• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Kılları Icin Ne Yapiyorsunuz ???

kızlar bnede ağda bantıyla yapmıştım. çok rahat oluyo yüz için olanlar varya onlardan bitanesi yetiyo aten açınca 2 tane olduğu için.ama şu varki göbek çevresindeki çok küçük ama siyah duranlar işi bozuyotam ortası şerit helinde alınmış gibi duruyo orası kötü:çok üzgünüm:

aldıkca kalınlaşıyor kıslar..ben sürekli alıyordum agdayla ama artık başedemedim kalınlaştılar lazere gidiyiorum şimdilik memnunum:)

Ben sarartıyorum o kadar da çok belli olmuyor. Bence almadıysanız hiç almayın, aldıktan sonra mutlaka ya daha kalın ya da daha fazla çıkar. Sarartınca tenle uyumlu bi rengi oluyor ve çok da rahatsız edici olmuyor ;)

şükür ki göbeğimde çok az kıl var almam gerektiği zaman tek tek cımbızla alıyorum ağda bandını gözüm yemiyo

ben epilatör tüy dökücü ve veet sir ağda bandı kullandım.benm çok oldğndan iiki almışım diorm komple de alıorm bıktm ama başka çare yok.

Çok seyrek var bende geçen yıl başladım almaya komple alıorm hem belimin arkasını hem göbeğimi. Epilatörün kesici başlığıyla alıorm kökten alınmış gibi gidiyor hepsi.

kızlar benimde aynı şekilde göbek bölgesi lazer düşünüyorum ben o kadar pahalı da değil göbekte 40-70 arası değişiyo sanırım

ayyy ben bugun gobek kıllarımı ojsıkenlı suyla sararttım yattım güneşe ( balkona sırnaşık şey ) surdum gobegıme kurudkça surdum kurudukca surdum

sonuş tuyler sarardı ama kenarları kızardı o sararttıgım tuylerın cevresı cokmu bekledım acaba 1 saat falan yattım oyle gunesın altındabilmiyorumkismile

Bireysel bir şey galiba bu. Ben de sir ağda bandı ve cımbız kullandım. Çoğaldı ve rengi koyulaştı. Şimdi lazer epilasyon düşünüyorum.

MANKENLERDE DE VAR..İZ yakından görmediğimiz içn tenleri pürüzsüz sannıyoruz..adriana limanın yüksek pikselli resimlerini görseniz.hepimizden kıllı.göbeği de kolları da parmakları da..

kızlar kılları kökten aldıktan sonra karınca yagı ya da yuz limon karısımı sürün birkaç gün .. daha seyrek cıkar.. sonra da sarartırsanız öyle kötü görüntü olmaz .

ya ben lisede çok rahatsız oluyodum jiletle aldım hep utandığımdan. şimdide başedemiyorum ağda yapıyorum. bide hamileyim şimdi ne yapacam diye kara kara düşünüyom valla. çok sıkıcı:((((

selam kızlar..göbekteki kıllar için lazer yaptıran var mı acaba ? ben bir yerle konuşmuştum.bana 100 tl fiyat verdi.tenim oldukça beyaz cıkan kıl az ama siyah.uzman bana lazer iyi gelir cünkü beyazsın kıl siyah makine iyi algılar demişti.bu konuda deneyimi olan varmı? anadolu yakasında oturuyorum bildiginiz uygun bir yer var mı ?

Back