giz81 sen hangı doktora oldun acaba ve fıyatı ne kadardı.bende olmayı dusunuyorum fakat arastramama gore 6bın ve 8 bın arası ama devlet has onerenlerde var.yazılarını bıraz okuyabıldım.doktrunuzdan memnunsuznuz snaırım.
Cok memnunum. Evren helvacı doktorum.fiyat benim doktor tanıdık olduğu için uygun. Düşünürsen araştır ,yazılarımı oku yardımcı olurum. Fiyatı da konusuruz özelden yaz bana.
Kolay gelsin karar anı zor:)
bugun arastırmaya basladım daha once annemde gogus amelıyatı oldugu ıcın bıraz tecrubem var :) fakat annemın doktoru cok tuzlu geldı bana acıkcası:) ankara ıcın cok olumlu yorumlar okudum bıde evlıyım kocamı bırakıp ankaraya gıdıcem en kotu ıhtımal:) ama ıstanbulda olsun rahat rahat evımde dınlenım ıstıyorum.ozelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın sanırım.dedıgın gıbı ben arastırım dedıgınız doktoru ortalama ne gıbı bır fıyat cıkar pekı.
snaırım yınde yazamıyorum ozelden sızeyada ben beceremedım bılemıyorum.bu sıteyı cok sevdım herkes elınden geldıgınce bırbırının sorularını yanıstlayıp yardımcı olmaya calısıyor.yazıma cevap verdıgınız ıcınde tesekkur ederım.peki siz amelıyatınızı oldunuzmu yoksa amelıyata henuz gırmedınızmı.
Valla bana cok ugurlu geldi dedigin gibi ugurumuz canimiz onlar bizim bebegimiz:))))
Is icin acele etme zaten nasil olsa olur ogrenci modunun tadini cikar:) gelsin bikiniler gitsin sutyenlerrr:)) hadi kos kos ben izmirdeyim zaten gel:))
henüz çeşit çeşit sütyen alamıyorum ya telsiz pek seçeneğim yok, telli olanlarda dikişlerimin üstüne geldiği için uzun süre taktıgımda agrı yapabiliyo.. bikinide siz uyardığınız için alt kısmı kalın olanlardan aldım, doktoruma da sordum güneş kremi sür mutlaka dedi.. amaan üçgenlerden de aldım içimde kalmasın diye, incecik desteksiz.. sudan çıktığımda süngerini sıkmaya gerek kalmadan güneşlenebilicem. bak anlatınca yine bi heyecanlandım
İzmir'de mi yaşıyordun sen? her haftasonu çeşmeye giderdim ben yerinde olsam
silikonlular grubu oluşturup gidelim bence?
gizist resımleri bende gorebılırımıyı.bende amelıyat olmayı dusunuyorum fakat doktor ve hastane oalrak hıc arastıma yapmadım.acılan bu konuyla ılgılı yazıları okuyorum.bende ıl olarak ıst bulunuyorum.ama bu kadar onerıyorsan ankaraya gıtmelımıyız sence:)
giz81 sen hangı doktora oldun acaba ve fıyatı ne kadardı.bende olmayı dusunuyorum fakat arastramama gore 6bın ve 8 bın arası ama devlet has onerenlerde var.yazılarını bıraz okuyabıldım.doktrunuzdan memnunsuznuz snaırım.
bugun arastırmaya basladım daha once annemde gogus amelıyatı oldugu ıcın bıraz tecrubem var :) fakat annemın doktoru cok tuzlu geldı bana acıkcası:) ankara ıcın cok olumlu yorumlar okudum bıde evlıyım kocamı bırakıp ankaraya gıdıcem en kotu ıhtımal:) ama ıstanbulda olsun rahat rahat evımde dınlenım ıstıyorum.ozelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın sanırım.dedıgın gıbı ben arastırım dedıgınız doktoru ortalama ne gıbı bır fıyat cıkar pekı.
oohh ne güzel tatil hazırlıklarına girecek kadar iyileşmişsin..ben de o günleri görcek miyim bakalım:)
5 gün sonra ameliyat olucam ben de...şu an düşündükçe nefesim kesiliyor..düşünmeden de olmuyor..ameliyat sonrası içimde bir şey var onu çıkarııınn diye bağırmaktan korkuyorum.. benim ameliyat olmam şart. allah ta yardım eder inşallah..laf olsun diye değil zaruri bir ihtiyaç çünkü. desteklerinizi bekliyorum
Heyooo!! Hadi bakalım mezun memeli hanım:) hayat yeni başlıyor:)
Memişli başlamak süper tabiii:) tebrik ederim seni.
Sütyen evet ben de zor dayanıyorum ama bir ay dedi ya şimdi içime sinmez.. Aslında tam manasıyla sporcu olmak zırunda diilmiş yani sıkı kavrayan ve bakendiz desteksiz sütyenler işte.. Var mı önerdiğin marka,model??
Sonra kocamla gidip alcaz ayol bana süslü sütyenleri ayıp ettin
Ameliyattan sonra ilk saatler sakin ol yeter, sonrası geçip gidiyor.. Ben ilk uyandığımda doktorum gelip nasılsın diye sorsaydı muhtemelen vazgeçtim çıkarın bunları derdim. Ama her geçen güne daha iyi uyanıyosun ve bi bakıyosun hiç agrın sızın kalmamış bomba gibisin :)
hemşireye açıklama yapıyodum bi de, mecbur olmasaydım yaptırır mıydım bıçak altına yatar mıydım deli miyim ben.. ama yine olsa yine yaparım diyorum şimdi.. Yaz bitmeden sende bu yazı değerlendireceksin merak etme 1 ay sonra sende bu planları yapacak kadar iyi hissedeceksin Allah izin verirse.. :)
Tetkikler özel hastane olursa aynı gün yapılır da devlette olmaz. Sabah terkiklerim yapıldı sonra ameliyata girdim:) tabi görüşme aynı gün olamaz doktor hangi birini yapacak:) heh tamam anlaştık hadi şuracıkta veriyim narkozu bayılda kesiveriyim demesi lazım:)
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. ameliyattan sonra bol bol fikr alırım senden tabi sen o sırada tatilde olmazsan..arkadaşlık talebi yolladım bakabilirim değil mi fotolara. bana 320 cc ded kas altı olacak. göğüs dokum yok. ele avuca gelsin yeter. 2 ay sonra düğünüm var o zamana kadar ağrım sızım kalmaz muhtemelen. ama göğsüm şekle şemale girer m dersin?
Girer girer hem de çok güzel olur, dolgun dolgun olur daha ama 1.aydan sonra farkediyorsun yumuşamaya başladığını..
Ekliyorum listeme bakabilirsin tabii, benim daha 1 aylık fotolarımda bile gayet şekli oturmuştu.. 1.aydan sonra rahat hareket etmeye de başlıyorsun güzel eğlenirsin ağrın sızın kalmaz :)
canım teşekkür ederim eklediğin için. o ağrılı sızılı günlerde senin foolara bakıp az kaldı böyle olacak dicem. sende hissizlik problemi var mı. bir de hep korktuğum ve merak ettiğim şey içinde bişey var çıkarıp atma hissine kapıldın mı. ağrı sızı bir yana ben şimdden nefes alamıyorum göğsümün sıkışacağını düşündükçe.. gerçekten çok hoş olmuş doğal olmuş. 255 taktırmışsın benim 320 olacağı içn az daha büyük olacak seninkinden. güle güle kullan canım
Doktorların naapcağı belli olmaz
Gerçi ben de daha 2 dakka konuşup burda ameliyat olmaya karar verdim tamam hadi gün alalım demiştim, o kadar çabuk karar verecegimi bilsem ben de telefonda hallederdim :)) ertesi hafta da ameliyattan 1 gün önce gidip sabahtan tetkikleri yaptırdım ertesi sabah ameliyata girdim..
Teşekkürler :)
Herkesin yapısına göre değişiyo aslında kaç cc konacağından çok vücut tipin meme dokun vs çok değiştiriyor nasıl görüneceğini, doktor 320 dediyse ona uygunsun demekki. Hem evleniyosunda madem seksi bi hatun olmanda bi sakınca yok, daha dolgun dolgun olsun
Ben yaşımdan, ilerde evleneceğim kişinin rahatsız olmamasına kadar düşünmek zorundaydım bi de zaten ufak tefek bişeyim :)
Diğer sorulara gelince ben ilk 15 gün uyuşukluk yaşadım ama hissizlik yaşamadım pek, zaten kaslarım 15 gün boyunca tepki vere vere alıştı sonunda. sonrasında üstüne farketmeden yattığımda uyuşuyodu ama 1. ayımda herşey normale dönmüştü..
Sıkı sıkı sardıkları bandaj yüzünden ilk gün göğüsün sıkışır gibi hissedeceksin ama korkma onuda bi gün sonra açıyorlar rahat bi nefes alıyorsun, gerilen vücudun normale dönmeye başlıyor kaslar alışmaya başlıyor protez yumuşamaya başlıyor yavaş yavaş herşey normale dönüyor o ilk gün yaşadığın protezi çıkarıp atma isteği, gerginlik hissi, nefes alma zorluğu geride kalıyor ve iyiki yaptırmışım diyosun..
O yüzden bunları çok fazla düşünme düğününde çok güzel olacağını düşün, herşey geride kalmış olacak..
Yardımcı olacak biri olsun yanında mutlaka, 1 hafta - 10 gün sonra rahatlayacaksın. Ben gece sütyeni çıkarıp rahat rahat yatıyorum 1 aydır, yan yatıyorum hatta bazen yüzüstü yatıyorum hiç öyle önümde bi sertlik varmış gibi vs hissetmiyorum..
Umarım sen de en ağrısız sorunsuz şekilde atlatırsın bu süreci ve hayalindeki gibi güzel bi düğünün olur bomba gibi fotoğrafların olur
ne güzel yazmışsın .. korkularım kaygılarım bi nebze olsun azaldıı. ameliyat sonrası gelişmeleri yazarım canım..şimdi söylenecek şey son 4 gün :)))
oooo hadi yine geri sayım yapıyoruz Giz için saydık bak oldu bitti bomba gibi geldi aramıza, darısı senin de başına!
Bülent cihantimura ameliyat olucam..forumda kötü şeyler de okudum onunla ilgili bilgisi olan paylaşsın lütfen.geri dönüşü olmayan bir yola giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?