Febi'cim, senin dediğinide hallettim, bakar körüm heralde, yazmışım kocaman izinli diye deftere sözde :gitme:
est. bidenem .. ben de bugün başlıyorum hareketlere .. şu leslie bi de ben bakim .. kaydirigubbakcemile2 indiriyorum proğramı seçtim birini bakalım .. 4 mil yazıyo şimdi farkettim akannehir
Didsciğim ben tekrar aranıza katılmak istiyorum ama doğum yapalı 40 gün oldu tamamını yapamam belki hareketlerin. Günde 20 mekik yapmaya başladım 3 gündür. İLk başlarda tamamını yapamazsam da kabul eder misiniz? Sezeryan oldum dikişlerim patlamasın hem de göbeğimi eriteyim istiyorum. Kabul ederseniz şu hareketleri tekrar yollar mısın ben de sabaha ölçülerimi alıp başlarım hareketlere.
ii geceler herkese..
4mil leslie
200adet mekik
200 adet ters mekik
100adet yanlara eğilme
100adet geri tekme
Canım hoşgeldin ŞenizŞeniz Bebişinede binlerce maşallah
Benim için sorun yok, neticede durumun özel ama diğer arkadaşlarımda fikirlerini yazsınlarki haksızlık olmasın :1hug:[/FONT][/B]
Yarım olmuş kırmızılıyamam :a015:
Hoşbulduk canııımmm şükür kavuşturana alkisalkisalkis Diğer arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim kimse için bi sorun olmazsa ben dikişli karnımla hareketleri yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Bebek emzirdiğim için çok diyet de yapamıyorum ama benim için hareketsiz bir yaşam olmaktan çıkar sizlerle daha az stresli daha rahat atlatabilirim şu dönemimi :kedi:
teşekkür ederim şekerimopuyorumnanaktan
Tebrik ederim fıstığım Şeniz Kendimide tebrik ederim :hooray: Aynen devam :jeyyar:
didsim ben yaptım hareketlerimi ama sayfayı açamadığımdan yazamadım
şimdide ne kadar yaptım hatırlamıyorum hepsini şeker