Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ya kızlar bende acaip şişkinlk oluo bişi yiince hemen davul gibi oluorum su içsem bile durum böle sabah göbek tahta gbi gece de öle ama gün içinde aman yarabbi sabah kalkıp kahvaltı ediorum yarım saat için balkon gbi bişi oluo göbeğim napmam lazım?bu arada ben de bi heves başlıorum egzersize snra üşeniorum falan sabah yapamıorum zaten okula gitmem gerekio dersler erken başlıo anca gece yapabilirim önerilerinizi bekliorum pilatese mi başlasam acaba?

gırmeyıp yazmadıgım günlerde sadece 40 dk yürüdüm .

ölçülere bakmadım ama aynıdır ,fazlalasmıs bıle olabılır akannehir

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 150 kere
5. Çapraz mekik 3 x 20
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 50 kere
8. Yürüyüş (İlk önce bunu yaptım, linkte verilen iki videoyu, sonra bizim hareketlere geçtim laelaelaelaelae)
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 50 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıdan önce 10 sporda 50

Yazmayı unutmuşum, bu hafta çok iştahsızdım sanırım o yüzden bir kilo vermişim ve bir cm incelmişim göbekten, neyseki tatile gitmeden önceki kiloma ulaştım sonunda sırnaşık şey

Bu arada 3 kişiyiz ölçü veren, başka yomu?

Siteye giremiyorum saatlerdir :mymeka:, dolayısıyla sonuçlarıda yollayamadım.. Siteye benim gibi giremeyip ölçü veremeyenler olduğunu düşündüğümden yarın akşam 21:00'de yollıcam sonuçları kızlar, kızmazsınız işallah Şeniz Ölçülerini vermeyenler akşam 20:30'a kadar yazsınlar lütfen..

merhaba herkese..
didsim dünden beri siteye giremedim..hata verdi..az önce lesli sensone yaptım 3 mil..zorunlu hareketleri yapıcam hemen..dünde neler yaptığımı bugünkülerle birlikte azzzzz sonraa açıklayacağım..
öpüyorum canımopuyorumnanaktan

bu hareketleri hem dün hem bugün yaptım..

1. Mekik 100 tane
2. Ters mekik 60 tane
3. çapraz mekik 60tane
4. Omuzda sopa çevirme 200 kere
5. nefes alıp verme aklıma geldikçe
6. Görünmez sandalye:ne kadar dayandım bi fikrim yok
7. Ayakları kaldırmaca 10kere yapabildim,çok zor :s
8.Yürüyüş lesli sensone ile 3 mil(50dakika sürdü)
10. Bacak esnetme 50 kere
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece sağ sol ayak toplam 200 adet
12. yanlara eğilme 200kere
13. Çömelme 50 kere
14. Geri tekme sağ sol ayak toplam 200 kere

merhaba herkese..
didsim dünden beri siteye giremedim..hata verdi..az önce lesli sensone yaptım 3 mil..zorunlu hareketleri yapıcam hemen..dünde neler yaptığımı bugünkülerle birlikte azzzzz sonraa açıklayacağım..

Ya benim yaptığımda 2 milmiş (verdiğim linkteki 2 videoyu yaptım), oda 3 km oluyormuş, boşa canım çıkmadı laelaelaelaelae Ama kadın çok tatlı, valla zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti yarım saat, hatta bittiğinde kesmemişti :roflol: Acaba doğru yerdenmi başladım bilemiyorum, senin dediğin sitede yazarmıki benneyaptımki

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 80 kere
5. Çapraz mekik 3 x 20
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 50 kere
8. Yürüyüş Çok zevkli, sizde yapın :dance:
9. Bacak esnetme 70 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 70 kere
11. Step 60 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 60 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıdan önce 20 sporda 50

merhaba herkese..

Ya benim yaptığımda 2 milmiş (verdiğim linkteki 2 videoyu yaptım), oda 3 km oluyormuş, boşa canım çıkmadı laelaelaelaelae Ama kadın çok tatlı, valla zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti yarım saat, hatta bittiğinde kesmemişti :roflol: Acaba doğru yerdenmi başladım bilemiyorum, senin dediğin sitede yazarmıki benneyaptımki

Ya hesaplama yaptım senin dediğin siteden, çıkan sonuç; Kilon 49 / Yürüdügün Kilometre 3 / Yakılan Kalori 95.991 akannehir 5 mile geçesim var, direk yağ yakımıymış, ne zaman geçsemki? Sen kaçla başladın?

Ya hesaplama yaptım senin dediğin siteden, çıkan sonuç; Kilon 49 / Yürüdügün Kilometre 3 / Yakılan Kalori 95.991 akannehir 5 mile geçesim var, direk yağ yakımıymış, ne zaman geçsemki? Sen kaçla başladın?

slm....

bişeyi yanlış yazmışım yukarda..dün 5mil yaptım bugün 3mil..çok halsiz hissetim kendimi o yüzden 3milde pes etmek zorunda kaldım..

ben ilk 4-5 gün direk 3milden başladım..1 ve 2 milleri hiç yapmadım..daha sonrada 5mil fat burning yağ yakma programına geçtim..

bence sende benim gibi önce 3-4 gün 3mil yap daha sonra 5e geç..

bende bayılıyorum kadına,şeker gibi ya..gülüşü çok tatlı..baya da yaşı vae kadının bilionmu ama göstermio hiçça.s.

soya sütü göbek eritmeye birebir kızlar..migroslarda falan satılıyor..muzlusu harika :emir_bebek:

nasıl tüketmek gerek peki?ve sen ne şekilde kullandım ve nasıl bir incelme oldu göbeğinde?biraz daha detaya insen şekerim???

Canım ben göbekli değilim başka bir sebep yüzünden kullanıyorum şu an soya sütünü.

Alpro soya sütü diye satılıyor.Harika bir tadı var..0 kollesterol içeriyor..Google da aramalarda bulabilirsiniz gerekli bilgileri..Orada bahsediyor daha geniş içerikli olarak a.s

Fitoöstrojen içerikli olduğu için kadınlar için çok yararlı..Benim karnımdaki gaz gitti en azından..Sütteki laktozu sindirememem gibi problem yaşıyordum..Şimdi yok bu..

Biraz pahallı..ben 10 tl ye almıştım migrostan..Sütü seven biri olduğum için günde 2-3 bardak içiyorum açıkçası..içimi o kadar hoş ki :asigim: mideyi yormuyor..

slm....

bişeyi yanlış yazmışım yukarda..dün 5mil yaptım bugün 3mil..çok halsiz hissetim kendimi o yüzden 3milde pes etmek zorunda kaldım..

ben ilk 4-5 gün direk 3milden başladım..1 ve 2 milleri hiç yapmadım..daha sonrada 5mil fat burning yağ yakma programına geçtim..

bence sende benim gibi önce 3-4 gün 3mil yap daha sonra 5e geç..

bende bayılıyorum kadına,şeker gibi ya..gülüşü çok tatlı..baya da yaşı vae kadının bilionmu ama göstermio hiçça.s.

Zaten o 1-2 miller baştan az gözükmüştü gözüme, iyiki başlamamışım onlarla kaydirigubbakcemile3 3 milde 4.8 km ediyormuş hihoyyyt Haftaya pazartesi 5 mile geçiyim diyorum, vücudum alışsın iyice. Bir sürü versiyonu var bu yürüyüş zımbırtısının, okudukça öğreniyorum, nasıl bir aç gözlüysem hepsini ele geçirmeye başladım :1ninca: Abla 60 yaşındaymış ama benden genç görünüyor valla :roflol::roflol:

50 mekik , Carmen Electra's Aerobic,1 mill leslie,aşağdakı lınkı yaptım
How To Get Six Pack Abs In 6 Minutes On Your Couch. This Works! - Video

Bu videoyla 1 haftada 1 cm incelmiştim haberiniz olsun, hala arada yapıyorum aklıma geldikçe :1ninca:

Febi'cim, senin dediğinide hallettim, bakar körüm heralde, yazmışım kocaman izinli diye deftere sözde :gitme:

X