didiscim ben geldim canım salı çarşamba yaptım hareketlerimi
bugünde inşallah yapacam
canım ya benim göbüşüm erimiyo ekstra hareketler eklesek mi buraya ya
Otur oturduğun yerde :mymeka:
didiscim ben geldim canım salı çarşamba yaptım hareketlerimi
bugünde inşallah yapacam
lütfen bilgi verir misiniz?
mrblarr dids cim ölçülerimi bildiriorum rezalet ama görmezden gelin şimdilik senağlama
göbek; 97
basen ; 110 çok kötü moralim bozuldu yaw senağlama
kurallarıda okudum kabul ediorum
merhaba arkadaşlar,ben de şu göbek derdinden muzdaribim,şöyle ki uzun boyluyum ve kilom 52,fakat gelip görün ki göbek hep şiş duruyor,kıyafetlerimden de hep belli oluyor,eritmek için çok girişimim oldu fakat nafile,göbek ile dolaşmaktan bıktım canlarım,en etkili yolu benimle paylaşmak isteyen varsa zevkle sizleri dinlerim a.s.
didis canım bu gün hiç hareket yapacak durumum yok canım pazartesiye kadar beni izinli say canım ...elimde olmayan sebeblerden ..
didsim ben hafta sonu nete giremiyorum o yüzden önceden olduğu gibi pazartesi günü cumartesi,pazar,pazaretesi bildirimini bir yapacağım sorun olmaz demi,
rgl oldum sancıdan geberiyorum,akşam kendime resmen eziyet ettim en sonunda belimden kımıldayamadım duşa girince fark ettim regl olmuşum ondanmış,
öpüyorum hepinizi...
düzenli olarak haraketlerimi yaptım ama gönderemedim
dün geceden beri çok hastaydım o yüzden bugün bişey yapamadım,anca toparlanıyorummirmirmirmir
İzinli yazıyımmı canım? Çok geçmiş olsun :teselli:
sağol canım a.s.aslında izine gerek yok,kendimi iyi hissediyorum çok şükür..midemi üşüttüm heralde..ama yarın sevgililer günü nedeniyle yapabilirmiyim bilemiyorum:asigim:yok yok sen beni izinli gösterme,gevşeklik olmasın:jeyyar:
tabiii şimdiden de sevgililer gününüzü kutluyorumŞeniz inşallah güzel süprizlerle karşılaşırsınız ve güzel bir gün geçirirsiniz a.s.
Benimde midem bir acaip 2 gündür ya, heralde o limonlu ballı karışımdan oldu, içmiyorum bıraktım Çok üzgünüm çoook
Yarın yapamazsan kaytardı yazarız :jeyyar:
Seninde kutlu olsun şekerim :asigim: