- 14 Mart 2013
- 325
- 8
Biraz once aradim, Ömer bey bugun oradaymis. Sizden rica etsem arayabilir misiniz? Cunku telefonu baglamadilar, hastasi olmadigim icin.
Mailini görür görmez aradım :107:
Ne yaptın? Nasıl geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz once aradim, Ömer bey bugun oradaymis. Sizden rica etsem arayabilir misiniz? Cunku telefonu baglamadilar, hastasi olmadigim icin.
Kusura bakmayın yeni gördüm disaridaydim :S gizist ulaştığını söylemiş umarım gorusebilmissinizdir bir sorun yoktur insallah :)Biraz once aradim, Ömer bey bugun oradaymis. Sizden rica etsem arayabilir misiniz? Cunku telefonu baglamadilar, hastasi olmadigim icin.
Gizist, bugün son günüm yaniiii sıfıııııırrrrr!!!!
İyileşince yazıcam inşallah.
Görüşmek üzereee..
Canim dualarimiz seninle, her sey gonlune gore olsun insallah en kolay ve sorunsuz sekilde atlatirsin.
En kisa zamanda aramiza don, haberlerini bekliyoruz :)
Mailini görür görmez aradım :107:
Ne yaptın? Nasıl geçti?
Nihayet yarın saat 10 da ameliyata giriyoruuummm.Gizist sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sürecime şok büyük bi katkın oldu. Bazı nedenlerden dolayı Ömer bey ameliyata giremeyecek. Fiyat senin bahsettiğin gibi olacak.Yni herşey yolunda. inş.ameliyatımda sorunsuz ve istediğim gibi geçer. Gelişmelerden haber vermeye çalışırım.
slm gizist çooook güzel olmuşlar oldukçada doğal gözükuyorlar geçmiş olsun:)))
Nihayet yarın saat 10 da ameliyata giriyoruuummm.Gizist sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sürecime şok büyük bi katkın oldu. Bazı nedenlerden dolayı Ömer bey ameliyata giremeyecek. Fiyat senin bahsettiğin gibi olacak.Yni herşey yolunda. inş.ameliyatımda sorunsuz ve istediğim gibi geçer. Gelişmelerden haber vermeye çalışırım.
Eveeet bütçesi devlet hastanesine yeten, cesaret edipte devlet hastanesinde ameliyat olanlardan biriyim.
Aslında ameliyat olalı 43 gün oldu, soranlara tek tek cevapta verdim ancak konu açmaya ancak fırsat bulabildim.
Ben burdan daha önce Hacettepe'de ameliyat olan 2 arkadaşın (ebruli26 ve goles) yorumları ve referansları sayesinde kalkıp İstanbul'dan Ankaraya gittim öncelikle onlara teşekkür ederim bana verdikleri cesaretten dolayı kk üyelerine ayrıca teşekkürler :)
26 Nisan'da Prof. Dr. Figen Özgür ve Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum.
Boyum 1.65 kilom 50 veee 255cc mentor marka damla protez (Moderate plus profile - medium height - Koheziv III) takıldı. Meme altı kesisi ile kas altına konmuş. Şuanda çok memnunum zaten mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum büyük olmasını istemiyorum demiştim daha yaşım 22 ve önceden göğsüm yok denecek şekildeydi. 1 ay bittikten sonra iyice yumuşayıp şekle girmeye de başladılar :)
Devlet hastanesine güvenilir mi gibi sorular çok aldım şahsen ben çok memnun kaldım. Bu yüzden bütçesi yetmeyip bu ameliyatı olamayan ve mutsuz olmaya devam edenlere belki yardımı olur diye yazmak istedim. Özellikle Ömer Bey'in ilgisi özelleri aratmayacak şekildeydi sagolsun öncesinde sonrasında bütün sorularımı tek tek cevapladı Figen Hanımla beraber ameliyatıma girdiler, onun haricinde hastanede 1 gece geçirdim ücretli hasta olduğumuz için zaten tek kişilik özel odaya aldılar.
diren takılmadığı için ertesi sabah bandajlarım açılıp sporcu sütyenimi giydirdiler 3 gün sonrada dikişlerin üzerindeki bandajlar açıldı ve uçağa binip İstanbul'a evime dönebildim. Zaten ilk muayeneye gidip karar verip ameliyatı olup dönmem 10gün içinde olup bitti..
O ilk 3 gün agrısı efsanesine hiç girmeyeyim burda herkes anlatıyor zaten ama çok şükür atlattım :)
Ve maddi kısmına gelecek olursak, ki bu sanırım hepimiz için en büyük sorun yaratan kısmı.. Damla protez 1800tl , yuvarlak protez 1200 tl + 700 tl ameliyat ücreti + 300 tl civarında hastane kalış ücreti.. Ortalama 2500 ile 3000 tl arasında masrafla çıkıyorsunuz yani.. Hatta hastane ödemelerini kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ancak protezi firmadan aldıkları için ödemeyi nakit olarak yapıyorsunuz.
Gittiğimde şaşırmışlardı İstanbul'da doktor mu kalmadı demişlerdi ama samimiyetle söyleyebilirim iyiki gitmişim diyorum, zaten daha ilk görüşmede o güveni hissedip karar vermiştim. İstanbul'da gittiğim devlet hastanelerinde aynı ilgiyi göremedim bugün git yarın gel muamelesi yapmaları çok sinirimi bozmuştu. Herşeyden önce karşımızda bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu, hassasiyetimizi ve psikolojimizi anlayan birinin olması hepsinden önemli.. Umarım herkesin gönlüne göre olur :)
Geçmiş olsun, güle güle kullan canım..
Ameliyatini olmussundur sanirim gecmis olsun, hosgeldin aramiza sende ..Darisi tum isteyenlerin basina
denizaydan ses ver iyidir memnundur umarım, ameliyattan sonra kayboldu :44:
Gizist, casper20 selam kizlar. Cumartesi saat 14.00 de ameliyatimi oldum. Kasalti yuvarlak 275 cc takildi. Ameliyat oncesi damla 260 kararlastirmistik. Ama denemisler yuvarlak daha iyi durmus.Gercekten iyi gorunuyor:) İlk gun hastanede kaldim baya kotu gecti, dun gece de pek uyuyamadim ama su an daha iyiyim. Bugun sargim cikacak, sporcu sutyenimle gidecegim aksam kontrole. İlaclarimi iciyorum, beni uzen tek sey oglum surekli kucagima gelmek istiyor. Bu arada Hacettepe hastanesinden Dr Ali beye, Dr Ömer beye ve Doc dr ibrahim hocaya coook tesekkur ediyorum cok ilgilendiler.
Gizist, casper20 selam kizlar. Cumartesi saat 14.00 de ameliyatimi oldum. Kasalti yuvarlak 275 cc takildi. Ameliyat oncesi damla 260 kararlastirmistik. Ama denemisler yuvarlak daha iyi durmus.Gercekten iyi gorunuyor:) İlk gun hastanede kaldim baya kotu gecti, dun gece de pek uyuyamadim ama su an daha iyiyim. Bugun sargim cikacak, sporcu sutyenimle gidecegim aksam kontrole. İlaclarimi iciyorum, beni uzen tek sey oglum surekli kucagima gelmek istiyor. Bu arada Hacettepe hastanesinden Dr Ali beye, Dr Ömer beye ve Doc dr ibrahim hocaya coook tesekkur ediyorum cok ilgilendiler.
Aynı hün aynı yöntemle ameliyat olduk ama sen zor geçirmişsin. Bünyeden bünyeye fark var tabi
Bana da dual plan 280 cc damla takıldı :) 3 boy denemiş doktorum bi üst ve bir alt olmak üzere. Bir küçüğü boş kalmış sevmemiş,bir büyüğüde kötü görünmüş doğal olmamış
Ama suan güzeller ve cok şişler yanlarım bile şiş
Başka sorunum yok. Bandajım bile yok. Hiç olmadı. Sadece dikiş yerlerimde sargı var o kadar. Ameliyattan cıktım sütyenle:)
Neyse ikimizde çok memnunuz:) inşallah böyle sürer:)
Geçmiş olsun:)