Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Biraz once aradim, Ömer bey bugun oradaymis. Sizden rica etsem arayabilir misiniz? Cunku telefonu baglamadilar, hastasi olmadigim icin.
Kusura bakmayın yeni gördüm disaridaydim :S gizist ulaştığını söylemiş umarım gorusebilmissinizdir bir sorun yoktur insallah :)

Gizist, bugün son günüm yaniiii sıfıııııırrrrr!!!!
İyileşince yazıcam inşallah.
Görüşmek üzereee..

Gizist, bugün son günüm yaniiii sıfıııııırrrrr!!!!
İyileşince yazıcam inşallah.
Görüşmek üzereee..

Canim dualarimiz seninle, her sey gonlune gore olsun insallah en kolay ve sorunsuz sekilde atlatirsin.
En kisa zamanda aramiza don, haberlerini bekliyoruz :)

Mailini görür görmez aradım :107:
Ne yaptın? Nasıl geçti?

Nihayet yarın saat 10 da ameliyata giriyoruuummm.Gizist sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sürecime şok büyük bi katkın oldu. Bazı nedenlerden dolayı Ömer bey ameliyata giremeyecek. Fiyat senin bahsettiğin gibi olacak.Yni herşey yolunda. inş.ameliyatımda sorunsuz ve istediğim gibi geçer. Gelişmelerden haber vermeye çalışırım.

Senin adına çok sevindim umarım herşey istediğin gibi olur dualarımız seninle :))

Canım çok çok sevindim bütün herşeyin yolunda olmasına, bu kadar hızlı olmasını ben bile beklemiyordum ama
Umarım istediğin gibi bi sonuçla, mutlu mutlu geri dönersin. Güzel haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun, güle güle kullan canım..

Ameliyatini olmussundur sanirim gecmis olsun, hosgeldin aramiza sende ..Darisi tum isteyenlerin basina

denizaydan ses ver iyidir memnundur umarım, ameliyattan sonra kayboldu :44:

Gizist, casper20 selam kizlar. Cumartesi saat 14.00 de ameliyatimi oldum. Kasalti yuvarlak 275 cc takildi. Ameliyat oncesi damla 260 kararlastirmistik. Ama denemisler yuvarlak daha iyi durmus.Gercekten iyi gorunuyor:) İlk gun hastanede kaldim baya kotu gecti, dun gece de pek uyuyamadim ama su an daha iyiyim. Bugun sargim cikacak, sporcu sutyenimle gidecegim aksam kontrole. İlaclarimi iciyorum, beni uzen tek sey oglum surekli kucagima gelmek istiyor. Bu arada Hacettepe hastanesinden Dr Ali beye, Dr Ömer beye ve Doc dr ibrahim hocaya coook tesekkur ediyorum cok ilgilendiler.

gizist mrb cnm.oncelikle cok gecmisolsun yeni cicislerin hayirli olsun.bende bu ameliyati ankarada olmayi dusunuyorum.ramazandan sonra kismetse.cokda korkuyorum ama.gerginlik hissi nasil nefes aldiriyomu rahat bunu merk ediyorum panik atak yasayn biri olarak:-( biraz anlatrsan cok sevinrm.birde dikislerin nasil goze batiyormu cok.beni eklermisn gormem mumkunmu.kafam karisik oldukca ama bian once istiyorum brnde

Aynı hün aynı yöntemle ameliyat olduk ama sen zor geçirmişsin. Bünyeden bünyeye fark var tabi
Bana da dual plan 280 cc damla takıldı :) 3 boy denemiş doktorum bi üst ve bir alt olmak üzere. Bir küçüğü boş kalmış sevmemiş,bir büyüğüde kötü görünmüş doğal olmamış
Ama suan güzeller ve cok şişler yanlarım bile şiş
Başka sorunum yok. Bandajım bile yok. Hiç olmadı. Sadece dikiş yerlerimde sargı var o kadar. Ameliyattan cıktım sütyenle:)
Neyse ikimizde çok memnunuz:) inşallah böyle sürer:)
Geçmiş olsun:)

Canım çok çok geçmiş olsuuuun atlattın sonunda merak etmiştik seni, sargın çıktıktan sonra tam anlayabilirsin heralde umarım güzel olmuşlardır :) Oglun daha küçüktü di mi öyle hatırlıyorum, birazcık sabretmesi gerekiyo annesi için ama çok güzel olcak eminim.. ani bi hareket yapmamaya çalış, 3-4 günü atlattıktan sonra rahatlarsın zaten.. Doktorların da uyaracaktır ama 15-20günden önce ağır bişey kaldırmaman gerekiyo

Benim de çok şişler ve agrilarim bugun azaldi diyebilirim. Sen ne guzel hafif atlatmissin. Ben ameliyat sonrasi geceye kadar kustum. Yatip kalkarken hala zorlaniyorum. Ama herseye ragmen mutluyum.

Çok geçmiş olsun :)) Gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin merak etme ama oğlunu kucağına almak için biraz daha sabretmen gerekiyor benim 18. günüm ve halen ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Çok dikkat etmeme rağmen morluklarım oluştu ama hızla azalıyorlar dikkat etsen iyi olur. Şişlikler geçtikçe daha iyi anlayacaksın boyutunu falan şuan için baya büyük gelebilirler gözüne ama zamanla boyutu çok iyi oturuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…