Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 20 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar ke
4. stepper / 2000 adım
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 500 defa
7. oryantal (hulahop) / 50
8. mekik / 30
9. çapraz mekik / 20 şer kez
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / 10 sn lik bekleyişlerle toplam 10
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez

göbek 74
basen 107 kaydirigubbakcemile2

dids canım yarın ben de gün var o yüzden hareketlerimi yapamıcam belki akşama egzersizlerimi yaparım sadece,onada halim kalırsa...

tamam tamam kızma
kalktım ve hemen yapıyom şimdiii hihoyyyt
didisim tabi kalkar benle yarıştaya sen demesen de dünkünün 2 katını yapar ....kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:naniknanik:sm_cool:

Kızlar, listelere başlıyorum, ölçülerinizi yetiştirin sırnaşık şey

1.yürüyüş / 180 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 15 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 15
15. geri tekme / 25
:lepi:
[/QUOTE]

didisim tabi kalkar benle yarıştaya sen demesen de dünkünün 2 katını yapar ....kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:naniknanik:sm_cool:

:dance:yaptım bileeeeehihoyyyt
yeterince yaptım fazlasına ihtiyacım yok
ihtiyacı olanlar yapsın:dilcikar:

09.02
ölçülerim aynı canım malesef
Mekik...60
Ters mekik...20
Derin nefes al ver....aklıma her geldikçe
Omuzda sopa....50
Çapraz mekik....50
Görünmez sandalye...30 saniye
Ayakları kaldır...10
Bacak kaldır sağlı sollu....100
Step.....50
Çömelme.....15
Geri tekme...50
Bisiklet...50

ellerine sağlık didsima.s.
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum,kendimde dahilsengözlerimebaksanab
azmimizi kaybetmeyeliiiiimmm yağları eritmeye devaaaaamkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

DİDSCİM GÖBEK 84 BASEN AYNI CANIM GEÇ OLDU AMA İŞLERDEN GİREMİOM VALLA NAPEM AY İDARE BENİ BU SPOR DEĞİL İŞLER ZAYIFLATÇAK SONUNDA YAV delikafadulden

DİDSCİM GÖBEK 84 BASEN AYNI CANIM GEÇ OLDU AMA İŞLERDEN GİREMİOM VALLA NAPEM AY İDARE BENİ BU SPOR DEĞİL İŞLER ZAYIFLATÇAK SONUNDA YAV delikafadulden

Tatlım sende pazardan ver ölçülerini, sıralamaya girerdin erken verseydin :çok üzgünüm:

dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....

didscim ben bugün kaytardım yaa

yaff ben anca geldim elektrikler kesikti ondan veremedim ölçülerimi ama zaten hala hala hala aynı ölçülerim yaff üfff..sonunda bişicik yemicem aneroksiya fln olcam o olcak yanee :))))

ölcem kahrımdan :)

yürüyüş çok yağmur var
mekik 50
ters mekik 25
çapraz mekik 50
yarım mekik 40
derin nefes aklıma geldikçe
omuzda sopa 100
görünmez san. 1 dk.
bacak kaldır 40
bacak esnet 50
bel kıvır 200
step 250
yere çöm. 50
sağa sola eğil 50
kol çevir 100
bacakları karna çek 50
kol aç kapa 100
duvarda şınav 20
6 dk. video 1

iyi gecelerr :))

dereceye giren tüm arkadaşları tebrik eder
kendimi de eseflen kınarım :))

ay valla bende tost yedim bugün dünde utanmadan piizaya boyun eğdim isyanlardayım akşama su yok bana su valla inceliyom iki iki ama kilo 64 de kaldı neysem acele yok daha 2. haftam hihoyyyt

Bende :roflol::roflol::roflol: Hata bunları yazarken puğaça yiyorum :mymeka: Yok ya ben adam olmam valla :mymeka:

kaydirigubbakcemile3ohh afiyet olsun duu bende gidem de bi poğça hamuru mayalayamkaydirigubbakcemile3
bende onları yazarkene kek yirdim haakaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş çıkıyo incelememenin sebepleri ortayaa eee başka kaydirigubbakcemile3

ay valla bende tost yedim bugün dünde utanmadan piizaya boyun eğdim isyanlardayım akşama su yok bana su valla inceliyom iki iki ama kilo 64 de kaldı neysem acele yok daha 2. haftam hihoyyyt

yii oreyy:dance::dance:
bu arada 65 ten 55 e inceksin heral
bende 65ten 54 indim temmuzda bi başladım kasım sonu fln 55 oldum sora işte geçenlerde tartıldım da 54 e düşmüşüm
yavaşşş yavaşş verdim yani ama sağlama oldu haasüprizzzzzsüprizzzzz
senin boyun kaç peki:1rolleyes:

selam bende katılmak istiyorum 8. takımdayım lütfen benide aranıza alın

benden kilolu olanların vücutları benden sıkı valla spor nelere kadir

Canımcım benim boyum fıdıl fadıl fıdıllıoğullarındanım ben 1,60 cık boyum var e hal böyle olunca göbek adana karpuzu gibi çıkıyo naparsın neyse 4 cm lik bir incelme söz konusu bu aralar iki haftada 4 cm ayda 8 cm eder 4 ayda 32 cm olsa yok yav o zamanda kağıt gibin olurum acık kalsın 84 cm şu an 32 düş 54 cm bişi kalır be yok anam çok ince o 60 olsun yeter kalçadan memnunun memelere bişi yapamıyom malesef çok değil ama küçük göğüs sevenlerdenim ya neyse küçükler bana ben küçüklere imrene imrene hayat geçer yanlış anlaşılmasın çok büyük değil 85 takıom şu göbek beni rahatsız eden yoksam ben diğer yerlerimden diğer yerlerimde benden memnun mutlu mesut yaşıyoruz kaydirigubbakcemile5:içelim::teytey:

ohh ne güzel mutlu mesut:içelim::içelim:
bende işte dediğim gibi 65ten 54 e düştüm fazlada zorlanmadım haa ama yazın hergün 2,5 saat spor yaptım öyle verdim
ama içini kararticiim benimde belim ince 64 cm amma ve lakin göbeemde yağ bağlamış o gitmiyii işte
o gitsin diyen çüğünüp duruyom ama hıhhıhÇok üzgünüm çoook
32 cm incelirsen daha sonra seni kilo almaya çalışanlar topiğinden toplarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…