Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden epilayon düşünmüyosunuz?
kesin çözümü var yanii
cımbızla almayın arkadaşlar kesinlikle çoğaltıyor normal ağda da çoğaltıyor ve kalınlaştırıyor tecrübeyle sabit. sir bazlı ağda bantlarıyla alın temizleyin karınca yumurtası yağı kullanın azaltıyor gerçekten de.
Kesin çözüm demiyorlar gene çıkıyormuş, bunu yaptıranlar söylüyor. Hem herşey de olduğu gibi epilasyon da parası olana. :umursamaz:
canım kendim yaptırdım ve kurtuldum Allahın izniyle, çok şükür..
artık epilasyon fiyatları inanılmaz düştü, ilk başlardaki gibi değil
diğer yöntemler sürekli uğraş ister canım..
herkese şifalar..
ya nedir bu kadınların derdi aynen bende bel ve göbek bölgesi tüylerden şikayetçiyim.göbekteki o kadar değilde beldeki kötü duruyor eşimde sevmiyor alsana bunları diyip duruyor geçen yandım yanıldım tüy dökücüyle aldım belimi ama sonra bir sivilce aldı başını gitti şimdi çoğalma falan olmadı ama pütür pütür sinir oldum arkamıda göremiyorumki ağda yapayım hem çokta acır yaaaa,varya eşim bi tek bende var sanıyor ,tabii görüyor tv de mankenleri pırıl pırıl ama bak herkeste var, valla bende merak ediyorum mankenler sarkıcılar ne bileyim nasıl alıyorlar kaymak gibiler yaaaaaa:sm_confused:
bendede vardı çoka zdı ama ilkinde kafam bozuldu sinirliydimde aldım elimie jiltet onunla aldım ama almaz olaydım yaa acayip çoğaldı bütün göbeğimi kapladı şimdi ne yapıcam bilmiyorum ağdayla alsam diyorum ya daha da çoğalırsa ve batık yaparsa diye korkuyorum ne yapıcam gerçekten bilmiyorum yaamafoldumben
ya ağdayla alsammı acaba alan arkadaşlarımız yardımcı olursanız sevinirim ağdayla aldıktan sonra sorun çıkıyormu yani dahada çoğalma kalınlaşma batık sivilce gibi şeyler çıkıyormu acaba
ben aldırıyorum sirle ama öle batık ve çoğalma gibi bişi olmadı güzelim..inadım inat o çıksın ben alıcam bitirene kadar :umursamaz:
normal ağda şekerli ve tüyleri besliyo sir ağdada şeker yok güzelim daha geç çıkarıyo ve zamanla azaltıyorsağol canım bilgilendirdiğiniçin bend ebaşlayacağım ağdaya birde bişey daha sormak istiyorum sir ağdayla normal ağda arasındaki fark nedir ?
normal ağda şekerli ve tüyleri besliyo sir ağdada şeker yok güzelim daha geç çıkarıyo ve zamanla azaltıyor