- 1 Şubat 2009
- 1.453
- 3
101 göbek
117 basen oldumu canım :) allahım insallahhh incelirim...
Günaydın şekerler
dids umarım ölçüleri doğru almışımdır
göbek: 74
basen: 98
buradanda basenli biri olduğum ortaya çıkıyor bugünden itibaren spora başlıyorum
oh oh kinleri görüyorum hoş geldiniz . 8. takımın gülleri . beraber incelecez kıslar .....kaydirigubbakcemile2
didisin dün fazla giremedim dışardaydım .canım yazamadım ...
dünkü yani ayın 10 nu..salı...
yürüyüş 2.5 saat ..
yere yat bacak karna cek 50 .
çapraz mekik 50 ...
yarım mekik 50 .....
makas 50.....
didsim ben geri geldim sahalara döndüm müsadenle bende geri aranıza katılmak istiyorum,
basen : 103
göbek : 93
ölçüm ve bildirimler hangi gün yapılıyordu bide onu sölerseniz sevinirim pek takip etmediğimden burayı bildirim gününü hatırlamıyorum,
(takip etmedim derken spor yapmadığım için çok dikkat etmedim anlamında dedim,)
bende varım artık ne kaldı şurda süper hatun olmaya
basenden 13 cm
göbekten 33 cm :),
şaka bi yana göbek beni deli etmeden onu savmam lazım başımdan,
herkese başarılar aeben hade geldim gene derece yapta görem seni:roflol:...
gülayıda yolluyom şimdi buraya...
geldim geldim deli hayal ama ölçüm yapmadım yapamadım evde mezura bulursam yaparım canım ok
Ay çok kalabalık olduk ne güzel :dance: Bir sürü kurban sırnaşık şey Yoruldum valla :roflol::roflol:
ben nisanda çıkıyim istersen kaydirigubbakcemile3başın seyrelmiş olur hee:1rolleyes:
yol yapıyom manaylan
lütfen bilgi verir misiniz?merhaba arkadaşlar,ben de şu göbek derdinden muzdaribim,şöyle ki uzun boyluyum ve kilom 52,fakat gelip görün ki göbek hep şiş duruyor,kıyafetlerimden de hep belli oluyor,eritmek için çok girişimim oldu fakat nafile,göbek ile dolaşmaktan bıktım canlarım,en etkili yolu benimle paylaşmak isteyen varsa zevkle sizleri dinlerim a.s.