Eveeet uzun suredir buraya yazcam yazamıyorum.Şöyleki ben eşimin aklına daha ilk cocugumu emzirdikten sonra yani 6,5 sene once bu memelere bigun silikon taktıracağım bak ne kotu oldular diye yarı şaka yarı ciddi geyik tadında sokmaya başladım.O da beni ciddiye almadığından olsa gerek iyi yaptır ben de yağlarımı aldırırım falan diye dalga geciyodu:)sonuçta biz ikinci bir çocuk daha duşundugumuzden ben bu işi hep askıya aldım. Sonra ikinci cocugumuz oldu ve geçen sene mart ayında onu emzirmem de tamamlandı ve benim memeler hala bir facia
O zaman aklıma iyice koydum.Ama eşimi nasıl ikna edeceğim?Başladım her fırsatta neşeli olduğumuz anlarda çıplak olduğum anlarda falan surekli yaptırcam bunları bak ne kotuler falan deyip durmaya.Baktım oyle cok buyuk tepkiler vermiyor ama yaptır da demiy
yle konu hep ortada yani.Sonra bigun hiç unutmuyorum geçen yazdı evde ben bir mayo giymiştim şöyle gösterdim bak yaa ne kotu falan şoyleee bi silikon taktırsak ne güzel durur bu ne böyle basık memeler dedim.O da ilk olarak hımmm dedi iyi ya yaptır bakalım falan dedi.Ben tabi şoktayım.Ama durruuuun sora yan çizmeler başladı.Yok herkes anlar,yok çok para,yok bole de güzel memelerin (klasik),ben seni her halinle seviyorumlar,yok benim için yaptırmalar vs vs
..Amaaa esas can alıcı noktayı henüz söylemedim.Baktım bu sürekli insanların anlayacağını falan kafaya takıyor.Ben de o sırada harıl harıl kk ya takılıyorum.Ogrendim ki bizim doktorlar genelde cok buyuk protezler kullanmıyor.Hatta herkes kucuk mu oldu acabalar içinde.Ben de bunu aldım karşıma bak dedim bunu kimse anlamayacak daha once destekli sutyenle nasıl duruyorsam oyle olacak dedim.Yani oyle pamela anderson gibi olmayacağım:)Hatta sen istesen bile buyuk yapmıyorlar dedim.(Bakınız Arzum kızcağız dolu dolu istiyorum diye kaç doktor gezdi cogu kabul etmedi yani ki ben kendisini canlı canlı gordum tanıştık canım arkadaşımla.Onun bile altında dantelli sutyeni vardı ogun ve kazağının ustunden hiç te oyle silikonlu memeler gibi durmuyordu yani)Bunları güzel güzel anlattım ona (Arzumun memelerini değil tabii:)Baktım seninki ikna oldu.Hatta şey dedi canım yaptırmışken biraz da buyuk olabilir yani dedi pisssss.Gerçekten de ben yaptırdım darısı herkesin başına kime söylediysem ilk tepki şu oluyo AAAAAAi memelere doğru bir bakış ama hiç belli olmuyooooooo-E olmayacak tabii.Daha once neyse o sadece destek yok sutyenlerde.Bunları eşinize anlatın çünkü bence hepsi kıskançlılklarından herkesin sizin memelerinize kitleneceğini zannettiklerinden izin vermiyorlar.Bunun böyle olmadığını anlatın güzelce.Artık gene ikna olmuyorlarsa siz de gidin Saltam arkadaşımız gibi gizlice yaptırın ne diyim artık hahahahahah.Cok uzattım farkındayım kusuruma bakmayın artık J