Göçmenler (Yugoslav,Bulgar,Arnavut...) ?

Ben de BULGARİSTAN göçmeniyim.1996 yılında KOÇİNA köyünden (SİLİSTRA İLÇESİ)göç ettim.

tebeya bende bulgaristan göçmniyim kısçerim.abe üc bejim bende.more kızanlarınız nasıllar .lütinitsa istedi te şimdi canım olsada yisek more::)lekanoş kızlar bre

benimde soyadım köprülü babam üsküplü sanırım kasabanın adı köprülü imiş

Dobar dan.Kako ste? june25 ja sam ne govirim dobro bosanski,Drago mi je da sam vas upoznala do videnja

haklısın lente ama elimden gelen bu yemek tarifleri buldum yazdım fıkralar buldum yazdım eminim bir sürü gelenek göreneklerimiz vardır barışın klavyelerinizlede yazın bakalım hikayelerinizi te okaaaaa alah alah

merhaba benim babam ve dedemler de 1951 göçmeni.silistre profesör ishirkova köyünden.aydına yerleşmişler.biz şimdi sökedeyiz

kızlar bende arnavut göçmeniyim babam üsküpten gelmiş 12 yaşındayken türkiye'Ye

Eyluuul :))))

Te okaaaa , yazin bakeem ...a.s.

a.s.a.s.a.s.senağlamasenağlama NEDEN DURMUŞ BURASI YİNE TE OKA LENTEM TE OKA OYSA OKADAR ÇOK ADETİMİZ GELENK GÖRENEKLERİMİZ VARKİİİ AMA KİMSEDE TIK YOK CANLANIN BAKEM GÖÇMEN HATUNLAR CANLANIN

Kızlar çüşiye? meeerr?? a.s.

benim ananem kosova piriçtine li dedem de mitrovisa lı. babam rizeli.
arnavutlara bayılıyorum. konuşmaları çok hoşuma cidey . bizimkiler arnavutça konuşuyorlar. ben de yazmayı okumayı olmasa da konuşmalarından anlamaya çalışıyorum. biraz da konuşabiliyırum diyebilirim.
daha iyi öğrenmeyi ve arnavut arkadaş edinmeyi seve seve isterim.

görüşmek üzere
:1hug:

slm bende arnavutum yeni üyeyim umarım burdan görüşürüza.s.

selaaaaam bendee ARNAVUTUUM:))))

bende arnavutum ama dilini bilmiyorum.öğrenecek kimsede kalmadı((

merhabaaa
ben bulgar göçmeni torunuyum ama baya eski dedemler göçmenmiş ama dedem o zaman 7 yaşındaymış baya eski adetlerini falan cok bilmiyorum
ama burada bulunma nedenim başka sayfa cok olugu için okuyamadım arkadaslar ve arnavutlar la ilgili yardımınıza ihtiyacım var
benim erkek arkadasım ( olmaya aday yani )
arnavut göçmeniymiş bunlar su andada aydın-koçarlı-yeniköyde oturuyorlar
ama ben huylarını sularını bilmiyorum yani yöresel yemeklerlerin dışında nasıl insanlardır,gelecekte ben bu arkadasımla evlilik gerceklerştirsem uyusabilirmiyiz gibi konuları merak ediyorum bana bilenleriniz yardımcı olursa valla cok dua ederim noluuuuurrr:çok üzgünüm:
bu arkadasla görüşme nedenimiz gelip gecici değil sonu evlilikle bitsin istiyoruz yardım edin nolur

slm buzikiz83 ilk önce allah tamamına erdirsin ,bende göçmenim,bizim arnavutlar kıskançtır eşlerini baya kıskanırlar ama birini sevdimi tam sever eh biraz inatçılar inşallah sonu evlilikle biter hiç pişman olmasın tabi sende saygısında kusur ettme herşey karşılıklı çünkü inşallah çok çok mutlu olursun cnm .sevgiler

TESEKKÜR EDERİM ODA DİYOR ZATEN KISKANÇ OLDUĞUNU VE SEVDİMİ ÖLÜMÜNE SEVDİĞİNİ
PEKİ CANIM ARKADASIM YA AİLELERİMİZ UYUSURMU YANİ BİZDE GÖÇMENİZ AMA BULGAR GÖÇMENİ VE BENİM AİLEMDE NE ADETLERİ VAR NE BAŞKA Bİ ÖZELLİĞİ BALIKESİRLİYİZ DİYORUM O YÜZDEN KISACA BU KÜLTÜR FARKLILIĞINA FALAN YOL AÇAR MI

bence siz mutlu olun aileleriniz dahada mutlu olur cnm , adetleri bildikten sonra zorluk çekmesiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…