didisim tabi kalkar benle yarıştaya sen demesen de dünkünün 2 katını yapar ....kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:naniknanik:sm_cool:tamam tamam kızma
kalktım ve hemen yapıyom şimdiii hihoyyyt
didisim tabi kalkar benle yarıştaya sen demesen de dünkünün 2 katını yapar ....kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:naniknanik:sm_cool:
DİDSCİM GÖBEK 84 BASEN AYNI CANIM GEÇ OLDU AMA İŞLERDEN GİREMİOM VALLA NAPEM AY İDARE BENİ BU SPOR DEĞİL İŞLER ZAYIFLATÇAK SONUNDA YAV delikafadulden
kendimi de eseflen kınarım :))
Bende :roflol::roflol::roflol: Hata bunları yazarken puğaça yiyorum :mymeka: Yok ya ben adam olmam valla :mymeka:
ay valla bende tost yedim bugün dünde utanmadan piizaya boyun eğdim isyanlardayım akşama su yok bana su valla inceliyom iki iki ama kilo 64 de kaldı neysem acele yok daha 2. haftam hihoyyyt
Canımcım benim boyum fıdıl fadıl fıdıllıoğullarındanım ben 1,60 cık boyum var e hal böyle olunca göbek adana karpuzu gibi çıkıyo naparsın neyse 4 cm lik bir incelme söz konusu bu aralar iki haftada 4 cm ayda 8 cm eder 4 ayda 32 cm olsa yok yav o zamanda kağıt gibin olurum acık kalsın 84 cm şu an 32 düş 54 cm bişi kalır be yok anam çok ince o 60 olsun yeter kalçadan memnunun memelere bişi yapamıyom malesef çok değil ama küçük göğüs sevenlerdenim ya neyse küçükler bana ben küçüklere imrene imrene hayat geçer yanlış anlaşılmasın çok büyük değil 85 takıom şu göbek beni rahatsız eden yoksam ben diğer yerlerimden diğer yerlerimde benden memnun mutlu mesut yaşıyoruz kaydirigubbakcemile5:içelim::teytey: