• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Kılları Icin Ne Yapiyorsunuz ???

sarartmak yerine almanızı tavsiye ederim sarartıcılar dolayısıyla saç boyalarıda kimyasal olduğu için sonra uzun ve kalın çıkıyo sarı tüyler bile siyahlaşmaya başladı bende
artık kollarımı alıyorum göbeğimde aldı başını gidiyo ne yapcam bilmiyorum onuda alcam artık sarartmıcam

iyi de tatlım alınca da kıllar kalınlaşıyor ve uzuyor.... benim bacaklarımdaki tüyler inceydi ama tatil içn aldım şimdi eskiye göre daha kalın ve koyu sir adayla aldım üstelik

ben sivilce ilacı kullanmıştım ondan göbeğimde belimde hatta göğüslerimde tüylenme oldu.. ben sir ağdayla alıyorum göbeğimi hem geç çıkıyor hem de kalınlaşma olmuyor.. aldığım yerde azaltacağını da söylemişti..

ben sivilce ilacı kullanmıştım ondan göbeğimde belimde hatta göğüslerimde tüylenme oldu.. ben sir ağdayla alıyorum göbeğimi hem geç çıkıyor hem de kalınlaşma olmuyor.. aldığım yerde azaltacağını da söylemişti..

mrb azalma oldumu cnm ?

göbek çevresindeki 4-5 kalın tüy beni deli ediyo aynılarından göğüs çevresinde de var nasıl siyah nasıl kalın öyle :S tutup koparıyorum bende ağda mağda yapmıyorum valla zaten sayılı.acaba elimle almam da bi sakınca varmı ki çoğaltırmı:44:

göbek çevresindeki 4-5 kalın tüy beni deli ediyo aynılarından göğüs çevresinde de var nasıl siyah nasıl kalın öyle :S tutup koparıyorum bende ağda mağda yapmıyorum valla zaten sayılı.acaba elimle almam da bi sakınca varmı ki çoğaltırmı:44:

:-S bazilari o 4 5 tuy'e dokunarak 10 kil'la bas etmeye calisiyrlar.. istersen agda yap en azindan cimbizla almaktan daha iyidir diye dusunuyorum

aah ah ben de bir kez cımbızla alayım dedim 2-3 tanesini, daha da kalınlaştılar ve uzadılar. çok pişman oldum. tüy sarartıcıyla sarartmayı deniycem bu yaz...hiç sevmiyorum ya bu görüntüyü ya :43:

ah kızlar ah ben göbegimi gostersem yok canım bu kız olamaz dersiniz... bende 18li yaşlarımda tüycükleri eldivenle aldım sımdı gobek delıgımın ustunde sımsıyah kapkalın onun yanlarındada bi ton tüy :( geçen yıl tatile gittim 2 hafta sararmadı gitti göbegımdekı tuyler gıcık oldum..

bende yarın sirle alcam göbegimi ilk defa bakalım nasıl olcak azalcakmı... bide limonmu sürsem napsam

ben çok kıllı olmama rağmen almam kışın tüy şeklinde ve sık benimkiler ,bikini bölgesine yakın olan yerler siyah

bugün kullanıma hazır ağda bandı ile kabasını aldım . güzel aldı. yarın epilatörle toparlayacağım :)

Son düzenleme:
ben ayva tüylerine dokunmuyorum sadece çok çok belirgin olan 3 - 4 syah kıl var onları aradan alıyorum cımbızla.Napiyim,tertemiz olmuyo tabii ama yapıcak bişey yok kii

selam kızlar..

göbek kılları için ne yapıyosunus :(

bikini giymeye başlıcam ve ortaya çıkacaklar belimdede var biraz ama çok göze batmıyo fakat göbektekiler rahatsız ediyo beni..

siz neler yapyosunuz o tüylere.. bide hasssas bi bölge ya.. :(

hepinize teşekkrler

Göbek kılı mı ? Göbekte kıl oluyo mu neyse eğer varsa epilasyon yapabilirsin ama en basıtınden sır ağda bantları.hıc kullanmadım ama işine yarayabilir :44:

Back