• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Kılları Icin Ne Yapiyorsunuz ???

ahh ah en büyük dertlerimden biri :( kızlar ben 13 yaşlarındayken olmayan tüylerimi makasla kestim hem kolumu hem göbeğimi .. esmerim hiç tüy sorunum yoktu sonra çoğaldılar :( çok kalın değil ama çok sık... 2 kere sir ağdayla aldım hem geç çıkıyor hemde azalmasa da çoğalmıyor en azından.. sir ağdayı tavsiye ederim...

aynen katılıyorum sakın epilasyon aletiyle almayın göbek bölgesini.sanırım tüyleri kırdığı için çoğaltıyofisfisfis

ya kızlar bende de var ama kalın deil, tüy gibi ama beni rahatsız ediyo görüntüsü, şimdi bazı arkadaşlar kalınlaştırıyo demişler, ama sir ağda tüyleri zayıflatır diye biliyorum, bi sirle almayı denicem ama şölede bi durum var batık tüy, sivilce falan olur diye korkuyorum, bunlar ince olduğu için lazerle de yok olmazki...

kızlar bende siyah çıkıyordu. görüştüm ağdayla alalım az olanlar çıkmayacacak siyah olanları da iğneli epilasyonla alalım dedi. 1-2 taneydiler cıbızla almaya başladığımda. çoğaldılar. ama sir ağdayla aldım. çıkınca epilasyona gidecem. göğüs bölgesine yaptırdım 20 gün oldu daha çıkmadı.tavsiye ederim.

kızlar bende siyah çıkıyordu. görüştüm ağdayla alalım az olanlar çıkmayacacak siyah olanları da iğneli epilasyonla alalım dedi. 1-2 taneydiler cıbızla almaya başladığımda. çoğaldılar. ama sir ağdayla aldım. çıkınca epilasyona gidecem. göğüs bölgesine yaptırdım 20 gün oldu daha çıkmadı.tavsiye ederim.

beysaa sen igeneli epilasyonumu tavsıye edıyosun yoksa sir agdayımı

deli oluorum göbeğimden çıkan tüylere 4-5 tane var belirgin çıkıyo,
utanıyorum çoğu zaman.
cımbızla alıyorum ben

ayy bendede göbeğimi sürekli almaktan bi çoğaldılar ki sormayın gitsin erkek gibi kıllı göbeğim,nefret ediorum göbeğimden param olsun ilk işim lazer olacak oaraya

hormon bozuklugu yüzünden göbegimde kılar çıktı hamileyken agdayla alıyodum dogumdan sonra yırtıklarım ve dişişlerim oldugu için alamadım bende jilet vurdum dün bi ilk yaptım ve agdayı parmaklarımın uçuna sürdüm ve tek tek aldım sonuç mükeml fazla yırtılmıyo ve acımıyo inşalalh azalır koltuk altımıda bu şekilde alıyorum

kızlar sakın sarartmayın kısacık tüyleriniz up uzun ve gür çıkıyo bence en iyisi sir ağda yaa hem azaltıyo hemde daha iyi

bi iki kez sir ağdayla aldım, memnun sayılırım, ayda bir düzenli alırsam seyrekleşir diye umuyordum
ama sir ağda ince kılları kalınlaştırır, kalınları inceltir diye bi şey okudum
doğru mu bu konuda bi fikriniz, tecrubeniz vs var mı ya?

Çok tüyüm yok, bazen birkaç tel çok gözüme batıyor diğer ince tüylerin arasında yine de :) Sir ağda kullanıyorum ben, ne kalınlaştırdı ne de inceltti. Tavsiye ederim, hem pratik hem de problem çıkarmıyor.

ya kizlar bende kafami duvarlara vuruyom ama ne fayda. kücükken akilsiz kafam iste jiletle almistim. ya ama simdi arkadaslarimin hic tüyleri yoktu yazlari görüyordum denize felan gittigimizde bende dedim kesin onlarda aliyorlardir aldim sonra bi baktim siyah siyah killar cikmis. bi kac defa daha aldim kücük yasimla jiletle sonra anladim ki hataymis. sonra epilatörle aliyordum gercekten azaltiyor yani o sert killar yerine biraz daha ince cikiyorlar ve siyah degiller . ama suan hamile oldugumdan korkuyor alamiyorum . napcamida hic bilmiyorum ... bi etkisi olurmu hamileyken almanin bebege ? ses felan cok cikiyor ya bide aciyor ondan ...

benim 3 tane kıl var göbekte cımbızla alıyorum ama cogalır diyede korkuyorum. sir daha iyi mi olur?

benimde birkactaneydi onları cımbızla aldım şimdi baya coğaldı.... ve basıma bela oldu egr 3 taneyse hi. elleme daha iyi 3 kıldan bir şey olmaz ttlım:35:

Back