Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım merhaba;
Ben ankaradayim ve senin ameliyat olduğun doktorla görüşmek istiyorum fakat hastanenin internet sitesinden baktığımda ömer beyin ismi geçmiyor sadece figen hanımın adı var. Kendisinden nasil randevu alabilirim acaba? ? Lütfen cevap yazarmisin.
canım ömer beyin mail adresini verebilirmisin acaba?
hayırlı olsun cnm güle güle kulan fotoları nasıl görebiliyruz acaba zaman ne zam geecekmiş gelmeden bende yaptırayım
Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah memişlerin uğurlu gelir güzel bir iş hayatına atılırsın
Cicilerinle fotoğraf paylaşırsın artık, benim de geçen seneydi zaman ne çabuk geçiyor
aa sende mi benim gibi mezuniyet zamanı yaptırmıştın :))
millet evlenmeden önce ameliyat oluyo biz mezuniyet öncesi "yeni hayat, yeni iş, yeni çevre, yeni görünüş" modunda.. :))
hiç unutmuyorum doktorun ilk sorusu "yakında evlilik gebelik düşünüyo musun?" -hayır ama mezuniyetim var demiştim
yıllardır dert ettiğim şeyi atlattım üzerinden 2 ay geçti bi de, gerçekten zaman nasıl geçiyor..
bu arada çok güzel geçti kutlamalar, yeni gören arkdşlarım tarafından baya beğenildi ciciler
Mail adresini bilmiyorum maalesef, ben önemli bişey olduğunda ya da burdan birisi gidipte ulaşamadığında arayıp soruyorum müsait olursa yardımcı olmaya çalışıyor sagolsun.. orda zaten muayeneye gittiğinzde dosyanız açılmış oluyor çünkü, ben sadece sizi görmek istemişler ama bulamamışlar diyip yeni bi randevu aldırdım bi kaç kişiye, sonra hemen haftasında ameliyat oldular zaten :))
gizist cnm cok tsk ederim verdgn bilgiler icin okuyunca rahatladim fotolarinda harika gorunuyor gosusler cok begendim.yeni olmasina ragmen oldukca dogallar.senin azdq olsa onceki fotolarnda gogus dokun var gibi duruyor.benmki ceviz kadar falan sanirm:-\ umarim boyle dogal bir goguse sahip olurum bende.
canım senin fotoğrafların varmı profilinde ekledim kbl edermisin ben çkalede yaşıyorum görüşeyle amelıyatın aynı gün olması gerekli kendisine ulaşabileceğim bi cep numarası yada hastane numarası herhangi bir numara verirmisn lütfen. benim muaynye gidip görüşme gibi bir lüksüm yok telefondan konuşacağım içime sinerse ilk müsait zmanında gidip yaptıracağım
Gizist nasılsın:)
Bak saydık saydık şimdi bitti de aranıza katıldım bileee:) heheeee:)))
Tabii:)ama ben mezuniyetten sonra yaptrdim cunku baska sehirde okuyordum:)benim doktorumun hemsiresi de yaptiranlar ya is buluyo ya koca demisti:))ben is buldum umarim sen de gonlune gore bulursun:)begenirler tabi cok guzel cicilerin var elbisen de cok guzel durmustur eminim:)bikini zamani da geldi bikinilerimizi giyeriz artik ben gecen yaz pek giyememistim yeni die:)
hahahah bakış açısı garipmiş hemşirelerin
biz nazar boncuğumuz, uğurumuz olarak bakalım tabi cicilerimize :))
Bi sürü bikini aldım valla şimdiden, yeni meni düşünmeden giyicem ama henüz tatile çıkamadım çıksam hemen yeni fotolar koyarım
yeni iş konusundaysa şuan hala kurslar vs devam ettiği için bi arayışta değilim hala ögrenci modundayım ama olsun hakkımızda hayırlısı diyelim.. hadi denize hadii
Canııııım ben iyiyim mezuniyet törenlerimde yapıldı çok mutluyum sorma :)
asıl sen nasılsın? başka konuda sana cevap verdim sporcu sütyeniyle ilgili, ben 15 gün dayandm sonra normal sütyenin desteksiz telsiz olanlarına geçtim bi de kopçalı silikon yapıştırma var tabi biraz daha yumuşasın onlardan da al mutlaka.. sütyensiz dışarı çıkmak nasıl güzel
Benim fotograf albümüm var ancak görebilmen için 25 mesajı geçmen gerekiyor, sana özelden mailimi gönderdim ordan yazar mısın öncelikle..
tetkikler yapılmadan, muayene olmadan, fotoğraflar çekilip karar verilmeden ameliyat olabileceğini sanmıyorum yinede süreci mümkün olduğunca hızlandırırlar şehir dışından geldiğin için ama git gel yapman gerekiyor maalesef ya da kalman gerekiyor..
sen bana yaz elimden geldiğince bilgilendireyim seni öncelikle, o kadar acele olmasın :)