Ben sizi anladım. Karşınızdaki kadın direk yüzünüze çirkeflik yapmıyor güya zekice arkanızdan iş çevirerek huzursuz etmeye çalışıyor sizi. Bence o da dosyaya kimin baktığını görebildiğinizi biliyor veya mikroskopun ayarı ile oynadığında sizin fark edeceğinizi biliyor burada amacının huzursuzluk çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Sizi huzursuz edip vereceğiniz sert tepkide de "aa bana haksızlık etti" diyecek duygu sömürüsü yapacak. Neyse... Kinlenmişsiniz kızmışsınız ama sinirniizi bu şekilde karşınızdaki kadının özel hayatı üzerinden değerlendirme yaparak çıkarmanız sizi haksız duruma düşürür. Açıkçası yaptığını ben de hiç tasvip etmem ama bu kimseyi ilgilendirmiyor. Hele hele kızın arkadaşının evli hocayla yaptığı şey sizi hiç ilgilendirmiyor. Hatta biri bana gelse falanca kişi bunu bunu yapmış dese "ee bana ne" der geçerim. Lütfen bu yolla intikam almaya çalışmayın çok haksız duruma düşersiniz. Akademi çok rekabete müsait bir alan böyle insanlıktan nasibini almamış insanlar çok. Ama sizin sakinliğinizi korumanız lazım. Bence direk değiştirin sessiz sedasız çalıştığınız ortamı. Zaten bu kadar entrikavari hareketle kadının yaptıkları zamanla ortaya çıkar.