güle güle kullan canımşimdi keyfını cıkarma zamanı..hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun Allah daha iyi etsin canımcım. Devlette estetik yapıyorlarmı? istde varmı böle biyer? tam olarak ne kadar çıktı cebinden?
Canim gecmis olsun hersey gnlunce olur umarim hacettepe her konuda basarili bir hastane eminim hersey cok güzel olmustur bende dogumumu hacettepede yapmıştım hasta yogunlugu nasıl peki çok talep varmi suan nasilsin sikinti yoktur umarim sarısu isteyenlere :)
Canım birşey soracam ne kadar süre sonra denize girebiliriz acaba :/
gecmis olsun canim sen benden 1 ay daha kidemlisin :)
nasil oldu durumun uyandiktan sonraki kollarda ki uyusukluk hissi ne durumda sirtustu yatma mecburiyeti kacinci haftadan sonra geciyor (sirt agrilari mahvetti)
Bir ay iyi ya tatil çıkmış olmuyor :))))) sevindim :)) ^_^ tsk ederim canım ^_^
Çok memnunum hemde, ilk haftalar küçük mü oldu acaba diyip duruyodum 1 ay geçtikten sonra farkettim tam bana göre oldugunu. Bi de eski resimlere bakınca şaşırıyorum aradaki farka, bana kalsa çok fazla degişiklik olmadı dicem utanmadan :))
Bu arada dikiş izlerin ne durumda? Ömer Bey contractubex kullanmaya başla dedi ama hala başlamadım, ne kadar sürede geçecek acaba bu izler..
aynen canım bende ilk başlarda öyle düşünüyordum bize küçük geliyor sanırım dışardan biraz daha büyük olsa çok yapmacık olurdu diye yorumlar alıyorum :) bende başlamadım banada söylemişti zaten ameliyat sonrası bi sefer gitiim çok çabuk atllattım ben gerek kalmadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?