Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

gizist cnm cok tsk ederim verdgn bilgiler icin okuyunca rahatladim:-) fotolarinda harika gorunuyor gosusler cok begendim.yeni olmasina ragmen oldukca dogallar.senin azdq olsa onceki fotolarnda gogus dokun var gibi duruyor.benmki ceviz kadar falan sanirm:-\ umarim boyle dogal bir goguse sahip olurum bende.

Arkadaşım merhaba;
Ben ankaradayim ve senin ameliyat olduğun doktorla görüşmek istiyorum fakat hastanenin internet sitesinden baktığımda ömer beyin ismi geçmiyor sadece figen hanımın adı var. Kendisinden nasil randevu alabilirim acaba? ? Lütfen cevap yazarmisin.

Arkadaşım merhaba;
Ben ankaradayim ve senin ameliyat olduğun doktorla görüşmek istiyorum fakat hastanenin internet sitesinden baktığımda ömer beyin ismi geçmiyor sadece figen hanımın adı var. Kendisinden nasil randevu alabilirim acaba? ? Lütfen cevap yazarmisin.

Merhaba, Ömer Bey Figen hanımın baş asistanı.. Ameliyatlara genelde beraber giriyorlar, Figen Hanımdan randevu alarak gidebilirsiniz ben o şekilde gitmiştim ama Figen Hanım çok yoğun olursa diğer asistanlara yönlendirebiliyorlar. Bi tane daha baş asistanı var Ali Bey, gittiğinizde Ömer Bey'le görüşmek istediğinizi özellikle söylemeniz gerekiyor o yüzden. Eğer bu şekilde ulaşamazsanız ben yardımcı olmaya çalışırım gideceğiniz zaman..

canım ömer beyin mail adresini verebilirmisin acaba?

Mail adresini bilmiyorum maalesef, ben önemli bişey olduğunda ya da burdan birisi gidipte ulaşamadığında arayıp soruyorum müsait olursa yardımcı olmaya çalışıyor sagolsun.. orda zaten muayeneye gittiğinzde dosyanız açılmış oluyor çünkü, ben sadece sizi görmek istemişler ama bulamamışlar diyip yeni bi randevu aldırdım bi kaç kişiye, sonra hemen haftasında ameliyat oldular zaten :))

hayırlı olsun cnm güle güle kulan fotoları nasıl görebiliyruz acaba zaman ne zam geecekmiş gelmeden bende yaptırayım :KK43:

bu arada ne zaman zam geleceğini bilmiyorum bunu doktorlarda bilmiyordu yakın zamanda gelecekmiş diye uyarmışlardı sadece.. tamamen şans sanırım :)

Gizist nasılsın:)
Bak saydık saydık şimdi bitti de aranıza katıldım bileee:) heheeee:)))

Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah memişlerin uğurlu gelir güzel bir iş hayatına atılırsın:KK23:
Cicilerinle fotoğraf paylaşırsın artık, benim de geçen seneydi zaman ne çabuk geçiyor:KK31:

aa sende mi benim gibi mezuniyet zamanı yaptırmıştın :))
millet evlenmeden önce ameliyat oluyo biz mezuniyet öncesi "yeni hayat, yeni iş, yeni çevre, yeni görünüş" modunda.. :))
hiç unutmuyorum doktorun ilk sorusu "yakında evlilik gebelik düşünüyo musun?" -hayır ama mezuniyetim var demiştim :KK1:
yıllardır dert ettiğim şeyi atlattım üzerinden 2 ay geçti bi de, gerçekten zaman nasıl geçiyor..
bu arada çok güzel geçti kutlamalar, yeni gören arkdşlarım tarafından baya beğenildi ciciler :KK9:

aa sende mi benim gibi mezuniyet zamanı yaptırmıştın :))
millet evlenmeden önce ameliyat oluyo biz mezuniyet öncesi "yeni hayat, yeni iş, yeni çevre, yeni görünüş" modunda.. :))
hiç unutmuyorum doktorun ilk sorusu "yakında evlilik gebelik düşünüyo musun?" -hayır ama mezuniyetim var demiştim :KK1:
yıllardır dert ettiğim şeyi atlattım üzerinden 2 ay geçti bi de, gerçekten zaman nasıl geçiyor..
bu arada çok güzel geçti kutlamalar, yeni gören arkdşlarım tarafından baya beğenildi ciciler :KK9:

Tabii:)ama ben mezuniyetten sonra yaptrdim cunku baska sehirde okuyordum:)benim doktorumun hemsiresi de yaptiranlar ya is buluyo ya koca demisti:))ben is buldum umarim sen de gonlune gore bulursun:)begenirler tabi cok guzel cicilerin var elbisen de cok guzel durmustur eminim:)bikini zamani da geldi bikinilerimizi giyeriz artik ben gecen yaz pek giyememistim yeni die:)

Mail adresini bilmiyorum maalesef, ben önemli bişey olduğunda ya da burdan birisi gidipte ulaşamadığında arayıp soruyorum müsait olursa yardımcı olmaya çalışıyor sagolsun.. orda zaten muayeneye gittiğinzde dosyanız açılmış oluyor çünkü, ben sadece sizi görmek istemişler ama bulamamışlar diyip yeni bi randevu aldırdım bi kaç kişiye, sonra hemen haftasında ameliyat oldular zaten :))

canım senin fotoğrafların varmı profilinde ekledim kbl edermisin ben çkalede yaşıyorum görüşeyle amelıyatın aynı gün olması gerekli kendisine ulaşabileceğim bi cep numarası yada hastane numarası herhangi bir numara verirmisn lütfen. benim muaynye gidip görüşme gibi bir lüksüm yok telefondan konuşacağım içime sinerse ilk müsait zmanında gidip yaptıracağım

gizist cnm cok tsk ederim verdgn bilgiler icin okuyunca rahatladim:-) fotolarinda harika gorunuyor gosusler cok begendim.yeni olmasina ragmen oldukca dogallar.senin azdq olsa onceki fotolarnda gogus dokun var gibi duruyor.benmki ceviz kadar falan sanirm:-\ umarim boyle dogal bir goguse sahip olurum bende.

Teşekkürler :) bikini olduğu için yanıltıcı olabilir biraz ama inan benimde öyle dümdüzdü, meme ucum küçük ama çok çıkık olduğu için sanırım meme var gibi görünüyodu biraz :26:
Muayene olmaya gittin mi? Panik atak konusunu mutlaka öğren ilk başta, umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın bu süreci..

canım senin fotoğrafların varmı profilinde ekledim kbl edermisin ben çkalede yaşıyorum görüşeyle amelıyatın aynı gün olması gerekli kendisine ulaşabileceğim bi cep numarası yada hastane numarası herhangi bir numara verirmisn lütfen. benim muaynye gidip görüşme gibi bir lüksüm yok telefondan konuşacağım içime sinerse ilk müsait zmanında gidip yaptıracağım

Benim fotograf albümüm var ancak görebilmen için 25 mesajı geçmen gerekiyor, sana özelden mailimi gönderdim ordan yazar mısın öncelikle..
tetkikler yapılmadan, muayene olmadan, fotoğraflar çekilip karar verilmeden ameliyat olabileceğini sanmıyorum yinede süreci mümkün olduğunca hızlandırırlar şehir dışından geldiğin için ama git gel yapman gerekiyor maalesef ya da kalman gerekiyor..
sen bana yaz elimden geldiğince bilgilendireyim seni öncelikle, o kadar acele olmasın :)

Gizist nasılsın:)
Bak saydık saydık şimdi bitti de aranıza katıldım bileee:) heheeee:)))

Canııııım ben iyiyim mezuniyet törenlerimde yapıldı çok mutluyum sorma :)
asıl sen nasılsın? başka konuda sana cevap verdim sporcu sütyeniyle ilgili, ben 15 gün dayandm sonra normal sütyenin desteksiz telsiz olanlarına geçtim bi de kopçalı silikon yapıştırma var tabi biraz daha yumuşasın onlardan da al mutlaka.. sütyensiz dışarı çıkmak nasıl güzel :KK52:

Tabii:)ama ben mezuniyetten sonra yaptrdim cunku baska sehirde okuyordum:)benim doktorumun hemsiresi de yaptiranlar ya is buluyo ya koca demisti:))ben is buldum umarim sen de gonlune gore bulursun:)begenirler tabi cok guzel cicilerin var elbisen de cok guzel durmustur eminim:)bikini zamani da geldi bikinilerimizi giyeriz artik ben gecen yaz pek giyememistim yeni die:)

hahahah bakış açısı garipmiş hemşirelerin :KK70:
biz nazar boncuğumuz, uğurumuz olarak bakalım tabi cicilerimize :))
Bi sürü bikini aldım valla şimdiden, yeni meni düşünmeden giyicem ama henüz tatile çıkamadım çıksam hemen yeni fotolar koyarım :KK1:
yeni iş konusundaysa şuan hala kurslar vs devam ettiği için bi arayışta değilim hala ögrenci modundayım ama olsun hakkımızda hayırlısı diyelim..:nazar: hadi denize hadii :KK52:

hahahah bakış açısı garipmiş hemşirelerin :KK70:
biz nazar boncuğumuz, uğurumuz olarak bakalım tabi cicilerimize :))
Bi sürü bikini aldım valla şimdiden, yeni meni düşünmeden giyicem ama henüz tatile çıkamadım çıksam hemen yeni fotolar koyarım :KK1:
yeni iş konusundaysa şuan hala kurslar vs devam ettiği için bi arayışta değilim hala ögrenci modundayım ama olsun hakkımızda hayırlısı diyelim..:nazar: hadi denize hadii :KK52:

Valla bana cok ugurlu geldi dedigin gibi ugurumuz canimiz onlar bizim bebegimiz:))))
Is icin acele etme zaten nasil olsa olur ogrenci modunun tadini cikar:) gelsin bikiniler gitsin sutyenlerrr:)) hadi kos kos ben izmirdeyim zaten gel:))

gizist resımleri bende gorebılırımıyı.bende amelıyat olmayı dusunuyorum fakat doktor ve hastane oalrak hıc arastıma yapmadım.acılan bu konuyla ılgılı yazıları okuyorum.bende ıl olarak ıst bulunuyorum.ama bu kadar onerıyorsan ankaraya gıtmelımıyız sence:)

Canııııım ben iyiyim mezuniyet törenlerimde yapıldı çok mutluyum sorma :)
asıl sen nasılsın? başka konuda sana cevap verdim sporcu sütyeniyle ilgili, ben 15 gün dayandm sonra normal sütyenin desteksiz telsiz olanlarına geçtim bi de kopçalı silikon yapıştırma var tabi biraz daha yumuşasın onlardan da al mutlaka.. sütyensiz dışarı çıkmak nasıl güzel :KK52:

Heyooo!! Hadi bakalım mezun memeli hanım:) hayat yeni başlıyor:)
Memişli başlamak süper tabiii:) tebrik ederim seni.
Sütyen evet ben de zor dayanıyorum ama bir ay dedi ya şimdi içime sinmez.. Aslında tam manasıyla sporcu olmak zırunda diilmiş yani sıkı kavrayan ve bakendiz desteksiz sütyenler işte.. Var mı önerdiğin marka,model??

Sonra kocamla gidip alcaz ayol bana süslü sütyenleri ayıp ettin:KK66:

giz81 sen hangı doktora oldun acaba ve fıyatı ne kadardı.bende olmayı dusunuyorum fakat arastramama gore 6bın ve 8 bın arası ama devlet has onerenlerde var.yazılarını bıraz okuyabıldım.doktrunuzdan memnunsuznuz snaırım.

Benim fotograf albümüm var ancak görebilmen için 25 mesajı geçmen gerekiyor, sana özelden mailimi gönderdim ordan yazar mısın öncelikle..
tetkikler yapılmadan, muayene olmadan, fotoğraflar çekilip karar verilmeden ameliyat olabileceğini sanmıyorum yinede süreci mümkün olduğunca hızlandırırlar şehir dışından geldiğin için ama git gel yapman gerekiyor maalesef ya da kalman gerekiyor..
sen bana yaz elimden geldiğince bilgilendireyim seni öncelikle, o kadar acele olmasın :)

Tetkikler özel hastane olursa aynı gün yapılır da devlette olmaz. Sabah terkiklerim yapıldı sonra ameliyata girdim:) tabi görüşme aynı gün olamaz doktor hangi birini yapacak:) heh tamam anlaştık hadi şuracıkta veriyim narkozu bayılda kesiveriyim demesi lazım:)

Senin burda karar vermen öncelikli canım. Doktoru seç ve sonra planını güzel yap ,amacına ulaş.. Umarım adına en doğru kararı verir gizist gibi ben gibi burdaki biçok arkadaşımız gibi sende memnun uyanırsın ameliyattan:)

Devlet hastanesi ya da adını duymadığın sıradan bir doktor veyahut en ünlü ve en pahalısı... Mühim olan bu değil ,mühim olan senin içine sinmesi ve kararını verince artık gözlerini yumup ,hiç bişey araştırmadan ,verdiğin kararda acaba demeden ,sonucun mükemmel olacagını düşünüp ,doktoruna güvenmen ve korkmadan ameliyat olman!

Başarılar...

Son düzenleme:
X