Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Cok memnunum. Evren helvacı doktorum.fiyat benim doktor tanıdık olduğu için uygun. Düşünürsen araştır ,yazılarımı oku yardımcı olurum. Fiyatı da konusuruz özelden yaz bana.
Kolay gelsin karar anı zor:)

bugun arastırmaya basladım daha once annemde gogus amelıyatı oldugu ıcın bıraz tecrubem var :) fakat annemın doktoru cok tuzlu geldı bana acıkcası:) ankara ıcın cok olumlu yorumlar okudum bıde evlıyım kocamı bırakıp ankaraya gıdıcem en kotu ıhtımal:) ama ıstanbulda olsun rahat rahat evımde dınlenım ıstıyorum.ozelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın sanırım.dedıgın gıbı ben arastırım dedıgınız doktoru ortalama ne gıbı bır fıyat cıkar pekı.

snaırım yınde yazamıyorum ozelden sıze yada ben beceremedım bılemıyorum.bu sıteyı cok sevdım herkes elınden geldıgınce bırbırının sorularını yanıstlayıp yardımcı olmaya calısıyor.yazıma cevap verdıgınız ıcınde tesekkur ederım.peki siz amelıyatınızı oldunuzmu yoksa amelıyata henuz gırmedınızmı.

İnternetten çok arastıramazsın cok yok ama sen bak yine tabi. İçine sinerse yardımcı olurum. Dediğim gibi benim tanıdık okduğundan tanıdık diye götürdüğüm hastalarına indirim yapıyor. Ortalama 4500/5000 diyelim hersey dahil ama bu fiyatı doktorla konuşmak een doğrusu. Karar verirsen yardımcı olurum.tanıdık fiyatı bu dediğim gibi yoksa bu fiyatlara özel doktor çok zor.

İyi geceler
Sen araştır konusuruz ben burdayım:)

Bu konuya benim doktorum olduğu için benim sayfamdan ya da evren helvacı diye konu açılmış ordan devam edelim lütfen sayfa işgali olmasın.

Valla bana cok ugurlu geldi dedigin gibi ugurumuz canimiz onlar bizim bebegimiz:))))
Is icin acele etme zaten nasil olsa olur ogrenci modunun tadini cikar:) gelsin bikiniler gitsin sutyenlerrr:)) hadi kos kos ben izmirdeyim zaten gel:))

henüz çeşit çeşit sütyen alamıyorum ya telsiz pek seçeneğim yok, telli olanlarda dikişlerimin üstüne geldiği için uzun süre taktıgımda agrı yapabiliyo.. bikinide siz uyardığınız için alt kısmı kalın olanlardan aldım, doktoruma da sordum güneş kremi sür mutlaka dedi.. amaan üçgenlerden de aldım içimde kalmasın diye, incecik desteksiz.. sudan çıktığımda süngerini sıkmaya gerek kalmadan güneşlenebilicem. bak anlatınca yine bi heyecanlandım
İzmir'de mi yaşıyordun sen? her haftasonu çeşmeye giderdim ben yerinde olsam
silikonlular grubu oluşturup gidelim bence?

oohh ne güzel tatil hazırlıklarına girecek kadar iyileşmişsin..ben de o günleri görcek miyim bakalım:)
5 gün sonra ameliyat olucam ben de...şu an düşündükçe nefesim kesiliyor..düşünmeden de olmuyor..ameliyat sonrası içimde bir şey var onu çıkarııınn diye bağırmaktan korkuyorum.. benim ameliyat olmam şart. allah ta yardım eder inşallah..laf olsun diye değil zaruri bir ihtiyaç çünkü. desteklerinizi bekliyorum

Merhaba, tek tek cevap vereyim..
Öncelikle fotoğraflarımızı görebilmeniz için 25 mesaj atmış olmanız gerekiyor yeni üye olduğunuz için listemize kabul etsekte göremiyorsunuz o yüzden. özel mesaj atmak içinde 100 mesaj sınırını geçmek gerekiyor.
Ben ekleme talebinizi kabul ediyorum, 25 mesajı geçtiğinizde albümüme bakabilirsiniz..

Benim de annem bu operasyonu geçirdi ama meğer çok farklıymışız. Mesela o kasüstü yöntemle olmuş ve hiç agrısı sızısı olmadan ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalkmıştı ancak benim hiç meme dokum olmadığı için kasaltı ameliyat oldum sonraki sürecimiz çok farklıydı. Bi de bunun damlası var yuvarlağı var meme altı kesisi var meme ucu kesisi var.. bi sürü ayrıntısı var araştırdığınız zaman göreceksiniz.. Ancak bunların hepsine muayeneye gittiğinizde doktorunuz vücut tipinize, meme dokunuza ve yapınıza göre öneride bulunuyor ve son olarak ameliyatta deneyerek karar veriyor. Yani herkesin yapısına göre değişiyor. Bu yüzden gittiğiniz doktora güven duyduğunuzu hissettiğiniz an doğru yerde olduğunuzu anlayın :) benim için bu sürecin başında bütçem çok önemliydi. Annem özelde ameliyat olmuştu 4 sene önce 5bin liraydı hiç araştırmadım bile özelleri o yüzden. Açıkcası çok memnunda kalmadı, yani daha fazla para verince daha iyi olacak diye bişey yokmuş..

Şimdi ben kalkın İstanbul'dan Ankaraya gidin orda herşey mükemmel diyerek yönlendirirsem dogru olmaz.. Çünkü herşeyden önce doktorunuza kanınızın ısınması, güvenmeniz çok önemli. Ben öyle derin bi araştırma yapıp bi sürü doktorla görüşerek karar vermedim, İstanbul'da tek bi doktora gittim ve İstanbul'daki devlet hastanelerinin bana uygun olmadığına karar verdim. Sonra burdaki yorumları okuyup memnun olan arkadaşları görünce en azından gidip bi muayene olayım dedim Ankaraya gittim günübirlik, gittiğim gibide karar verip haftasına ameliyat oldum. Ameliyat olduğum gün annem geldi hastanede kaldım 2 gün sonra muayenemi olup uçağa binip geri döndm.. Ben iyiki gitmişim değer diyorum ama herkesi aynı oranda memnun eder mi bilemiyorum, burdan 5. arkadaşımız daha geçen hafta ameliyat oldu Ömer Bey'e ve hepimiz memnun ayrıldık.. En önemlisi hem bütçemize uygun olanı bulduk ve doktorumuz şansımıza özel hastaneleri aratmayacak kadar ilgiliydi.

Bi de İstanbul'da da olsanız, başka şehirde de olsanız yanınızda mutlaka size yardım edebilecek biri olsun. Biraz zor bir süreç oluyor tek başınıza birşey yapmakta zorlanıyorsunuz bunları en başından hesaba katın. araştırmaya yeni başladığınız için bunları söylüyorum :)
Bütün artıları eksileri değerlendirerek karar verin, biz yine burdayız yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince..

Ameliyattan sonra ilk saatler sakin ol yeter, sonrası geçip gidiyor.. Ben ilk uyandığımda doktorum gelip nasılsın diye sorsaydı muhtemelen vazgeçtim çıkarın bunları derdim. Ama her geçen güne daha iyi uyanıyosun ve bi bakıyosun hiç agrın sızın kalmamış bomba gibisin :)
hemşireye açıklama yapıyodum bi de, mecbur olmasaydım yaptırır mıydım bıçak altına yatar mıydım deli miyim ben.. ama yine olsa yine yaparım diyorum şimdi.. Yaz bitmeden sende bu yazı değerlendireceksin merak etme 1 ay sonra sende bu planları yapacak kadar iyi hissedeceksin Allah izin verirse.. :)

Teşekkürler teşekkürleerr
Tam özgüvenin tavan yapması gereken dönemdeyim di mi bütün eksikleri hallederek başlamak şahane oldu

Canım önerim var aslında, gidip deneyebilirsin benim resimlerdeki o siyah sütyen pentiden aldım telsiz dikişsiz desteksiz çok rahat 15.günden itibaren onu giydim ben yatarken bile giyiyorum rahatsız etmiyor hiç.. kenarları falan yumuşacık ama sarıyo iyice. Kom'da da varmış o tarz bi sütyen, arkadaşım demişti ama ona bakmadım penti'de tek bi tane var böyle, balensiz pek sütyen yok zaten hala agrı yapıyo diye fazla kullanmıyorum ben diğerlerini..
Benim doktorumda öyle demişti desteksiz mesteksiz al diye 3.hafta gittiğimde bu iyimiş demişti onay vermişti :)
Git bi sor direk bunu gösterirler zaten, valla bu sıcakta o sporcu sütyenin lastikleri çok dayanılmaz olur diye dedim..
süslü püslüleri daha sonra alırsın tabi ona zaman var :)

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. ameliyattan sonra bol bol fikr alırım senden tabi sen o sırada tatilde olmazsan..arkadaşlık talebi yolladım bakabilirim değil mi fotolara. bana 320 cc ded kas altı olacak. göğüs dokum yok. ele avuca gelsin yeter. 2 ay sonra düğünüm var o zamana kadar ağrım sızım kalmaz muhtemelen. ama göğsüm şekle şemale girer m dersin?

Doktorların naapcağı belli olmaz
Gerçi ben de daha 2 dakka konuşup burda ameliyat olmaya karar verdim tamam hadi gün alalım demiştim, o kadar çabuk karar verecegimi bilsem ben de telefonda hallederdim :)) ertesi hafta da ameliyattan 1 gün önce gidip sabahtan tetkikleri yaptırdım ertesi sabah ameliyata girdim..

Girer girer hem de çok güzel olur, dolgun dolgun olur daha ama 1.aydan sonra farkediyorsun yumuşamaya başladığını..
Ekliyorum listeme bakabilirsin tabii, benim daha 1 aylık fotolarımda bile gayet şekli oturmuştu.. 1.aydan sonra rahat hareket etmeye de başlıyorsun güzel eğlenirsin ağrın sızın kalmaz :)

canım teşekkür ederim eklediğin için. o ağrılı sızılı günlerde senin foolara bakıp az kaldı böyle olacak dicem. sende hissizlik problemi var mı. bir de hep korktuğum ve merak ettiğim şey içinde bişey var çıkarıp atma hissine kapıldın mı. ağrı sızı bir yana ben şimdden nefes alamıyorum göğsümün sıkışacağını düşündükçe.. gerçekten çok hoş olmuş doğal olmuş. 255 taktırmışsın benim 320 olacağı içn az daha büyük olacak seninkinden. güle güle kullan canım

Teşekkürler :)
Herkesin yapısına göre değişiyo aslında kaç cc konacağından çok vücut tipin meme dokun vs çok değiştiriyor nasıl görüneceğini, doktor 320 dediyse ona uygunsun demekki. Hem evleniyosunda madem seksi bi hatun olmanda bi sakınca yok, daha dolgun dolgun olsun
Ben yaşımdan, ilerde evleneceğim kişinin rahatsız olmamasına kadar düşünmek zorundaydım bi de zaten ufak tefek bişeyim :)

Diğer sorulara gelince ben ilk 15 gün uyuşukluk yaşadım ama hissizlik yaşamadım pek, zaten kaslarım 15 gün boyunca tepki vere vere alıştı sonunda. sonrasında üstüne farketmeden yattığımda uyuşuyodu ama 1. ayımda herşey normale dönmüştü..
Sıkı sıkı sardıkları bandaj yüzünden ilk gün göğüsün sıkışır gibi hissedeceksin ama korkma onuda bi gün sonra açıyorlar rahat bi nefes alıyorsun, gerilen vücudun normale dönmeye başlıyor kaslar alışmaya başlıyor protez yumuşamaya başlıyor yavaş yavaş herşey normale dönüyor o ilk gün yaşadığın protezi çıkarıp atma isteği, gerginlik hissi, nefes alma zorluğu geride kalıyor ve iyiki yaptırmışım diyosun..

O yüzden bunları çok fazla düşünme düğününde çok güzel olacağını düşün, herşey geride kalmış olacak..
Yardımcı olacak biri olsun yanında mutlaka, 1 hafta - 10 gün sonra rahatlayacaksın. Ben gece sütyeni çıkarıp rahat rahat yatıyorum 1 aydır, yan yatıyorum hatta bazen yüzüstü yatıyorum hiç öyle önümde bi sertlik varmış gibi vs hissetmiyorum..
Umarım sen de en ağrısız sorunsuz şekilde atlatırsın bu süreci ve hayalindeki gibi güzel bi düğünün olur bomba gibi fotoğrafların olur

Ne iyi etmişsin:) memnunsun şimdi ve süpersin:)

ne güzel yazmışsın .. korkularım kaygılarım bi nebze olsun azaldıı. ameliyat sonrası gelişmeleri yazarım canım..şimdi söylenecek şey son 4 gün :)))

ne güzel yazmışsın .. korkularım kaygılarım bi nebze olsun azaldıı. ameliyat sonrası gelişmeleri yazarım canım..şimdi söylenecek şey son 4 gün :)))

oooo hadi yine geri sayım yapıyoruz Giz için saydık bak oldu bitti bomba gibi geldi aramıza, darısı senin de başına!

oooo hadi yine geri sayım yapıyoruz Giz için saydık bak oldu bitti bomba gibi geldi aramıza, darısı senin de başına!

Bülent cihantimura ameliyat olucam..forumda kötü şeyler de okudum onunla ilgili bilgisi olan paylaşsın lütfen.geri dönüşü olmayan bir yola giriyorum

Bülent cihantimura ameliyat olucam..forumda kötü şeyler de okudum onunla ilgili bilgisi olan paylaşsın lütfen.geri dönüşü olmayan bir yola giriyorum

Doktorunla görüştüğünde kendini iyi hissettiysen, güven duyduysan ve en önemlisi istediklerini tam olarak anlattıysan 4 gün kala araştırma artık.. herkesin beklentisi farklı olduğu için herkes aynı oranda mutlu olamıyor ya da beklentilerini karşılamıyor. bu sürecin en önemli kısmı gerçekten seni anlayan, güven veren, kendini teslim edebileceğine inandığın doktoru bulabilmek ve beklentilerini çok iyi anlatabilmek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…