- 29 Ocak 2008
- 1.784
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende katılmak istiyorum 8. takımdayım lütfen benide aranıza alın
117,8 basenn,,,,,,
115,8 göbek...
didsh gösek dogrumu ölçtüm bilmiyom :S basen dogru hadi hayirli ossun bana ins basarırım:)
yahu kuzum ölçtümde benim göbek biraz garip sanırım:) delikten ölçünce rakam farklı çıkıyor benim göbek sarkık olanlardan yani alta doru buyuk :) ay saçmalıyom ben sanırım:) 8 lermi ucu ucuna ölçtüm be ya:) tam rakamda al sen en iyisiGöbek deliği hizasından ölçüceksin tatlım, yanlışsa tekrar ölç :1hug: ,8 ler ne yahu, nası ölçtün?
yahu kuzum ölçtümde benim göbek biraz garip sanırım:) delikten ölçünce rakam farklı çıkıyor benim göbek sarkık olanlardan yani alta doru buyuk :) ay saçmalıyom ben sanırım:) 8 lermi ucu ucuna ölçtüm be ya:) tam rakamda al sen en iyisi
101 göbek
117 basen oldumu canım :) allahım insallahhh incelirim...
oh oh kinleri görüyorum hoş geldiniz . 8. takımın gülleri . beraber incelecez kıslar .....kaydirigubbakcemile2Günaydın şekerler
dids umarım ölçüleri doğru almışımdır
göbek: 74
basen: 98
buradanda basenli biri olduğum ortaya çıkıyor bugünden itibaren spora başlıyorum
ohh ne güzel mutlu mesut:içelim::içelim:
bende işte dediğim gibi 65ten 54 e düştüm fazlada zorlanmadım haa ama yazın hergün 2,5 saat spor yaptım öyle verdim
ama içini kararticiim benimde belim ince 64 cm amma ve lakin göbeemde yağ bağlamış o gitmiyii işte
o gitsin diyen çüğünüp duruyom ama hıhhıhÇok üzgünüm çoook
32 cm incelirsen daha sonra seni kilo almaya çalışanlar topiğinden toplarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3