Sayin Bayanlar öncelikle Bende Bulgaristan Göçmeniyim. Dikkatinizi çekmek Istediğim Konu Ise Biz Bulgar Değil Sadece Bulgaristan'da Yaşamiş Türkleriz, Dolayisiyla Bu Bizi Bulgar Yapmaz, Bulgaristan Göçmeni Yapar. Bari Siz Bunu Yapmayin. Sizi Duyar Gibi Oluyorum "yarasi Olan Gocunur" Der Gibisiniz. Alakasi Yok. Yapilan Bir Yanlişliği Düzeltmek Istedim. :)
benimde anne tarafım selanik baba tarafımda yugoslav göçmeni
Merhaba yeni üye oldum bende göçmen kızıyım.Annem 13yaşında Babam 14yaşında yugoslavya dan İzmir'e göç etmişler.Kısaca böyle sizlerle tanışmak isterim.
:1yes2: Var Var olmaz mi?
TAvuk suyu ve uzerine tavuk eti ile harika olur . Uzerine Az nane gezdirmeyi de unutma :) Yoksa siz baska turlu mu yapiyorsunuz :)))
Yahni yok mu ?, Ya da carsaf boregi :)
Gocmen bayanlar ben birsey sormak istiyorum :)
Yeni yil ( meshur adiyla nevruz) kutlamalari nasil oluyor veye oluyormus biliyor musunuz ?
Buyuklerimize sorup buraya yazalim mi ?
Yeni yilin anlami , biryerleri yakip yikmakla bir oldu neredeyse :çok üzgünüm: ama eskiden cok baska anlamlari vardi . Bayram havasiyla kutlayan var mi aranizda ?
besa merhaba nasılsın!bağlantı problemi yaşıyorum o yüzden çok sık bağlanamıyorum.Umarım bir an evvel düzelir daha sık görüşmek isterim herkesle