Merhaba, nihayet ben de buraya kayıt oldum ve ciddi anlamda senelerdir istediğim meme büyütme ameliyatına yönelik araştırmalara başladım. Maksimum 1 haftam var. Çünkü ameliyat tarihi ve ödeneği konusunda kısıtlı bir alanım var. İstanbuldaki operatör doktorları araştırmaya başladığımdan beri çok fazla isim ve iyi-kötü yorum alanlar olduğunu gördüm. Kan aldırmaktan bile çoğu zaman çekiniyorum ve haliyle hatalı bir işlem neticesinde bir de revizyon vb olmak da istemiyorum ki şu dönemde gerek ekonomik süreç gerekse de fiziksel ve ruhsal çöküntü istenecek son şey olur. O sebeple tüm içtenliği ile bu başlık altına yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Devlet hastahaneleri ve özel hastahaneler arasında ameliyat sonrası süreç ve fiyat anlamında ciddi farklar var. Hepimizin canı tatlı ve en az acı ve zahmetle bu süreçleri atlatmak istiyoruz.
Bu ameliyatı yeni olanlardan ricam;
1.) Ameliyatı kime oldunuz?
Estetik anlamda ve fiziksel anlamda süreciniz nasıl oldu?
2.) Fiyat olarak toplam ne kadar ödeme yaptınız ?
3.) Ameliyat sonrası hasta takibi ve ilgisi nasıldı ?
Doların ve Euronun arttığı şu günlerde yurtdışında savaş olduğu için büyük bir karmaşa ve endişe de var implantlar dolar üzerinden geliyor sanırım bunu da fiyatlara yansıtıyorlar ve çoğu doktor da anlamadığım şekilde fiyatı Euro üzerinden veriyor. Bu durum çok anlamsız ve Türkiyede yaşadıklarını unutup böyle fiyat vermeleri de oldukça bencilce ve para odaklı bir yaklaşım gibi geliyor. Fiyat aralığım maksimum 25.000 TL diyordum ama çok fahiş fiyatlar görüyorum. Şimdi ise 35.000 TL için kendimi zorlayayım diyorum ama para da kolay kazanılmıyor ve neticesini tek seferde almak istiyorum. 14 Mart haftası kararımı verip ameliyat gününü almak istiyorum. Nisan ilk haftaları ameliyat olmam gerekiyor sonrası iş takvimime uymayacağı için yine ertelenmiş ve ötelenmiş olacak.
İyi niyet ve samimiyetle söylüyorum ki, ameliyat olmak için randevu aldığım gün itibariyle ameliyat süreci ve sonrasını ayrıntısı ile paylaşacağım ve empatinin ne kadar önemli bir kavram olduğunu buraya da aktaracağım. Bu kararı verdikten sonra kimin gerçekten yardımcı olmak için gerçekleri söylediğini kimin reklam amacıyla doktor övdüğünü anlayabilmek gerçekten oldukça zor oluyor ve o sebeple önemli olan yaşayıp deneyimleyenlerin yorumları gibi geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.