aradaki farklarınız çok hoş çok hoşuma gitti verdiğinizi inceldiğinizi görmek inş. benimde orada eksilerim yazacak çok karkarlıyım vereceğim kilolarıda inceleceğimde sizlerin desteğini hissetmek bana güç veriyor
1. Mekik
2. Ters mekik
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 250
5. Çapraz mekik
6. makas hareketi 200
7. Görünmez sandalye
8. Ayakları kaldırma
9. Yürüyüş leslie
10. Bacak esnetme
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme
12. Step
13. Çömelme
14. Geri tekme
15. İp atlama (zıplama)
16. yürüyüş 50dk
şimdilik yaptıklarımı yazayım dedim leslienin yürüyüşlerini indiremiyorum ben ama
Listeyi tamamladığında bana yazda yaptığını belirtiyim canım Şeniz
1. Mekik 50
2. Ters mekik 50
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 250
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 300
7. Görünmez sandalye 50
8. Ayakları kaldırma 300
9. Yürüyüş 50dk
10. Bacak esnetme 100
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
12. Step 400
13. Çömelme 5
14. Geri tekme
15. ıp atlama (zıplama) 20
16. yürüyüş 50dk
şimdilik yaptıklarımı yazayım dedim leslienin yürüyüşlerini indiremiyorum ben ama
yorucuydu ama annemle 1 eksik 1fazla diye diye merdivenleri inip çıkamadımsempatiksalakcinni et kesmiş hererimi akannehirsabaha nasıl olurum artık allah bilirkaydirigubbakcemile3 ama artık zayıflamak istiyorumguclubacismile
bir tek ip atlamayı yapamıyorum malum heryerim zıplıyor aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Gurubun yüz karası olarak öncelikle ölçülerimi vereyim:
göbek: 73 => 77
basen: 94 => 95
izin böyle yaradı yani alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :tomato:
Her şey kuzenimin getirdiği tulumba tatlısı ile başladı, önce o kutunun yaklaşık yarısını yedim, bir daha da kendimi tutamadım :1no2:
Ama egzersiz döneminde insan daha iradeli olabiliyor, "bak, onun bir gramını verene kadar ne kadar çırpınman gerekiyor" gibisinden düşünüp.
Bir de karar verdim, bundan sonra egzersizleri bir şey izleyerek yapmayacağım, yaptığım harekete konsantre olacağım, sayarak yapacağım. Ve hâttâ yaptım: