- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
yarından itibaren iznimi kaldır didscim .anlayışın için çoook teşekkürler
olabilir tatlım niye olmasın bende de göbek çabuk gidiyor hatta bu hareketlerle yaza süper gircem gibi
didss bişey sorcam yaa benim 1 haftada kalçam incelmiş olamaz dimi çünkü ölçtüm 92 çıktı şaşırdım acaba önceden yanlış mı ölçtüm ki ama göbek aynı çıktıı...
gobegimi eritmek icin ne yaptimmm...hiiimm bi dusuneyim...bugun cheesecake yedim ayva gobegimi daha cok buyutmek icin sempatiksalakcinni
nasil gidio bu gobek arkadaslar yaaa ne tavsiye edersiniz????? :sinifsinif:
Olur şekercim neden olmasın, daha dur ne kadar inceldiğine kendin bile inanamıcaksın sırnaşık şey Göbeğinde benimki kadar inatçıdır belkiklava:
Biz yarışarak eritiyoruz :smiley-cool: Yarışmamıza katılmak istiyorsanız kurallarımız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul ederseniz; göbeğinizi göbek deliği hizasından birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma sizi..
anladim canim...
ama bir sey sorucam, diyetle birlikte mi haraketler yapiyorsunuz yoksa sadece haraket mi yapiyorsunuz gobegi eritmek icin? okulumun son 3 haftasindayim bi suru sinav dolu diyet yapamam maalesef ama haraketleri yapabilirim...
nasil yapiyorsunuz canim? sositososito
dids biliyo musun kalçadan 3 cm inceldim diye sevinirken bugün 2 kilo fazla çıktım( çok fenayımm regl olduğum içinmi böyle çıktı acaba ayy ölücemmmm
Ben diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum, diyet yapan arkadaşlarımda var..