Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

kızlar bende şişkinlik sıkıntısı var..
karnım patlayacak gibi hiisediyorum..
bu egzersizlerin bu sıkıntıyada faydası olurmu..
yada ne yapmalıyım..

kızlar bende şişkinlik sıkıntısı var..
karnım patlayacak gibi hiisediyorum..
bu egzersizlerin bu sıkıntıyada faydası olurmu..
yada ne yapmalıyım..

Canım, sanırım sennki kilodan çok sindirim ve boşaltım problemi. Bağırsaklarının çalışması için bol lifli gıda ve bol su tüketmeni tavsiye ederim. Bende de var aynı problemden. Kuru kayısı, kuru incir, kuru erik ve kuru yemiş çok iyi geliyor. Her gün sebze yemeye de çalışıyorum mutlaka. En az 2 litre de su içmelisin. Hareket etmek de bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Yapabilirsen spor mutlaka yap. Bu egzersizlerin de çok faydası olur. Umarım çözebilirsin problemini. Eğer bunlara rağmen geçmezse doktora git mutlaka. İhmal etme:KK66:

Canım, sanırım sennki kilodan çok sindirim ve boşaltım problemi. Bağırsaklarının çalışması için bol lifli gıda ve bol su tüketmeni tavsiye ederim. Bende de var aynı problemden. Kuru kayısı, kuru incir, kuru erik ve kuru yemiş çok iyi geliyor. Her gün sebze yemeye de çalışıyorum mutlaka. En az 2 litre de su içmelisin. Hareket etmek de bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Yapabilirsen spor mutlaka yap. Bu egzersizlerin de çok faydası olur. Umarım çözebilirsin problemini. Eğer bunlara rağmen geçmezse doktora git mutlaka. İhmal etme:KK66:

teşekkür ederim selissacım..
doktora gittim canım bağırsakta sindirim sorunum varmış..
rahatlatıcı ilaç verdi..
ama doktordan çok senin yazdıkların beni ikna etti..
senin dediklerinide yapacağım..
sağol cnm ...
sağlıklı günler sana da...
:KK16:

merhaba bu aletle ilgili yazdıklarınız içimi rahatlattı az önce bende sipariş verdim siz nereden aldınız hala kullanıyormusunuz ve işe yarıyormu gerçekten beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler...

kızlar sırt üstü yatıp kollarınız yerde bacaklarınızı havaya kaldırıp daire çizmekte göbek eritmede çok etkili bi egzersiz

merhaba bu aletle ilgili yazdıklarınız içimi rahatlattı az önce bende sipariş verdim siz nereden aldınız hala kullanıyormusunuz ve işe yarıyormu gerçekten beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler...

merhaba bu aleti bende merak ediyorum
yine bu sitede gördüm ve araştırıyorum ama bişey dikkatimi çekti
bu forumda aletten bahseden kişi 2 farklı yerde yorum yapmış
sanki biraz pazarlamacı havası sezdim ama bilemiyorum kararsızım.
internette de pek bişey bulamadım.

Merhaba kızlar,
Yeni üye oldum siteye. Hemen zayıflama ile ilgili yazıları okumaya başladım nedense:) Önerilen egzersizler gerçekten güzel. Özellikle karın için olan aşağıdaki egzersizler işe yarayacağa benziyor. Teşekkürler selissa.

Fit Kızlar: Sıkı Bir Karın İçin 10 Dakika!

Sonuçlarını yazacağım. Umarım alacağım sonuç, tabii bayramda çok fırsatım olmayacak. Ama yarın sabah erkenden bir kere yapmayı düşünüyorum duştan önce ne de olosa 10 dakika:KK66: Herkese iyi bayramlar:)

Merhaba kızlar,
Yeni üye oldum siteye. Hemen zayıflama ile ilgili yazıları okumaya başladım nedense:) Önerilen egzersizler gerçekten güzel. Özellikle karın için olan aşağıdaki egzersizler işe yarayacağa benziyor. Teşekkürler selissa.

Fit Kızlar: Sıkı Bir Karın İçin 10 Dakika!

Sonuçlarını yazacağım. Umarım alacağım sonuç, tabii bayramda çok fırsatım olmayacak. Ama yarın sabah erkenden bir kere yapmayı düşünüyorum duştan önce ne de olosa 10 dakika:KK66: Herkese iyi bayramlar:)

1. Isınmak için 20 dk yürüyüş
2. Esneme
3. Omuzda sopa çevirme ( yaklaşık 10 dk )
4. Kibrit toplamaca :) ( yaklaşık 5 dk )
5. Hulahopla oynama ( yaklaşık 1 saat )
6. 50 tane mekik
7. Akşam bi 50 tane daha mekik
Bunları haftanın 4 günü yapıyorum,3 günde sadece mekik çekiyorum (18 eylülden beri), sonuç: 3 cm inceldim :eek:

Tek kelime ile 'bravo'

ben 2 gündür 8 dakikada karın egzersizi videolarındaki hareketlerini yapıyorum ve 1 ay yapmayı düşünüyorum. İşe yararsa habr veririm:)

merhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.

merhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.

ne yaptiniz peki bu sonucu almak icin? biraz detayli bilgi verir misiniz?

merhaba

Süper tebrik ediyorum.Ne yaptınız peki?

Merhabalar... Uzun süredir burayı inceliyorum da eğer yeriniz varsa ben de katılmak istiyorum. Oldum olası kilo problemi olan biri olunca spor çare olarak görülüyor şu günlerde gözüme. Kabul ederseniz topiğinize katılmak istiyorum...

X