• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyüten ve evli olan bayanlar eşlerinzi nasıl ikna ettiniz??

yarın sabah 9 da ameliyata giriyorum..eşimin haberi yok..allah yardımcım olsun..hayatımda hiç böyle bir çılgınlık yapmamıştım..beni okulda bilecek garibim,bense silikonlanıyorum..

şoktayım kız deli misin Allah seni :52::52: sanki markete portakal almaya gidiyo :1: Allah korusun aksi bi durum olur falan..

bu konu baya bir eğlenceliymiş.. sıra benim hikayemde.. ben de hamlielikten önce gidip neredeyse eşime söylemeden ameliyat olacaktım, hatta kaora bile verdim estetik merkezine.. ama sonra eşime kaporayı çaktırmadan konuyu açtım kesinlikle olmaz dogumdan önce falan dedi sonra da allem kallem kaporanın peşine düştüm.. neyseki verdiler geri.. bir de ünlü bir doktor kendisi burada.. 5 6 tane estetik merkezi var, hatta istanbul ankarada da şubesi var.. neyse aldım geri.. sonra plansız bir çocuk oldu bir iki sene sonra.. e oldu, tani, benim gögüsler kocaman oldu , e bide 26 kilo alınca da doldu içleri.. 13 ay emzirdim.. sonunda bıraktım, dedim belki küçülmezler... nerdeeeeeeee.. sen misin küçülmeyen.. bir de üstüne üstlük iyice büzüüştü, içine çöktü mübarekler :) sonra bir gün çok sarkık bir durumda tabi ben de kambur duruyorum daha da sarkık gözüksünler diye:))) gittim dedimki bak aşkım ben daha 30 yaşındayım 60 yaşındakiler gibi mi dolaşıcam hayatım boyunca dedim :)) o da tamam falan dedi, derken ikna oldu.. ama sonra arada yine denedi yani, olmasa falan gibilerinden.. kızdı arada söylendi.. ama zamanla alıştı.. şimdi haftaya cuma ameliyat olacagım kısmetse inşallah ve de zor günleri de atlatacagız bitçek gitçek :)

yok canım ben Ankara'dayım iki dr görüştüm fakat hem maddi yönden bi başka bi kaç aksilikten yaza kaldı benim ameliyat :31:

burnumdan ameliyat oldum ama ucunda eğrilik var ve buna bağlı deliklerde asimetri büyük ihtimalle yine kendi dr olucam kiii burundaki sorunu da arada düzeltsin yoksa burnum için ayrı bi operasyon gerekiyo. ikisi bir çıksın diye yaza kalmasında en büyük sebeb de bu zaten burun ameliyatının üzerinden belli bi süre geçmesi gerekiyo ya.

Merhaba arkadaşlar,bende yakın bir zaman içinde meme büyütme ameliyatı olucam.aslında eski memelerimden çok memnundum ama doğum,emzirme derken sanki bizim çocuk süt emdikçe memelerde büzüştü:(neyse epeydir bunu sorun edip mutsuz olduğumdan kocamı ikna etmek çok kolay oldu.baya kafaya takıyordum çünkü.şimdi ameliyat günü aldım o bile mutlu olmama yetti.ay sonunda istanbula gidip op.dr.salih emre üregen e ameliyat olacağım.şimdi bedenim 75,ameliyat sonrası 85 olmak istiyorum.dr da onayladı.hem dikleşecek hem de büyüyecek memelerim.daha önce burun estetiği olduğum için dr u tanıyorum,içim rahat.para konusu biraz sıkıntıydı,onuda denkleştirdim.darısı isteyen herkesin başına:)

Kararın hayırlı uğurlu olsun:34: Memeliler kervanına hoş gelişlerin olur inşallah :1: Zor olan kısımları halletmişsin ne güzel gerçekten darısı isteyenlerin memişlerine olsun :46: Sevgiler :16:

Merhaba bende yaklaşık 3 yıldır araştırma yapıyorum internet üzerinden.
Fakat hala cesaretimi toparlayamadım ne yazıkki
Şuan hayatımda biri var ve 2 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruz.
Ama ne yazıkki çok karşı çıkıyor.
Ben seni böyle seviyorum yaptırma vs.

Birde silikon yaptırınca 10 yılda bir yenilemekmi gerekiyor ?

burnumdan ameliyat oldum ama ucunda eğrilik var ve buna bağlı deliklerde asimetri büyük ihtimalle yine kendi dr olucam kiii burundaki sorunu da arada düzeltsin yoksa burnum için ayrı bi operasyon gerekiyo. ikisi bir çıksın diye yaza kalmasında en büyük sebeb de bu zaten burun ameliyatının üzerinden belli bi süre geçmesi gerekiyo ya.

herşeyde bir hayır vardır:40: en mantıklısı iki ameliyatı bir anda geçmiş bitmiş olması:54:

Back