Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY BEN ALMAYA KORKUYORUM YA DAHA KALINLASIRLARSA DIYE
TUY SARARTICI KULLANMISTIM COK FECI UZATMISTI KOLLARIMI SESUNUN URUNUNU KULLANMISTIM. NETTEN ARASTIRDIM SALLY HANSEN DİE BISI AZALTIYO YAZIYO BILGILERINDE ECZANELERDE SATILIYOMUS ISTEN ERKEN CIKTIGIM BI GUN GIDIP KONUSUCAM ECZACIYLA . ALAMAM SANIRIM ÇUNKUfisfisfis
NASILSA TUZ AZALTICI KREM KULLANIYORUM SANIRIM SORUN OLMAZ
YANI UMARIM :uhm::uhm::uhm:
en mantıklısı sir ağda ile alman azaltır sesu kullanmayın uzatyorrrr oksijenli su denicem ben
kızlarr bısey sorucam hormon bozuklugu olanlardamı tuyler aldıkca artar?
cunku sız aldıkca azalır yazmıssınızda.yokda kısıden kısıyemı değiştiyor bı fıkrı olan varmı?
ewet bnde hep bunu merak etmişimdir annemin saç boyaları sarı sarı dolapta duruolar hep gözüm gider acaba denesemmii die ama cesaret edemedim walla:icecream:
olur mu cnm benim neden gülelim, lanet tüyler hepimizin baş belası klava: şu mankenlere çok imreniyorum doğrusu, onlar nasi başa çıkıyo acaba bizim gibi karınca yumurtası yağı ağda fln uğraşıolar mdır.... :uhm: tatlicadiarzu
mankenler nasıl başa cıkacak bastırıyolar parayı en etkili yontemi uzmanına yaptırıp cillop gibi çıkıyolar ...
onlar vucut guzelliğile parakazandıkları için eminimki kazandıkları paranın cogu hatta tamamına yakını bu bakımları için harcıyolardır ... onlar bizim gibi kendi baslarına ugrassınlarda goreyim bakalım dunyalımı uzaylımı -tatlicadiarzu-
bende de aynı sorun var göbek etrafındaki tüylerden nefret ediyorum sarartayım diyordum yorumlara bakınca korktum sarartıcılar uzatıyor falan yazmış arkadaşlar napıcam bilmiyorum acaba iğneli epilasyon bir çözüm olur mu ??? göbek bölgesine yaptıran varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar!!!!!!
bu tüğ sarartıcı kremler felan berbat ya kollarımdaki tüylere uyguladım sesunun ki kollarım daha kötü oldu uzadılar sıklastılar felan... göbeğimi veet le aldım sonra gutto sürdümbakalım ilk kez denedim sonuçları paylasıcam