- 16 Nisan 2014
- 16
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm konuşmalarınız çok olmuş ama hepsini okudum bende ankaradayım hacettepede doğum yaptım estetik de düşünüyorum dr omer by hala ordamiki suanki fiyatlar olsun dr olsun bi bilgin varmı.Eveeet bütçesi devlet hastanesine yeten, cesaret edipte devlet hastanesinde ameliyat olanlardan biriyim.
Aslında ameliyat olalı 43 gün oldu, soranlara tek tek cevapta verdim ancak konu açmaya ancak fırsat bulabildim.
Ben burdan daha önce Hacettepe'de ameliyat olan 2 arkadaşın (ebruli26 ve goles) yorumları ve referansları sayesinde kalkıp İstanbul'dan Ankaraya gittim öncelikle onlara teşekkür ederim bana verdikleri cesaretten dolayı kk üyelerine ayrıca teşekkürler :)
26 Nisan'da Prof. Dr. Figen Özgür ve Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum.
Boyum 1.65 kilom 50 veee 255cc mentor marka damla protez (Moderate plus profile - medium height - Koheziv III) takıldı. Meme altı kesisi ile kas altına konmuş. Şuanda çok memnunum zaten mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum büyük olmasını istemiyorum demiştim daha yaşım 22 ve önceden göğsüm yok denecek şekildeydi. 1 ay bittikten sonra iyice yumuşayıp şekle girmeye de başladılar :)
Devlet hastanesine güvenilir mi gibi sorular çok aldım şahsen ben çok memnun kaldım. Bu yüzden bütçesi yetmeyip bu ameliyatı olamayan ve mutsuz olmaya devam edenlere belki yardımı olur diye yazmak istedim. Özellikle Ömer Bey'in ilgisi özelleri aratmayacak şekildeydi sagolsun öncesinde sonrasında bütün sorularımı tek tek cevapladı Figen Hanımla beraber ameliyatıma girdiler, onun haricinde hastanede 1 gece geçirdim ücretli hasta olduğumuz için zaten tek kişilik özel odaya aldılar.
diren takılmadığı için ertesi sabah bandajlarım açılıp sporcu sütyenimi giydirdiler 3 gün sonrada dikişlerin üzerindeki bandajlar açıldı ve uçağa binip İstanbul'a evime dönebildim. Zaten ilk muayeneye gidip karar verip ameliyatı olup dönmem 10gün içinde olup bitti..
O ilk 3 gün agrısı efsanesine hiç girmeyeyim burda herkes anlatıyor zaten ama çok şükür atlattım :)
Ve maddi kısmına gelecek olursak, ki bu sanırım hepimiz için en büyük sorun yaratan kısmı.. Damla protez 1800tl , yuvarlak protez 1200 tl + 700 tl ameliyat ücreti + 300 tl civarında hastane kalış ücreti.. Ortalama 2500 ile 3000 tl arasında masrafla çıkıyorsunuz yani.. Hatta hastane ödemelerini kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ancak protezi firmadan aldıkları için ödemeyi nakit olarak yapıyorsunuz.
Gittiğimde şaşırmışlardı İstanbul'da doktor mu kalmadı demişlerdi ama samimiyetle söyleyebilirim iyiki gitmişim diyorum, zaten daha ilk görüşmede o güveni hissedip karar vermiştim. İstanbul'da gittiğim devlet hastanelerinde aynı ilgiyi göremedim bugün git yarın gel muamelesi yapmaları çok sinirimi bozmuştu. Herşeyden önce karşımızda bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu, hassasiyetimizi ve psikolojimizi anlayan birinin olması hepsinden önemli.. Umarım herkesin gönlüne göre olur :)
Merhaba cnm konuşmalarınız çok olmuş ama hepsini okudum bende ankaradayım hacettepede doğum yaptım estetik de düşünüyorum dr omer by hala ordamiki suanki fiyatlar olsun dr olsun bi bilgin varmı.
Geçmiş olsun hangi operasyonu oldun ne kadar ödedin acaba :)Ömer bey artik ankara batikent medikal park ta. Bir ay once orada oldum ben de :)
Geçmiş olsun hangi operasyonu oldun ne kadar ödedin acaba :)
nerde ve kime ameliyat oldunuz ?Meme büyütme yapildi. 420 cc takildi. 9 bin civari odedim.