara geçen yağ almak için gitmiştim kurt üzümü dimi yanlş değil kurt üzümü varmı dedim tuhaf tuhaf baktı kuş üzümü olmasın dedi yoo kurt üzümü dedim ilk defa duyuyorum dedi zaten burda bi tane aktar var sonra aktar gibi bi bakkal var onada gittim adam var desem yalan söylerim şimdi dedi
ben 2. 21imdeyim. 2-3 gündür dinleyemedim hiç , ama büyüme devam etti dolgunluk arttı o günlerde:) bugün dinlemeye başladım. ben 2. 21ime 1 haziranda başlamıştım. ama 2- 3 gün boşluk verdiğim için acaba bugün baştan mı sayayım acaba?? karar veremedim:97:
aynen oyle cnm kurt uzumu hurma telkın uclusu masaj ben yapmıyorum gerek duymuyorum cunku bu sekılde kendı kendılerıne buyuyolar nasıl olsayarın ben de bulayım bari şu kurtüzümünü
her gün iki hurma
21 gün aralıksız telkin
bir de kurt üzümü
arada masaj
biz onca uğraşalım onlar kös kös otursun
karpuz da yata yata büyürmüş de mi, bizimki de o hesap olur inşallah :)
evet cnm buyuyolarKimse cevap vermemiş galiba
kızlarrrr büyüyorlaaaaarrrrrrrkimse bırakmasın ne olursa olsun devam etsin :)))))
Kimse cevap vermemiş galiba
kızlarrrr büyüyorlaaaaarrrrrrrkimse bırakmasın ne olursa olsun devam etsin :)))))
Tamam nezcim öyle yapıcam o zaman 10haziran ya da 11 haziran 2.21 başlangıcım :)
bu yola baş koyduk büyümeden bırakmam
ama beni çok uğraştıracaklar belli
ya ben karıncalarımı, kaşıntılarımı, ağrılarımı geri istiyorum yaa
ınsallah ugrastırmadan kolayca buyurler cnm hepımızınkı benımde kurt uzumunden sonra karıncalarım arttı cnm yaa dolasıyolar sureklı agrıda ıkı gun once gogusumun ust kısmı boydan boya agrımısdı bıgun boyunca cnm su regl bıtseydı bı tum belırtılerım dolgunlukla gerı gelecekler ınsallah
al cnm sabah 15 ac karnına aksam yada gece 15 adet ac karnına yersın gunluk kurt uzumunu bı avuc oluyo toplamda zatenbenim biteli kaç gün oldu hala tık yok valla:)
kurt üzümü alayım da karıncalarıma olsun kavuşayım
umudum sizsiniz kızlar, siz yazdıkça ben daha bir inanıyorum
ben inandıkça zihnim de bana destek veriyor
arada endişe çukurlarına düşsem de sayenizde anında kalkıyorum
olumlu düşünüyorum oluyor oluyor... oluyor... oluyor.....
buyuk kuruyemıscılerde oluyo cnm ancak gorunumu kucuk kucuk pembe kırmızı arası renkde kuru uzumede benzer ama daha uzun uzun boyle yuvarlak degılya bu kurt üzümüü neye benziyorr kuru yemişcilerde bulunur mu ki aktarda bulunmayan şey orda zo rzaten 2 tane yemişcimiz var uff
bulamam o zaman tüh keşke geçen hafta sonundan önce öğrenmiş olsaydım sevgülümn yanına gittigimde alırdım onada ne açıklama yapardım bilemem ama kurt üzümü ne işe yarar diye bi taratsa nette tüm foyam ortayada çıkardı
ankarada ulusda var cnmregl sancısı ıcın derdın cnm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?