gojiberyimi buldum kızlar
kilosu 39,80 tl
100 gram aldım kansere karşı koruyucu diye sattı hatun bana
bu arada bonbonum nasıl oldun
kilosu 39,80 TL
kilosu 39,80 TL
merhaba kızlaarrr!!! Bugün iyi geldim buraya çünkü az önce regl öncesi dolgunluğumun geri geldiğini ve çapının daha da genişlediğini farketttimmmBiliyordum böyle olacağını ama o dönemde -tam 6 gün boyunca!!!- sürekli sönük görmek de olumsuz şartlandırıyor zihni Aslında hiç bakmamak lazım da işte insan dayanamıyor illa ki bakıcak hızla büyüyorlardı ya günden güne gelişmeleri takip etmek istiyor, sönüklüğü görünce de moral bozuluyor anında. Ama önemli değil artık, bugün çok güzel çok mutluyummm ve o gazla takmışım kulaklığı dinleyip duruyorum Valla arkadaşımla buluşucam ya yolda dinlemek haricinde tek kulaklıkla onun yanında da dinlemeyi planlıyorum zaten bir sürü şeyle engellendi telkini dinlemem, her fırsatı değerlendirmem lazım artık, 2. Haftam dolmak üzere, bir hafta kalıyor geriye, en verimli şekilde değerlendirmeliyim :92: Hurmam bitmişti onu da alırım kurt üzümünü de, telkin bitene kadar ve bittikten sonra da onları yemeye devam ederim hadi hadi yolu yarıladık sayılır istediğimiz boyutlar ve şekil bizimdir
kızlar benimkiler baya bi saldılar kendilerini. Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana :)) ama kendilerini salmışş oldukları halde yüklediğimiz yağlar kalıcı olmuş. Elleyince hep yaylanıyor ama baya yumuşaklar işte :)) kurt üzümünü bende bugun sorcam bakalım . Kaç tane yemek lazım bundan. Annem bu sefer eve sokmucak beni yeter artık diyip duruyo çıldırdığımı düşünüyo. Hergün yeni bişi yapıyon diyo offf offff
kızlar benimkiler baya bi saldılar kendilerini. fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana :)) ama kendilerini salmışş oldukları halde yüklediğimiz yağlar kalıcı olmuş. elleyince hep yaylanıyor ama baya yumuşaklar işte :)) kurt üzümünü bende bugun sorcam bakalım . kaç tane yemek lazım bundan. annem bu sefer eve sokmucak beni yeter artık diyip duruyo çıldırdığımı düşünüyo. hergün yeni bişi yapıyon diyo offf offff
benım annem alıstı artık desteklıyo valla benı ona aldırıyorum hatta cogu zaman arıyo buluyo cnm benım ne yapsın gunde bı avuc cnm ac karnına sabah 15 adet aksam 15 yıyorum ben cnm ama tam kurumusu guzel yoksa tadı hos degıl ama kurusu yabanmersını gıbı hos yanı benım de regl yuzunden sonmus yumusamısdı cnm ama cıvıma artık cok olmuyo eskısı gıbı demı tatlım ama yumusama bıle sınır bozucu regl olmasak mı ne yapsak dermısım Aynen cnm en sonuk halı bıle ıcı dolu dolu yanı ılk halınden cok daha guzel
annemde benim çıldırdığımı düşünüyor valla ama geçen aktardan yağ aldım yağlarına bakayım dedi yine ne yağı aldın yemeklere pastalara katılcak cinsten varmı aroma için dedi nane yağımı görüncee aaaa evi karıncalar basmıştı iyi 40 yılda bi işe yaradın diyip nane yağımı oraya buraya boca etti ve çığlık çığlığa nasıl elinden kaptığımı bilemedim ama inanirmisiniz evde karınca kalmadı ki mutfak karıncadan görünmüyordu bu sene karınca filan çok olcakmış sizinde aklınızda bulunsun
canım dün regl oldum ya kaç günde gene toparlar kendini. Bide nedense telkin yaparken ki gibi gibi değiller. Arada telkin metniniokusakmı hatırlatsak kendimize. Bazen unuttular mı acaba diyorum :)))). Annemde saolsun ne desem alıyo ama ev artık aktara döndü. Bide hani yan etki yaparmı bu kadar şey diye korkuyo haklı olarak. Ama olsun azimle s... Duvarı delermiş
Ay cok dogru valla azımlıyız bu konuda ınsallah olacak ıstedıgımız gıbı cnm Regl donemınde hıc bakmamak dokunmamak muhatap bıle olmamak gerek bunlarla aslında Bıtınce gecıyo cnm hem toplanıyo hemde dolgunluk artıyo fazlasıyla gelıyo gerı merak etme Ucuncuyu dınlesem mı dıye dusunmedeyım bende cnm valla kararsızım dınlerken cıdden bı baska oluyo haklısın ama su kurt uzumunu yeyınce benım hemen karıncalanmalar basladı valla Ayy sorma telkını dınlıyorum ya sımdı etkılerını artık anneme demedım dınleme zararı olur falan dıyodu ılk gunlerde korkuyolar halıyle cnm yaa:26: Sonradan alıstı
valla muhatap oldukmu şımarıyorlar resmen. Pişi hamuru gibi oldular yaydılar kendilerini iyice bende şimdi bi masaj yaptım buz gezdirdim kendilerine geldiler:))biz kaçında bitirmiştik nez ben günlerimi sapıttım gene. Başlıcaksan daha sonra bende başlamayı düşünüyorum. Bi süre böle takılayım diyorum.
carsamba gunu son dınledık cnm bugun pazar carsambaya tekrar baslasak mıkı acaba dıyorum:18: Kararsızım ayy sarkı dınlemeyı ozlemısım ınankıBencede regl donemı hem moral bozuyo bakmak hıc oralı olmayacaksın onu ıstıyolar
carsamba gunu son dınledık cnm bugun pazar carsambaya tekrar baslasak mıkı acaba dıyorum:18: Kararsızım ayy sarkı dınlemeyı ozlemısım ınankıBencede regl donemı hem moral bozuyo bakmak hıc oralı olmayacaksın onu ıstıyolar
kızlaarr bende ne zamandır sessiz sessiz takip ediyorum sizi aranıza katılıyım dedm artık dınlıyorum bende 4 gundur ama dun dnleyemedım yani sadece 1 saat flan dnledım .sımdı bastan mı baslamalıyım 21 e yksa devammı edıyım?
kızlaarr bende ne zamandır sessiz sessiz takip ediyorum sizi aranıza katılıyım dedm artık dınlıyorum bende 4 gundur ama dun dnleyemedım yani sadece 1 saat flan dnledım .sımdı bastan mı baslamalıyım 21 e yksa devammı edıyım?
yol yakınken baştan başla derim,
yani ben olsam baştan başlardım
en az 6 saat, zaten bi müddet sonra duymuyosun
ya bi keresinde kulaklığı kapattım, yatağımın yanına bi yere koydum, uyumaya çalışıyorum. o gün de o kadar çok dinlemiştim ki. allahım diyorum hala kulağımda çalıyor sanki ince ince ses geliyor kulağıma. yuh artık, dedim resmen kulağımda çınlıyor şarkı. sonra diğer tarafa döndüm bi baktım, benim kulaklık açık kalmış meğer:)
kendime gülmekten uykum kaçmıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?