Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

öle canım ya çok yüklendim sanırım bu sıra vücudumda sapıttı iyice telkini kapatalı çok oldu artık yarın dinlerim çok dinledim bugn sanırım baş aüğrım geçti ama sırtım ağrıyor ki bu telkinden bacaklarımda spordan olsa gerek.

kızlar kurt uzumunu yedım az once karıncalarım cogaldı bırden sankı nılımm cnm demıssın ya sınır yapıyo dıye benımde oldu bı ara ama gecıcı merak etme

ya aktara geçen yağ almak için gitmiştim kurt üzümü dimi yanlş değil kurt üzümü varmı dedim tuhaf tuhaf baktı kuş üzümü olmasın dedi yoo kurt üzümü dedim ilk defa duyuyorum dedi zaten burda bi tane aktar var sonra aktar gibi bi bakkal var onada gittim adam var desem yalan söylerim şimdi dedi

dedıgım gıbı buyuk aktarlarda yada buyuk baharatcı kuruyemıscılerde oluyo cnm her yerde olmuyo bende ıste aldıgım gun yol boyu sordum banada oyle dedıler kus uzumu mu dıye cogu ınsan ılk kez duyuyorum dıyo gojı berry dıyom nee dıyolar kurt uzumunu bılmeyen onu nasıl bılsın bendekıde akıl yanı var desem yalan olur mu dedıallahım ne tuhaf ınsanlar var yaa

yarın ben de bulayım bari şu kurtüzümünü

her gün iki hurma
21 gün aralıksız telkin
bir de kurt üzümü
arada masaj
biz onca uğraşalım onlar kös kös otursun
karpuz da yata yata büyürmüş de mi, bizimki de o hesap olur inşallah :)

Kimse cevap vermemiş galiba

kızlarrrr büyüyorlaaaaarrrrrrr kimse bırakmasın ne olursa olsun devam etsin :)))))

aynen oyle cnm kurt uzumu hurma telkın uclusu masaj ben yapmıyorum gerek duymuyorum cunku bu sekılde kendı kendılerıne buyuyolar nasıl olsa kurt uzumu cıdden baya etkılı sanırım telkınle de bırlesınce

kızlarrrr büyüyorlaaaaarrrrrrr kimse bırakmasın ne olursa olsun devam etsin :)))))
evet cnm buyuyolar 21 gun aralıksız dınle derım ben cnm ama sen bılırsın yınede yerınde olsam basdan baslar 21gun aralıksız sekılde dınlerdım

bu yola baş koyduk büyümeden bırakmam
ama beni çok uğraştıracaklar belli
ya ben karıncalarımı, kaşıntılarımı, ağrılarımı geri istiyorum yaa

bu yola baş koyduk büyümeden bırakmam
ama beni çok uğraştıracaklar belli
ya ben karıncalarımı, kaşıntılarımı, ağrılarımı geri istiyorum yaa

ınsallah ugrastırmadan kolayca buyurler cnm hepımızınkı benımde kurt uzumunden sonra karıncalarım arttı cnm yaa dolasıyolar sureklı agrıda ıkı gun once gogusumun ust kısmı boydan boya agrımısdı bıgun boyunca cnm su regl bıtseydı bı tum belırtılerım dolgunlukla gerı gelecekler ınsallah

benim biteli kaç gün oldu hala tık yok valla:)
kurt üzümü alayım da karıncalarıma olsun kavuşayım
umudum sizsiniz kızlar, siz yazdıkça ben daha bir inanıyorum
ben inandıkça zihnim de bana destek veriyor
arada endişe çukurlarına düşsem de sayenizde anında kalkıyorum
olumlu düşünüyorum oluyor oluyor... oluyor... oluyor.....

al cnm sabah 15 ac karnına aksam yada gece 15 adet ac karnına yersın gunluk kurt uzumunu bı avuc oluyo toplamda zaten benımde regl bozdu herseyı cnm yaa neysekı buyuyo cnm moralımızı bozmayalım hıc bı zaman oluyor evet bu ara gobek yaptım yıne yaglar gobekde toplandı sanırım hıssedıyorum regl bıttıkden sonra bı kac gune kadar guzel dolgunluk gerı gelecek

ya bu kurt üzümüü neye benziyorr kuru yemişcilerde bulunur mu ki aktarda bulunmayan şey orda zo rzaten 2 tane yemişcimiz var uff
buyuk kuruyemıscılerde oluyo cnm ancak gorunumu kucuk kucuk pembe kırmızı arası renkde kuru uzumede benzer ama daha uzun uzun boyle yuvarlak degıl

bulamam o zaman tüh keşke geçen hafta sonundan önce öğrenmiş olsaydım sevgülümn yanına gittigimde alırdım onada ne açıklama yapardım bilemem ama kurt üzümü ne işe yarar diye bi taratsa nette tüm foyam ortayada çıkardı

ankarada ulusda var cnm regl sancısı ıcın derdın cnm sende

ankarada ulusda var cnm regl sancısı ıcın derdın cnm sende

ben ilçesindeyim canım yaa gidersem alırım dicem de şu sıra biraz zor giderim bakalım artık hurma alırım bende nese kızlar ben yattım artık koca koca memişleriniz olsun bu arada koltuk altımdan batmalar sırıtmda gögüsümde agrılar başladı daha önce hiç ağrım olmazdı sadece krıncalanma olurdu ama nese hadi tatlı uykular melekler gelsin saçlarınızı okşasın sihirli sopasıyla memişlerinize dokunsun

büyüme hormonlarına iyi gelir
yazıyor
hah tam bizlik:)
hadi ben de kaçtım kızlar, yarın önemli bir gün oyumuzu kullanıcaz daha:)
öpüyorum sizi, ben de baş melek mikail'den bu konuda bize yardımcı olmasını istiyorum
ve şahsi meleklerimizden de, Allahın izniyle tabi.
tatlı rüyalarr

Goji berry asıl adı kurt üzümü dıye de bılınıyo kılosu 50 70 tl arasında degısıyo faydalarını ve ıcerıgını bı kac sayfa once paylasmısdım kızlar tam bıze gore

gojiberyimi buldum kızlar
kilosu 39,80 TL
100 gram aldım kansere karşı koruyucu diye sattı hatun bana

bu arada bonbonum nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…