Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sir için kuaföre gittim mikrop kaptı sırtım göbegim vücudumun heryeri kızamık gibi yara yara heryeri kaplıcak sekilde iltihaplanmalar berbat oldu.. doktor bile acıdı halime ya. evde kendiniz yapın ben evde yapıorum gayette ii oluyor.. benden söylemesi öptüm:)
ewet bnde hep bunu merak etmişimdir annemin saç boyaları sarı sarı dolapta duruolar hep gözüm gider acaba denesemmii die ama cesaret edemedim walla:icecream:
sarartmak yerine almanızı tavsiye ederim sarartıcılar dolayısıyla saç boyalarıda kimyasal olduğu için sonra uzun ve kalın çıkıyo sarı tüyler bile siyahlaşmaya başladı bende artık kollarımı alıyorum göbeğimde aldı başını gidiyo ne yapcam bilmiyorum onuda alcam artık sarartmıcam
ben de son bir kaç seferdir veet'in soğuk ağda bantlarıyla alıyorum göbek bölgesini, kızlar aynı sorunun bi tek bende olmadığına sevindim ama ağdayla falan olacak gibi değil hayat boyu, iğneli epilasyon sonuç verir mi acaba?
iğneli epilasyonla sonuç alabilirsin bence,lazerden daha etkiliymiş diye duymuştum bir de çok fazla yoğunluk olmadığı için çok da acımaz heralde.. iğneli daha çok acıtıyormuş çünkü. epilasyonla ilgili konu başlıklarında iğneli epilasyon yapanlardan daha aydınlatıcı bilgi alabilirsin bence.
Canım ben iğneli epilasyonu denedim hiç faydası olmadı,tüyler azalmadı,hem çok zahmetli,hem de inanılmaz acı veriyor,düşünsenize kıl köklerine iğne sokup akım veriliyor,lazer epilasyon yaptırdım,tüylerimin hepsinden kurtuldum,sarartmayla sir ağdayla falan uğraşmayın derim,lazer epilasyon yaptırın.Hormonal problemleri olan arkadaşlar öncelikle tedavinizi olup,hormonlarınızı düzene sokun,tek başına lazerin de faydası olmaz,öpüldünüz...
kızlar bakın gülmeyin ama benim bütün vücudum kıl içinde erkek gibiyim yani öyle erkek gibi dediğim benzetme yaptım. orman gibi yada 5 metre falan değil. çok küçükler ama her yerimde var yaaa sinir oluyorum..Kötü Kazen
olur mu cnm benim neden gülelim, lanet tüyler hepimizin baş belası klava: şu mankenlere çok imreniyorum doğrusu, onlar nasi başa çıkıyo acaba bizim gibi karınca yumurtası yağı ağda fln uğraşıolar mdır.... :uhm: tatlicadiarzu
burda okudum sasirdim, ben bir dönemdir kollarimi sarartiyorum ve tüyler gittikce uzadi. nedenini hormonal olarak düsündüm, gidip cilt doktoronda bir kan verip baktirmayi düsünüyordum, simdi burda okudum sarartinca uzuyormus tüyler diye, dogrumu bu?
doğru arkadaşım bende kollarımda bi kaç sefer denedim aldı başını gitti saç uzatma başlığına not düşmek lazım bunu.. keşke eski haline dokunmasaydım şimdi ağda yaptırmayada korkuyorum malum bacaklarımız gibi değil tüyler tekrar çıkarken çok zahmetli olucak
Arkadaşlar ben birkaç kez aldırdım ama pişman oldum. Artık hep almak zorunda kalıyorum, şu sıralar yeniden Bioder'e başlayacağım zaten. İğneli epilasyonu hiç tavsiye etmem. Ben bacaklarıma yaptırırken (sonra acıdan tamamlamaktan vazgeçtim) bazıları bel ve göbek bölgesine yaptırıyordu, en çok buralar acıyormuş. Yani dayanan ve zamanı olana iyi iğneli epilasyon ama kışın gitmek lazım.
ya nedir bu kadınların derdi aynen bende bel ve göbek bölgesi tüylerden şikayetçiyim.göbekteki o kadar değilde beldeki kötü duruyor eşimde sevmiyor alsana bunları diyip duruyor geçen yandım yanıldım tüy dökücüyle aldım belimi ama sonra bir sivilce aldı başını gitti şimdi çoğalma falan olmadı ama pütür pütür sinir oldum arkamıda göremiyorumki ağda yapayım hem çokta acır yaaaa,varya eşim bi tek bende var sanıyor ,tabii görüyor tv de mankenleri pırıl pırıl ama bak herkeste var, valla bende merak ediyorum mankenler sarkıcılar ne bileyim nasıl alıyorlar kaymak gibiler yaaaaaa:sm_confused:
evet kızlar ne sonuca vardık,ne yapıyoruz ağdamı =) ben bi kere göbeğime lazer epilasyon yaptırdım ama hassas bölge oldugu için çok acıdı gerçekten..bi kerede kendim ağda yaptım azalma oldu gibi aslında ama aldığım yer tertemiz kenarlarında tüğler var cok rahatsız edici gerçekten=(( sarartıcı kullansam diye düşünüyordum ama burayı okuyunca vazgeçtim şimdi ne yapsam bilemiyorum s.o.s