Merhaba, ben çok düzenli adet görürüm günlerim hiç sekmez nerdeyse. 1 senelik evliyim ve yumurtlama günlerinde prezervatif diğer günlerde geri çekilme şeklinde önlem alıyorduk. Son ay yumurtlama gününde de geri çekilme şeklinde oldu. Çünkü zaten 1,5 aydır folik asit kullanıyorum gelecek aydan itibaren hamilelik için önlem almayı tamamen bırakacaktık. Şu an adete 1 hafta var. Normal şartlarda bugünler benim hormonal olarak en rahat olduğum günler olur ancak birkaç gündür göğüslerim neredeyse patlamak üzere ve acıyor. Alt karın sancısı çekiyorum. Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum. Karnımda gaz birikiyor. Bir de birkaç gündür gün içinde baş ağrısı çekiyorum. Bir de vücudum normale göre daha sıcak geliyor. Aslında ilk birkaç gün aklıma gelmedi ama göğüslerimin durumunun normal olmadığına ikna olunca hamilelik mi acaba diye aklıma geldi. Adetim düzenli olmasa adet geliyor diyeceğim ama ben adet gelirken bile sadece ilk iki gün böyle olurum sonra normale dönerim şu an günlerdir bu haldeyim ve normalde yumurtlama ile adet arası çok normal günler geçiririm. Yarın sabah bir test yapmayı düşünüyorum ama day doctor var elimde. Sanırım çok fazla doğruluk payı yokmuş. Sizce bu durumda ihtimal var mı?