kaydirigubbakcemilete te geldim burdayım...opuyorumnanaktan
ölçülerim aynı şekerim..hayret şaşırdımmmsempatiksalakcinni
acaip motive halindeyim..dümdüz bir karın istiyorum artıııkkguclubacismile
slm didis ben geldim, Bu hastalık ve dinlenme bana iyi gelmedi, :1no2: sğolsun annem hastayım diye; çorbalar, kompostolar, meyveler vitamin takviyesi falan derken iyileştik. Dün eve geldim birde tartıya çıkim dedim ne zorluklarla verdiğim kilolardan ikisi geri gelmiş :bbo: oofff neyse vericez artık napalım
ben ölçülerimi yazim yarında eğzersizlere başlıyorum
göbek 100cm
basen 114cm
selam kızlar bende geldim. tatil bitti başladı okul(((
tatilde burda olamasam da hemen hemen hergün hareketlerimi yaptım.kaytarmadım yani....
ölçülerimi vereyim
göbek:78
basen 91
selam ölçülerim basen 95
bel 75
ama bel ve basen arası olan o berbat yeer aynı ne yaparsam yapayım 1 cm bile incelmiyor umudumu kesecem artık
selam ölçülerim basen 95
bel 75
ama bel ve basen arası olan o berbat yeer aynı ne yaparsam yapayım 1 cm bile incelmiyor umudumu kesecem artık
al bendende o kadar bikaç ay daha sabredip şu bel ve basen incelten kremlerden bile almayı düşünüyorum tabii hareketlerimi bırakmadan :sinifsinif:
ezel bitti damladım bende anacım ne heycanlı diziYokmu başka ölçü veren bilmiyorumkismile Ezel başlıcak çıbık sırnaşık şey
ciddimi dids hani şu extra jel i falan baya iyi gibi geldi bana ama
ezel bitti damladım bende anacım ne heycanlı dizi
ya ordakiler ne kadar zayıf belleride incecik benim gibi değiller kalçalarıda dik oda benim gibi değil oooof of
ciddimi dids hani şu extra jel i falan baya iyi gibi geldi bana ama
canım benim ark aldı hiç bir işe yaramadı....boşuna alma derim.
bide sen zaten çöp gibisin 72,5 göbek 90 basen. nereni incelteceksin anlamadım.....
kafamçokkarıştı
dün CheGuevera da dedi ya ezeldekiler çok ince diye bende hep cansu dere ye bakıyorum kadını yandan ölçsen 1 karış ancak yaaa :tomato:
evet canım haklısın daaaa üstten şöyyle bakınca top gibi bişey oluyo aynada yandan bakıyorum ehh fena değil zaten ben evlenmeden öncede böyleydi göbüşümde hep incecik göbüşsüzlere imrenirim napimm yaaaa
dün CheGuevera da dedi ya ezeldekiler çok ince diye bende hep cansu dere ye bakıyorum kadını yandan ölçsen 1 karış ancak yaaa :tomato:
Sen duymadınmıııı ohaoldumsmile O kız uzaylı ondan öyle sempatiksalakcinni
canım seninde sanırım sivri göbeğin var. benim öyle de.ben bildim bileli öyleyim.göbeğim top gibi.göbek deliğimin altında bir sivrilik var. anneminde öyle.ne kadar zayıf olsamda o hep vardı :))))