Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Çok geçmiş olsuuunn :)) Ağrılar dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor umarım çok memnun kalırsın :) Yinede ağrım yok diye dikkat etmemezlik yapmazsan iyi olur çünkü sonradan ağrılar olabiliyor. Şişlikler zamanla inecek şekli daha da ortaya çıkacak bana ilk başta füze gibi geliyolardı ama şuan küçükmü acaba diyorum :))

Merhaba yazdığını görünce yardımcı olmak istedim benim 18. günüm gizist ile aynı doktora ameliyat olduk. Nefes alma olayı ilk 3 4 gün özellikle ilk gün baskısı oluyo fakat dayanılmayacak gibi değil ufak ufak nefes alarak buna alışıyosun ve zamanla yavaş yavaş azalıyor bu baskı. Korkmana hiç gerek yok sadece ilk 4 5 gün sıkıntısı oluyor ama birinci haftadan itibaren baya rahatlıyorsun. Tabi bu bünyeden bünyeye değişebiliyor ama korkulacak hiç birşey yok hayallerine kavuşmak için ilk günkü sıkıntılar çekilmeyecek sıkıntılar değil geçtikten sonra aklına bile gelmiyor :)))

Evet benimkilerde büyük değil ama ben de büyük değilim ki:)
Bana fazlası olsaydı ben silikonum derdi:)eminim seninkide öyledir cünkü doktorlar bu işi biliyor ve gercekten vücuduna yakışanı takıyorlar. Hiiçç dert etme.
Yok hiç bişey yapmıyorum. Ikı bucuk yasında oğlum var ama o kadar anlayışlıki maşallah :) opcem diyo uflarımı opüyor:)
Tabi dikkat etmek şart ama kimse yaptırmaktan korkmasın diyede elimden geldiğince iyi olduğumu,ilk ıkı günden sonra neredeyse normale döndüğümü ve korkacak bişey olmadığını anlatmaya calışıyorum. Herkese cesarettt!!! Sakın ertelemeyin ve çekinmeyinnnn:) inanın dayanılmayacak bişey değilll!!!

Benim de çok şişler ve agrilarim bugun azaldi diyebilirim. Sen ne guzel hafif atlatmissin. Ben ameliyat sonrasi geceye kadar kustum. Yatip kalkarken hala zorlaniyorum. Ama herseye ragmen mutluyum.

Cookk gecmiş olsun oldu bitti:) tabi mutlu olcan bu artık denin hakkın:)

Evet aynen öyle oluyor doktorlar bizlerden daha iyi biliyorlar ama bazen doktorun zevkide işin içine girebiliyor yani eğer büyükten hoşlanmıyorsa ona o an büyük hoş gelmeyebiliyor ve hasta ona bırakmışsa illa eğer bünyem müsaitse şu cc büyüklükte istiyorum dememişse kendi zevkine göre yapabiliyor Şuda bi gerçekki bende çok minyonum ve doğal olsun sırıtmasın istemiştim aynen öyle oldu küçük gelmesinden kastım şişliklere alışıyorsun ve inince küçük geliyor sana ama doğal olan durması gereken şekil o oluyor o nedenle şuan gayet cici ve güzel duruyorlar çok mutluyum :) Sadece ayrıklar ve sertler ama oda zamanla geçiyormuş umarım biran önce sertlikler geçer ve birleşik hale gelirler :) Ayy yerim onu ben maşallah yaa ne güzel :) Aynen sana katılıyorum korkacak hiçbirşey yok ve hayalleri olan kişiler bu hayale kavuşmayı maddi sorunu yoksa sadece korku yüzünden ertelemesinler durmasınlar hemen harekete geçsinler :))

Öncelikle teşekkürlerrr
Listeme ekliyorum kabul ettiğinde albümümü görebilirsin, dikişleriminde fotoğrafı var. Daha çok zaman geçmemesine rağmen gayet iyi durumdalar, 6.ay itibariyle belli belirsiz bi iz haline gelecek zaten :) bi de meme kendini verecek ve dikiş izi karşıdan baktığında görünmeyecek şekilde altta kalacak..
Ameliyattan ilk çıktığın, ilk uyandığın saatler biraz zor geçiyor. Hem gerginlik hissi, hem de bandajların çok sıkı bağlanmak zorunda olması yüzünden kısa kısa nefesler alabiliyosun ama ben o çektiğim ağrıları şimdi hayal meyal hatırlıyorum hala daha narkozun etkisi devam ediyo oluyo ve ağrı kesici yapıyorlar belirli aralıklarla.. dayanılmayacak gibi agrılar degil yani ama panik atağın varsa nasıl tepki vereceğini bilemiyorum bunu doktora sormak gerek.. Ben saat 1'de ameliyattan çıkmışım, akşama kadar hareketsiz yattım zaten anca tamamen kendime gelebildim. Akşam 7 gibi doktorum gelip bakmak için bandajlarımı açtı ve biraz daha gevşek bağladı o zaman biraz daha rahatladım en azından rahat nefes alabilmeye başladım. Ertesi sabahta zaten bandajları tamamen çıkartıp sporcu sütyenini giydirdiler. İlk gün ve geceyi atlattıktan sonrası geçiyor bi şekilde, bence sen şimdiden doktorlarla görüşmeye başla en önemlisi doktoruna çok güvenmek olacak çünkü. doktoruna güvendikten sonra korkulacak bişey kalmıyor, onlar seni çok rahatlatıyorlar. Korkma ama korkulacak hiçbişey yok gerçekten. Ağrı sızı dediğin 3-5 gün sonra geçmeye başlayınca iyiki yaptırmışım diyosun, ilk adımı at sonrası gelir o yüzden hadi bi cesarett :)
Merak ettiğin bişey olursa yine sor olur mu? Umarım yardımcı olabiliriz, en kısa zamanda sen de ameliyat olursun inşallah katılırsın aramıza :)

Seni nasıl gaza getirmişim bak yine bi mutlu oldum
ben doktora karışsaydım muhtemelen 275 yuvarlak isterdim, bak denizaydan'ın 275 yuvarlak olmuş ama aynı doktor bana 255damla koydu demekki böyle olması gerekiyordu bilemiyoruzki.. ben de hiç karışmamıştım zaten gözümde pek canlandıramıyordum öyle top top durcak gibi geliyodu hepsi. Bak Giz'de gelmiş 280liklerle, ortalık şenlendi olmayan kalmasın korkmayın diye herkese söylemek istiyorum ben de :)

Öncelikle geçmiş olsun, hayırlı olsun cicişler:) Bu arada bende araştırıyorum iki özel hastane 5 tl dedi acaba Adana'da hangi devlet hastanesinde yapıyorlar bilen var mı acaba? Bakarmısın Nerdeyse yarı yarıya fiyat fark ediyor...

Coook güzel yazmışsın.. Harekete geçin...

Geldimmmm:)
Bomba gibi geldimmmm:)

Bende çok heyecanlıyım 6 temmuzda olucam ve daha hiç resim görmedim. Beni ekleyebilir misiniz resimlerinizi görmek istiyorum. doktorun gösterdiği birkaç resimden başka görmedim Umarım bende bi an önce atlatırım bu süreci ve kavuşurum yeni cicişlerime:)

giz81 inan yorumlarını okuyunca çok cesaretlendim şu an heyecanla bekliyorum. benim tek sorunum gizli olacağimdan dolayı yanımda kimse olmayacak sıkıntı çeker miyim? Ama sonucu düşününce herşeyi göze alıyorum.. resimlerin yok mu senin bakabılıyo muyuz?

Tarih geliirr, olursun.. Bide bakmışın geçmiş bile
Kolay atlatman ve memnun kalman dileğiyle...
Ben de daha albüm yok.

Son düzenleme:
Canım benim senin o kadar destegini aldimki sürekli sana dua ediyorum Allah razı olsun iyiki gaza getirdin valla :)) Aynen cnm doktorlar daha iyi biliyorlar cidden onlara bırakmak en iyisi :))) Aynen kızlar hadi bi cesaret sizde olun hayallerinize kavuşun hic durmayın :)))

Gizist mezuniyetin oldu mu:)

Mezuniyetim bu akşaaaam :) yani perşembe akşamı kep törenim var cuma akşamı eğlencesi var, 2 ayrı gece 2 ayrı kutlama yani 2 ayrı kıyafet
resmen ahdım vardı bu okuldan mezun olduğumda istediğim kıyafeti göğsümü gere gere giyicem diye, nasıl gerçekleştirdim hala inanmıyorum umarım uğurlu gelir..

Tek tek cevap vereyim, Adana'da hangi devlet hastanesinde yapılıyordur bilmiyorum ama ben de zaten İstanbul'da bulamayıp Ankaraya gittim fiyat çok çok uygun olduğu için ve Hacettepe nedense bana çok güven vermişti.. Şehirden şehire fiyatlar çok değişiyo devlet hastanesi bile olsa, zaten benim doktorum Hacettepeye de yakında zam geleceğini söylemişti. Ben uçakla gidip döndüm o yüzden hiç farketmedim bile şehir değiştirdiğimi :)

Listeme ekledim ama albümleri görebilmen için 25 mesajı doldurman gerekiyor..

Ve son olarak, ameliyat için cesaretli olman çok güzel gerçekten korkulacak bişey yok zaten ama herşeyi göze alma kısmında seni uyarmak istiyorum tek başına çok çok zorlanırsın. Kasaltı mı kasüstü mü olacaksın? Eğer kasaltı olacaksa ilk 3-4 gün tek başına yatıp kalkmayı geçtim buzdolabının kapağını açmak bile zorluyor. Ailen bilmese bile güvendiğin yakın bi arkadaşından yardım istemeni tavsiye ederim..

Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah memişlerin uğurlu gelir güzel bir iş hayatına atılırsın
Cicilerinle fotoğraf paylaşırsın artık, benim de geçen seneydi zaman ne çabuk geçiyor

hayırlı olsun cnm güle güle kulan fotoları nasıl görebiliyruz acaba zaman ne zaman geecekmiş gelmeden bende yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…