merhaba herkese..
didsim dünden beri siteye giremedim..hata verdi..az önce lesli sensone yaptım 3 mil..zorunlu hareketleri yapıcam hemen..dünde neler yaptığımı bugünkülerle birlikte azzzzz sonraa açıklayacağım..
öpüyorum canımopuyorumnanaktan
merhaba herkese..
didsim dünden beri siteye giremedim..hata verdi..az önce lesli sensone yaptım 3 mil..zorunlu hareketleri yapıcam hemen..dünde neler yaptığımı bugünkülerle birlikte azzzzz sonraa açıklayacağım..
öpüyorum canımopuyorumnanaktan
Ya benim yaptığımda 2 milmiş (verdiğim linkteki 2 videoyu yaptım), oda 3 km oluyormuş, boşa canım çıkmadı laelaelaelaelae Ama kadın çok tatlı, valla zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti yarım saat, hatta bittiğinde kesmemişti :roflol: Acaba doğru yerdenmi başladım bilemiyorum, senin dediğin sitede yazarmıki benneyaptımki
Ya hesaplama yaptım senin dediğin siteden, çıkan sonuç; Kilon 49 / Yürüdügün Kilometre 3 / Yakılan Kalori 95.991 akannehir 5 mile geçesim var, direk yağ yakımıymış, ne zaman geçsemki? Sen kaçla başladın?
soya sütü göbek eritmeye birebir kızlar..migroslarda falan satılıyor..muzlusu harika
nasıl tüketmek gerek peki?ve sen ne şekilde kullandım ve nasıl bir incelme oldu göbeğinde?biraz daha detaya insen şekerim???
slm....
bişeyi yanlış yazmışım yukarda..dün 5mil yaptım bugün 3mil..çok halsiz hissetim kendimi o yüzden 3milde pes etmek zorunda kaldım..
ben ilk 4-5 gün direk 3milden başladım..1 ve 2 milleri hiç yapmadım..daha sonrada 5mil fat burning yağ yakma programına geçtim..
bence sende benim gibi önce 3-4 gün 3mil yap daha sonra 5e geç..
bende bayılıyorum kadına,şeker gibi ya..gülüşü çok tatlı..baya da yaşı vae kadının bilionmu ama göstermio hiçça.s.
50 mekik , Carmen Electra's Aerobic,1 mill leslie,aşağdakı lınkı yaptım
How To Get Six Pack Abs In 6 Minutes On Your Couch. This Works! - Video