Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

İçimi rahatlattın.
Ne kadar süre sonra dikişin koyuluğu gidip tenine uyum sağlamaya başlıyo peki?
Bu arada 300cc yuvarlaktı di mi? boyutunu, şeklini çok yakıştırdım söylemeden geçmiyim :)

6-7 ay sonra ten rengime uyum sağlamaya başlamıştı belirgin şekilde:) evet 300 cc yuvarlak, teşekkür ederim bu arada
senin dikiş izi fotoğrafına da baktım gayet iyi görünüyor

6-7 ay sonra ten rengime uyum sağlamaya başlamıştı belirgin şekilde:) evet 300 cc yuvarlak, teşekkür ederim bu arada
senin dikiş izi fotoğrafına da baktım gayet iyi görünüyor

Neyseki altta kalıyoda sürekli inceleyemiyoruz
kremle vs tamamen geçirmenin yolu da yok zaten, o minnacık izler de nazar boncuğumuz olsun..

Neyseki altta kalıyoda sürekli inceleyemiyoruz
kremle vs tamamen geçirmenin yolu da yok zaten, o minnacık izler de nazar boncuğumuz olsun..

aynenn zaten cicilere bakmaktan benim gözüm iz falan görmüyor
sağlığımıza birşey olmasın da gerisi önemli değil

Daha iyi olmuş bitmiş işte kurtulmuşsun:)geriye sefası kalmış:)diren olayı beni accık huylandırıyooo
Geri sayım son üç mü yapsak bilmemkiii:)zaten heyecan var

Daha iyi olmuş bitmiş işte kurtulmuşsun:)geriye sefası kalmış:)diren olayı beni accık huylandırıyooo
Geri sayım son üç mü yapsak bilmemkiii:)zaten heyecan var

Bana diren takılmadı o yüzden bişey diyemicem ama o da bi nefes tutuşta gidiyomuş, boşver düşünme. Alacagın renkli renkli yeni sütyen ve bikinileri düşün, agrısı sızısı ilk 3-4 gün.. :)
o zamaaan üüüüüüüüüç !

Yaaaa saymaya mı başladııkk:)
Tamam üüççççç:)
Diren takılcak mı sormadım ben de sadece takılırsa diye merak ettim:) ama cok soru sormuyorum cünkü daha cok kurcalamak sadece kafa karıştırıyo. Bi oliyim bitsin gerisi geçer... Bir de bakmışsın herşey normale dönmüşşş:) inşallah yanii
Haydin sayıyozz:)
Son 3:)

Her tekniğin bi zorluğu bi kolaylığı vardır elbet ama kendini doktoruna bırak ve rahatla artık :)
ilk bi kaç gün agrı sızı illaki olacak, ama sonra bi anda normale dönecesin hatta şaşıracaksın..

Hadi o zaman son ikiiiiiiiiiii

Sagoll:) rahatlatıyosun beni:)
Son ikiiîiiiiiiii:)
Allaahhh!!! Heyecannnn:)

Merhaba, çok sevindim :)
Listeme eklerim ancak albümleri görebilmeniz için 25 mesajı geçmiş olmanız gerekiyor sanırım yeni üyesiniz.

selam,
Albümünü inceledim, çok doğal ve hoş olmuş gerçekten. Bende pazartesi günü ameliyat tarihi için gittim,Figen Hocayla görüşemedim bile Asistanı gün vereceğini söyledi. Proteze karar verdik, Kasaltı ve damla olacak. Ölçü ile ilgili de ben dolgun istediğimi söyledim maksimumu deneyeceklerini söyledi. Ama sonra fiyatların değiştiğini söylediler, sadece hastane masrafı 2000-2500 arası olmuş. Anlamadım yani nasıl bu kadar fark olabilir. Asistan 3 haftadır bu şekilde dedi.Sonra ben de kendim sordum hasta kabul bölümüne , onlarda iki senedir fiyatlarımız bu şekilde dedi. En canımı sıkan da bana telefonla dönüp ameliyat için ne zaman müsait olacaklarını söyleyeceklermiş. Hala bekliyorum, yani bütün plan ve programım bozuldu. Hevesim kırıldı.Eğer haftaya çağırırlarsa ne yaparım bilmiyorum.Fiyatla ilgili sen de özel hastaydın değil mi yani farklı bir prosedür mü uygulandı?

Figen Hanımı bulmak biraz zor oluyor ben genelde Ömer Bey'le irtibat halindeydim herşeyle o ilgilendi ben hastaneyle görüşmedim bile gün almak için. Çarşamba gelip tetkiklerini yaptır cuma alırım seni demişti, öyle de oldu. Senin asistanı dediğin kim? İlk muayenede bana da yakında zam gelecek ne zaman bilmiyoruz ama hastane masrafları 2-3 katına çıkacak o yüzden bi an önce olsan iyi olur demişti Ömer Bey ama senin anlattığına göre bi tutarsızlık var orda. Bmcrazy nickli arkadaş 12 gün önce benimle aynı fiyata ameliyata oldu çünkü. Protez'e ne kadar dedi?

12 gun once seninle ayni fiyata olduysa gercekten tutarsizlik var. Protez 1000 dolar civarinda dedi. İkinci gorusmeye gittigimde Figen hocanin basasistani ali bey tetkiklerimi yaptirtip bilgi verdi. Bugun sekreterle gorustum. Aramasini beklemelisiniz dedi. Haziranin sonuna kadar olup iyilesmeyi dusunuyordum.Bakalim hayirlisi. Bu arada kardesim de 2 sene once kas ustu yuvarlak taktirmisti, bana damla takilacak dedigimde merak etti albumunu gosterdim, o da sanirim cikartip tekrar olcak:) masallah diyelim o zman

Fotoğraflarımın düşüncelerinizi o kadar etkileyeceğini tahmin etmiyodum ya iyi mi kötü mü acaba :)
Farklı kişilere gittiğimiz için sanırım farklı fiyatlar söylenmiş, bilmiyorum. istersen arayıp ben de bilgi alayım?

Merhaba :)) gizist arkadaşımın dediği gibi ben 12 gün önce Ömer Bey'e ameliyatımı oldum ve gizistle aynı ameliyat tutarını ödedim sadece hastanede kalmadım ben o nedenle hastane yatış ücretide vermedim. Benide ilk başta Ali Bey gördü fakat kendisini hiç sevemedim ve banada zam geleceğini acele etmemi söyledi. Ben görüşürken kendisinin Ömer Bey olduğunu sandım ve tam tetkiklere falan başlanacaktı ayrılırken annem ameliyata siz mi gireceksiniz diye sordu oda evet dedi bende o sırada siz Ömer Beysiniz demi ben Ömer Bey'e ameliyat olmak istiyorum dedim hayır değilim dedi ve siz bilirsiniz dedi baya bozuldu. Bilmiyorum içiniz ısındıysa Ali Bey'e olun ama Ömer Bey'i görünce ikisi arasında dağlar kadar fark olduğunu anlarsınız. İsterseniz Ömer Bey'le bi görüşün :)

Son düzenleme:
Ben Ali Bey'i görmedim tanımıyorum ama hastane masrafı için kredi kartımdan sadece 675 tl çekildiğini biliyorum, nasıl o kadar fark olabilir anlayamadım o yüzden. Dedikleri zam son 10 gün içersinde geldiyse o ayrı tabi, çok şanssızsın derim o zaman :44:

Ali Bey hatta bana hangi protzi ve hangi türü uygulayacağı arasında bile bir ikilem yaşadı. Beni hiç tatmin edici konuşmadı bi ara ameliyattan cayacaktım güvenemedim korktum :S Hatta o dediği fiyat olsa ameliyat hayallerim suya düşecekti olamayacaktım yani...

En iyisi yarin gidip bi de Ömer beyle görüseyim:) Eğer gercekten zam geldiyse de yapacak bisey yok, ne kadar sanssizim diyecegim.İlk arastirmaya basladigimda bu rakami gozden cikarmistim ama hacettepe uygun olunca sevinmistim acikcasi cunku cok da rahat odeyebilecek durumda degildim.Kızlar gercekten cok tesekkur ederim ilginize. Dua edin bana.

Ne demek, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hatta saat geç olmasa şuan arayıp bilgi alırdım, belki direk gidip görüşmen süreci de hızlandırırdı. Sen yine de yardıma ihtiyacın olursa bize söyle, umarım en kısa sürede gönlüne göre olur. :)

Evet gizistin dediği gibi elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Birde Ömer Bey ile görüş umarım yarın ulaşabilirsin ulaşamazsan bizde kendisini arayıp haber verebiliriz süreç hızlanır bende öyle oldu çünkü Gizist saolsun aradı ve Ömer Bey'i aradım pazar günü beni hastaneye çağırdı gittim görüştüm hatta çok şaşırdım pazar günü çalışıyo musunuz diye hastane açık mı diye ama hafta içi kadar olmasada pazar günleride hastane gayet kalabalık oluyor :)

Biraz once aradim, Ömer bey bugun oradaymis. Sizden rica etsem arayabilir misiniz? Cunku telefonu baglamadilar, hastasi olmadigim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…