- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
Yok buda değil bunlar değil bunlar sıradanBenim eve bakıyosan tülüm yırtıldı üstten bacım. Yarısı açık yarısı kapalı duruyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok buda değil bunlar değil bunlar sıradanBenim eve bakıyosan tülüm yırtıldı üstten bacım. Yarısı açık yarısı kapalı duruyo![]()
Kızım perdeyle tarzancılık oynadıYok buda değil bunlar değil bunlar sıradano değilde ne çok tülü olmayan, yırtılan hatunlarımız varmış
![]()
Ya periliyseGizemli yazınca perili merili sandımdı. Gidiyorum![]()
Atınca söyler misiniz merak ettim siz misinizKızım perdeyle tarzancılık oynadı
İpli tüllerden benimki asılıp ordan oraya sallanıyo zilli. Bide ben yapma desemde anlatsamda gizli gizli yapıyo. Şu okul telaşım bitsin anında çöpe![]()
7. Katsa benimAtınca söyler misiniz merak ettim siz misiniz![]()
Ay yoook ikinci kat dediğim ev :)7. Katsa benim![]()
Ozaman telaşa girmeme gerek Yok komşuma rezil oldum diyeAy yoook ikinci kat dediğim ev :)
Aha benim ev:))Ay yoook ikinci kat dediğim ev :)
Oturdugunuz semtin baş harfini yazı verin bakam siz misinizAha benim ev:))
Şehir Malatya:))Oturdugunuz semtin baş harfini yazı verin bakam siz misiniz![]()
Yoook üzgünüm sizde diğilsiniz İstanbuldayım ben :)Şehir Malatya:))
Benim bir odam depo olarak kullanıyorum
Perdeyi falan pek ellemem ayda 1 cam silerken yıkarım o kadar:))
Yaa tüh:))Yoook üzgünüm sizde diğilsiniz İstanbuldayım ben :)
Dikkatini çekti ,kuruyosun da kuruyosun :) önemseme bu kadar ,yarına unutursun .Bu tarz insanlardan nefret ederim her çıtıltı da cama koşan bugün şunun şeysi ne almış ne etmiş vs. Ama perdenin o şeysi gözüme battı yok battı yani :)
Başkasına ait mülkün izinsiz fotoğrafını çekip ifşa etmek yasal değil, o yüzden fotoğraf çekip burda paylaşmanızı tavsiye etmem, o evin sahibi buraya üye olabilir.Yarın atarım şuan karanlık pek görünmüyor
Budurumda bem tecrübeli gelin olmuş oldumAyyyy şeyyyy yok yok siz bana gelin rahatsız etmiiiim hem ben yeni gelinim( 2 sene olacak)
inanmıyorum bizim komşuda 5.katta hahahhaKomşular döküldüöhö öhöm. Şimdi ben çamaşırlarımı balkona seriyorum evet ama iç çamaşırlarımı görecek yükseklikte ev yok yakınımda ve perdem var bu arada 5. Kattayım
![]()
vallahada komşum hahah bende istanbulYoook üzgünüm sizde diğilsiniz İstanbuldayım ben :)