25 MART
12. Çömelme 100
100 kere nasıl yapıyosun onu yaa:1shok: ben 45 yere zor yapıyorum canım çok acıyo var mıdır bi formülü ? maşallah sana valla
100 kere nasıl yapıyosun onu yaa:1shok: ben 45 yere zor yapıyorum canım çok acıyo var mıdır bi formülü ? maşallah sana valla
canım ben 2 yıldır düzenli egzersiz yapıyorum bağışıklık yaptı valla bende ama 3-4 set halinde yaptığımda oluyo tabi yerimseniben
Zamanla alışıcak vücudun şekerim, çok yüklenme şimdilik :asigim:
slm bende aranıza katılmak istiyorum kaptana söylemiştim baya oldu ama o sıralar burada olmadığım için hemen giriş yapmadım takım kurallarınız nelerdir neler yapmam gerekiyor bu yaptıklarınızla başladığınız zaman arasında ne kadar fark oluyor hareketleriniz çok zormu çok şişman olduğum çok zorlanıyorum
göbek:124
basen:134
valla aranızın en şişmanı olarak katılmaktan utanç duymaktayım ama bu hareketleri kurallar altında düzenli olarak yapmazsam zayıflayamayacağım bu ölçüler düştükçe sizi yakalayabilirmiyim bilmiyorum bunu umuuud ederek hg. diyen arkadaşlarıma da hoşbulduk diyorum
resmi gibi duruyor canım yazı yazmak istemiş günlüğümle uğraşcağıma biraz buralara yazayım dedim
Asla kendindende vücudunda utanma! Kendinle barış, kendine inanki başarabil! Hepimiz yanındayız, aynı yollardan hepimiz geçtik unutma olurmu :asigim: Kadınlar kulubü olmasa heralde spora dönmezdim diye düşünüyorum, beraber başarıcaz, sakın vazgeçme :1hug: Eklendin listeye, pazar tatil günümüz istersen pazartesi başlayabilirsin canım, ayrıca burası seninde bizimde günlüğümüz, istediğim her an herşeyi yazabilirsin, ben olmasamda takımdan biri mutlaka burda olur, yalnız değilsin Şeniz