Yok mudur burada Arnavut mari kızanlar :)
Benim anne Köprülü'lü sanırım.
1950 li yıllarda Türkiye onları da bağırlarına basmış. Sonra da biz doğmuşuz.
SAnırım göçmenler ağırlıklı olarak Marmara bölgesi ve İzmir'deler. Bilmem yalınıyor muyum...:uhoh:
merhaba!nevruzu biz genelde ateş yakıp üzerinden atlayak kutlarız...gerçi ne anlama geldiğini bilmiyorum ama öyle iştee fisfisfis
ilk önce selam ebrizm,kosovanın neresinden göç ettmişler...sevgiler
kosovalılar çoğaldık... arose ...k.m.madonna hoş geldiniz...
bende göçmenim,son jenerasyon hemde:)bulgaristan-kırcali. 89da geldik buraya,2.5 yaşında geldim yani!!iddia ediyorum benden iyi macırca konuşan yoktur:))))
bende arnavutlarla evliyim arkadaşlar pek tavsiye etmem[/QUOTE
benim de eşim arnavut . ben ise bulgaristan göçmeniyim. feyza arkadaş neden böyle bir tavsiyede bulunduğunu anlayamadım doğrusu :uhm::uhm::uhm:
bende arnavutlarla evliyim arkadaşlar pek tavsiye etmem[/QUOTE
benim de eşim arnavut . ben ise bulgaristan göçmeniyim. feyza arkadaş neden böyle bir tavsiyede bulunduğunu anlayamadım doğrusu :uhm::uhm::uhm:
neden tavsiye ettmiyorsun memnun değilmisin ....:sm_confused:
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende makedonyalıyım.ist.dogdum annem babam oralı bende oralıyım diyorum.oralara hiç gitmedim ama makedon dilini biliyorum burdan göçmenleri hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende makedonyalıyım.ist.dogdum annem babam oralı bende oralıyım diyorum.oralara hiç gitmedim ama makedon dilini biliyorum burdan göçmenleri hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere