Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Hoşgeldin şekerim ŞenizŞeniz Valla şaka maka iki yılı devirdim he sırnaşık şey Hala eriyemedim anam nasıl bitiriyim yarışmayı, kaldıki ben erisem bile erimek isteyenlere haksızlık olur yarışmayı bitirmem, ben KK'da kaldıkça devam ederim yarışmama :lepi: Sen iyisin dimi :asigim:

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 150 kere
5. Çapraz mekik 3 x 20
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 50 kere
8. Yürüyüş 30 dk.
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 50 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıdan önce 10 sporda 50

didsim ben dün yapamadım..kızım ateşlendi onunla uğraştım...
kusura bakma şeker:çok üzgünüm:

didsss canım benim...hala buradasın inanamıyorum yaaaaa..bakalım beni hatırlayabilcenmi kız..eski adım lighcolafun dı..adım çiçek..baya iyiydi aramız ama daha sonra bişeyler oldu kopuverdim ben bu forumdan..ama geri döndüm artık benide kabul edermisin canım..sana geri dönmek istiyorum kızkaydirigubbakcemile3

bu arada eğer hatırlayamadıysan söle açıkça ltfn ok çünkü 2 yıl geçti aradan kimler geldi kimler geçti bu forumdan..o yüzden hatırlıyorum ayağına yatma kızzsırnaşık şey

Ay inanmıyorum :1shok: Çok kızgınım sana :mymeka: Seni nasıl merak ettik haberin varmı :mymeka:

...................................................

Son düzenleme:

Geberdik meraktan :mymeka: Chocolategirl buralarda hala, ay boğabilirim seni ya :mymeka: Yazmadığımız senaryo kalmadı :mymeka: İyimisin peki?

bak ölçülerimide veriyorum sana benide ekle tamammı canım benim.bel 80 basen 90 ..kilo çizelgemden de görüleceği gibi sen en son 57 kilo olduğumu biliyorsun ama ben şişkoladım malesef..evliliğin zararları işte bu arada sen hala bekarmısın bakiim hı??

Geberdik meraktan :mymeka: Chocolategirl buralarda hala, ay boğabilirim seni ya :mymeka: Yazmadığımız senaryo kalmadı :mymeka: İyimisin peki?

ya ozaman sen beni bi boğ bağır çağır içini boşalt sonra gene can ciğer olalım olmazmı yaaa(( ben artık iyiyim çok şükür..sizleri çok merak ediyorum ama

Aynı devam ben çizelgemde göründüğü gibi naniknanik Allah ım bir insan hiçmi değişmez :mymeka: O zamanlarda kızdığım zaman böyle sırnaşırdın :mymeka: Geçmedi hırsım ama ekliyorum listeye sırf cılkını çıkarmak için :mymeka:

çikolatama rastlamadım henüz..eminim ondanda okkalı bi darbe alacam..ama ne yapsa hakkıdır...ağzımı açmaya yüzüm yok( affettim dememişsin ama sen ((

ya ozaman sen beni bi boğ bağır çağır içini boşalt sonra gene can ciğer olalım olmazmı yaaa(( ben artık iyiyim çok şükür..sizleri çok merak ediyorum ama

Daha dur anlatıcan neden ortadan yokolduğunu falan :mymeka: İyiyim ben, yolunda herşey

oyyy yawruummm kuzumm lülülülülülü :)))))) janım benim yaaaaa...çıkart anam etimle kemiğimle senünüm kuşummmm..lesli sensone yapıyom zaten 5 mile tam 1saat 10dakka sürüyo üzerinede zorunlu hareketleri yaparım senin gönlün olur..sen yap dersinde yapmazmıyım behhh

Bir yapmada göreyim :dilcikar: lesli sensone nedir be benneyaptımki

Bir yapmada göreyim :dilcikar: lesli sensone nedir be benneyaptımki

egzersiz programı..otur kalk koş zıpla tekmele bacak indir kalduır derken sırılsıklam oluyorum..içerisinde sadece mekik yok..süper bi program..google dan yürü ve incel yazcan çıkan ilk linke tıklayacan bu kadar kuşum..walk at home..evde yürüyüş yaptırıyo yürüyüş esnasında o bahsettiğim hareketleri yapıyorsun

Tamamdır, hemen başlıyım araştırmaya, bende bir şişiyorum bir iniyorum laelaelaelaelae Belki bu işe yarar :roflol::roflol:

anaa burdada varmış ben görmedimdiii:))) gerçekten çok faydalı başla derim sende..ben 5mile fat burning olanı yapıyorum..göbişim basenlerim çok acıyo ..inşiallah eritiriz..hadi bakalım gene kader arkadaşı oldukkk...benim kurban bayramına kadar4 kilo vermem lazım (

bu arada şimdi çıkmam gerek canım..kocacım gelecek..yiyecek bişeyler hazırlamam lazım..seni çok öpüyorum kendine ii bak..yarın başlıyorum senin hareketlerine raporumu vericem mrk etme ok:))

iyi geceler..

1le başlıcaktım ama Walk away the pounds for abs diye bişey buldum YouTube'da ona başlıcam sanırım, fena gaza geldim :hooray:

Görüşürüz canım ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…