didscim 2 gündür bu sayılarda yaptım yarın arttıracağım..ama regl oldum bide.inşallah yarın zorlanmam
sağol canım çok teşekkür ederim bende bu akşam itibariyle yapıcam hareketleri inşallahCanımcım ekledim seni listeye Şeniz Basenin gerçekten 81 cmmi, klavye hatasımı?
81 basenmi:uhm:-tatlicadiarzu-
sağol canım çok teşekkür ederim bende bu akşam itibariyle yapıcam hareketleri inşallah
iki haftadır nıvea body cd den çalışıyordum bu akşam itibariyle bizim listeyide eklicem inşallah işe yarar hee canım 81 çokmu yoksam cicimeyvahedigeldismilekaç olması gerekiyorki
ay kızlar çokmu fazla yaaa niye böyle şaşırdınızki aslında benim baesenden sorunum yoktu kalça ve karın ağırlıklı çalışıyom basenede ağırlık veriyim bariguclubacismile
teşekkür ederim şekerimŞeniz
Tebrik ederim fıstıklarım :hooray: Şeniz
canım şöyle söyliyim tam kalçamın altından ölçtüm ama dur ben bu akşam bidaha bi ölçüyim en iyisi
inşallah işe yarar hee canım 81 çokmu yoksam cicimeyvahedigeldismilekaç olması gerekiyorki
canım şöyle söyliyim tam kalçamın altından ölçtüm ama dur ben bu akşam bidaha bi ölçüyim en iyisi
bunlar sabah yaptıklarım yapamadıklarımı akşama yapıcam onlarıda tekrar yazıcam. ben kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yapıcam yani bir sakıncası yok dimi ???
didsim ben izinli olmak istiyorum tatlışımolumunekankayizsmile
teşekkür ederim şekerimŞeniz
didsim 2 gündür körkütük hastayım
hareket falan hakgetire :1no2:
kaytardık diyek mi
evet canım bende baya bi karıştırmışımkaydirigubbakcemile3valla bu basen ve kalça olayı hep karışıyor genelde..ben kalça ölçümü verdim..tam en geniş yerinden ölçtüm.zaten basenide kapsıyor orası..
ama kalçanın alt kısmıysa basen denilen yer onu bilemicem..
kalçamı ölçtüğümde mezura bacaklarımında en kalın yerinide kapsıyor orasıda basen olmuyor..
tam alt kısmından ölçsen bile az bence..
Yok tatlım bana az geldide ondan sordum :kedi: En kalın yerinde ölçüyorum bende..
Canım yemeğin hemen ardında yapma, en az 2 saat bekle olurmu Şeniz
Tamam şekerim :1hug:
Ni demek vazifemiz efem :smiley-cool: