• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Kılları Icin Ne Yapiyorsunuz ???

bir ben değilmişim bu dertten muzdarip olan onu anladım benim de göbeğimde aşırı derecede tüy var hatta tüy değil direk kıl:) 4 5 senedir yazları tüy sarartıcı kullandım ama geçiici çözümlerden bıktım artık ve farkettim ki tüyler eskisinden daha da çok uzuyor tüy sarartıcılarla. atanınca lazere gitmeyi düşünüyorum. allahım diorum bazen şu tüyler neden saçlarımda değil:))

arkadaşlar genel olarak bir iki tane kıldan bahsetmiş çoğu kişi,ama benimkiler öyle değil epilatörle alıyorum ve tüm karın bölgesini almak zorunda kalıyorm yani sadece göbeğin etrafında bir iki tane değiller her yer tüylerle kaplı:çok üzgünüm:

cımbızla almayın arkadaşlar kesinlikle çoğaltıyor normal ağda da çoğaltıyor ve kalınlaştırıyor tecrübeyle sabit. sir bazlı ağda bantlarıyla alın temizleyin karınca yumurtası yağı kullanın azaltıyor gerçekten de.

cımbızla almayın arkadaşlar kesinlikle çoğaltıyor normal ağda da çoğaltıyor ve kalınlaştırıyor tecrübeyle sabit. sir bazlı ağda bantlarıyla alın temizleyin karınca yumurtası yağı kullanın azaltıyor gerçekten de.

Cımbızla aldım ben daha fazla çıkmaya başladılar. Koyverdim artık daha ne kadar fazla çıkacaklar ki hem. Karınca yağını 1 sene önce 5 ay kadar kullandım bir etki etmedi. :umursamaz: Hep bunlar para tuzağı yav. Çok üzgünüm çoook

Kesin çözüm demiyorlar gene çıkıyormuş, bunu yaptıranlar söylüyor. Hem herşey de olduğu gibi epilasyon da parası olana. :umursamaz:

canım kendim yaptırdım ve kurtuldum Allahın izniyle, çok şükür..
artık epilasyon fiyatları inanılmaz düştü, ilk başlardaki gibi değil
diğer yöntemler sürekli uğraş ister canım..
herkese şifalar..

canım kendim yaptırdım ve kurtuldum Allahın izniyle, çok şükür..
artık epilasyon fiyatları inanılmaz düştü, ilk başlardaki gibi değil
diğer yöntemler sürekli uğraş ister canım..
herkese şifalar..

Güvenilir, kaliteli yerlere yaptırmak gerekiyor. Her yere güven olmaz, onlarda fahiş fiyat istiyorlar bu sefer. İş bulup başlar çalışıp para biriktirebilirsem yaptırırım, umarım.

bendede vardı çoka zdı ama ilkinde kafam bozuldu sinirliydimde aldım elimie jiltet onunla aldım ama almaz olaydım yaa acayip çoğaldı bütün göbeğimi kapladı şimdi ne yapıcam bilmiyorum ağdayla alsam diyorum ya daha da çoğalırsa ve batık yaparsa diye korkuyorum ne yapıcam gerçekten bilmiyorum yaamafoldumben

ya nedir bu kadınların derdi aynen bende bel ve göbek bölgesi tüylerden şikayetçiyim.göbekteki o kadar değilde beldeki kötü duruyor eşimde sevmiyor alsana bunları diyip duruyor geçen yandım yanıldım tüy dökücüyle aldım belimi ama sonra bir sivilce aldı başını gitti şimdi çoğalma falan olmadı ama pütür pütür sinir oldum arkamıda göremiyorumki ağda yapayım hem çokta acır yaaaa,varya eşim bi tek bende var sanıyor ,tabii görüyor tv de mankenleri pırıl pırıl ama bak herkeste var, valla bende merak ediyorum mankenler sarkıcılar ne bileyim nasıl alıyorlar kaymak gibiler yaaaaaa:sm_confused:

canım onlarında tüycükleri var emme vücudlarına makyaj yaptırıyorlar. :)
fondötenin spreylisi var vücud için ilk olarak bacaklar için çıkmıştı sonra all the body :D yoksa onlarınkide öyle tertemiz değil. bide arkadaşlar son zamanlarda şunu düşünüyorum ya zayıf insanlar dahamı kılsız ne??

bendede vardı çoka zdı ama ilkinde kafam bozuldu sinirliydimde aldım elimie jiltet onunla aldım ama almaz olaydım yaa acayip çoğaldı bütün göbeğimi kapladı şimdi ne yapıcam bilmiyorum ağdayla alsam diyorum ya daha da çoğalırsa ve batık yaparsa diye korkuyorum ne yapıcam gerçekten bilmiyorum yaamafoldumben

ah canm ya benim düştüğğüm hataya düşmüşsün sende!
bende sinirlendim iki tane kıl vardı resmen tüylerdi ya
ha vurayım bu kafaya!!!
sinirlendim cımbızla aldım amaaan iki tane diye
sonra aynı yerden 4 5 tane sert ve çok çıkmaya başladı...
lanet olsun çokk pişmanım ya ne güzel pambık gibi tenim vardı iki tanecik dedim pişman oldum ya

Son düzenleme:
ya ağdayla alsammı acaba alan arkadaşlarımız yardımcı olursanız sevinirim ağdayla aldıktan sonra sorun çıkıyormu yani dahada çoğalma kalınlaşma batık sivilce gibi şeyler çıkıyormu acaba :( :(

ya ağdayla alsammı acaba alan arkadaşlarımız yardımcı olursanız sevinirim ağdayla aldıktan sonra sorun çıkıyormu yani dahada çoğalma kalınlaşma batık sivilce gibi şeyler çıkıyormu acaba :( :(

ben aldırıyorum sirle ama öle batık ve çoğalma gibi bişi olmadı güzelim..inadım inat o çıksın ben alıcam bitirene kadar :umursamaz:

ben aldırıyorum sirle ama öle batık ve çoğalma gibi bişi olmadı güzelim..inadım inat o çıksın ben alıcam bitirene kadar :umursamaz:

sağol canım bilgilendirdiğiniçin bend ebaşlayacağım ağdaya birde bişey daha sormak istiyorum sir ağdayla normal ağda arasındaki fark nedir ?

Kızlar o bölgeye bebe pudrası döküp ameliyat eldiveniyle koparın tek tek. Böylelikle uzunlar gidiyor, kısalar kalıyor. Ben böyle yapıyorum. Sizin denediğiniz diğer yöntemleri denedim, sonuç hakkaten kötü oluyor. Şimdilik böyle idare ediyorum ama lazer epilasyona gideceğim kışa :S

normal ağda şekerli ve tüyleri besliyo sir ağdada şeker yok güzelim daha geç çıkarıyo ve zamanla azaltıyor

sağol canım bugüne kadar hep normal ılık ağdayla yapıyordum bundan sonra sir ağda ile ypacağım tşkler opuyorumnanaktan

bende almak istiyordum. nihayetinde aldım normal ağdayla fakat aldığım yer kaymak gibi yanlarında belli belirsiz tüycükler var onlarda kötü duruyor onlarıda alsam bu seferde uğraşmak istemiyorum tüy kıl olur diye korkuyorum. dikkat çekenleri alıyorum hiç görünmeyen tüyler ortaya çıkıyor. ne yapmalıyım..

Back