• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim tarzı çok mu önemli?

Aa demek mini etek topuklu ayakkabı is görüşmesi icin olumsuz etkili olabiliyor. Başka dikkat ettiğiniz birşey var mi? Tüyo alayım biraz:)

yani işin niteliği dediğim şey bu

ben bir seferinde uzun uzun yazmıştım

bir gelen adaya baktım bir ofisin geri kalanına baktım

ha bu biz hiç etek giymedik anlamına gelmiyor ama bir anımı anlatayım

o gün hiç ofisten çıkmayacaktım hem dışarıda işim yoktu hem de bizimle ilgili kuruma bir kişi gelecekti onunla karşılaşmamak için çıkmamam söylenmişti

ben de güzelce giyindim ki çok nadirdir öyle bir giyim bende

neyse öğlene doğru bir haber geldi

o karşılaşmayacağım diye dışarı çıkmayacağım adamı ve yanındakini dövmüşler

banko toplanıp gittik hatta yolda giderken arkadaşın biri elindeki sigarayı üstüme sürtüp elbisemi yaktı azıcık

sonra kurumda işimizi hallettik

adamı aldık ofise geldik en son da adamla birlikte gidip onu feribota bıraktım

garip bir araba gömülünen koltuklar

montumu çıkarıp örtmüştüm üstüme

herkesle konuştuk gülüştük bir daha mı tövbe dedik

ha bir seferde de üstümde salopet görünüm 3 yaş çocuğu patron birine randevu vermiş bana haber vermemiş

kıyafetim o kadar garipti ki açıklama yapmak zorunda kalmıştı cumartesi bizde serbest kıyafet günü de böyle hafta içi tabii ki farklı diye

ama işi de almıştık salopetli 3 yaş çocuğu halimle

özetle biraz ortama uygun olmak önemli

yani iş başvurusunda bulunulan yerde senin konumundakiler ne giyer nasıl davranır bir iki gözlem yeterli

bu arada plazada çalışıyorduk gayet ama yeri gelip gittiğimiz kurumda rafa dayalı merdivene de çıkmak gerekiyor

Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün :KK66:
İyi de buradan "kıyafet önemli değildir" mesajı çıkmaz ki. Kafamda bayağı seksi bir görüntü canlandı. :KK8:

Ama bence de haminne tarzında giyinilmediği sürece giyim kuşam önemli değil. Hayatım çoğunlukla kot&tişört ikilisiyle geçiyor. Eşimle tanıştığımda da, onunla tanışmadan önce "çok canlar yakma" döneminde de böyleydim yani. :KK39:Birçok kişi yazmış, bu daha çok etrafınıza yaydığınız enerjiyle alakalı. Pozitif, mutlu, kendine güvenen bir insan olmak, kılık kıyafetten çok daha etkili.

Ben kendi adıma konuşayım tarz giyinmesine gerek yok ama kaliteli ve temiz giyinmesi benım için önemli. Önceden bu kadar seçici degildim kendim bile sıradan giyinir gezerdim ama yaşım ilerledikçe çevrem degiştikce artık kendime de daha dikkat etmeye başladım.. Mesela önceden devamlı pazardan alır giyerdim şimdi almıyorum. Almak istemiyorum karşımdaki adamında iyi giyinmesini istiyorum. Benım için bütünlük önemli.. Her şeyiyle az az iyi olsun.. Yani cok zengin olur paspal giyinir istemem. Ya da normal biridir ama iyi giyinir tercih ederim.. Biraz huyum suyum degişti :dondurma: Yani uzun lafın kısası benim için önemli dış güzellikte.. Herkes farklıdır tabi ben önemserim başkası önemsemez.. Çok takılma bu giyim mevzusuna ama yinede önerim sade ve şık ol..

Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Paspal paspal dolaşmıyorsun ki, yerine göre uygun giyiniyorsun. Ben çıkma teklifini pijamayla aldım. Seviyorsa bir insan, eline yüzüne, kılığına kıyafetine bakmaz, kalbine bakar.

ya şimdi ne kadar önemsiz desek de aslında önemlidir.

diyelim ofise biri geldi. üstü başı dökülüyo ya da özensiz ya da sizin tarzınız değil. e bu adamdan etkilenmezsiniz.

Giyim tarzi kendine özen gostermen ,temiz ,duzgun giyiniyor olman yeterli gosterisli olman gerekmiyor
Sosyal iliskiler önem taşiyor ikili ilişkilerde
Tanismak ,arkadas cevresi vs bazi erkekler de adim atmiyor zaten

kimine göre önemlidir kimine göre değildir. belli bir kıstas yok bence.
mesela erkek arkadaşım beni gördüğünde üzerimde kot pantolon bi bluz vardı .
ilk buluşmada topuklu gömlek pantolon filan giydim özendim. ama kendisi çok özenmemişti:KK70:

Kilo problemim yok
Fazla kokoş değilim hepsi bu
Sadeliği seviyorum
Düzgün bir giyim ve makyaj saçımı da düzlestiririm her zaman
Bu yeterli gibi geliyor bana

Yani düzgün giyim derken işte kazak var kazak var, Jean var Jean var...Rosie Huntington var mesela, o da Jean kazak falan giyiyor ama aç resimlerini bak nasıl havalı, tarz...

Evet çok önemli. Kiyafete özen göstermek, bakım kendine saygisi olan her kadının yapması gereken şeyler. Bazı şeyler karakteriniz hakkında fikir verir. İnsanlar güzel şeylerden hoşlanır. Domates seçerken bile parlak olanını seçersiniz, ezik olanı değil. Hepimiz maalesef sekilciyiz.

Olmadi kiz, almadim:bicak: Bir sonraki mesajimda da yazdim, hicbir ortak noktamiz yoktu. Cok farkliyiz, kultur farki zaten var derken konusacak tek kelimemiz yok diye ben de almadim.
he bu başka biri ama diğeride spor salonundanmıydı öle bişeydi galiba neyse hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :)

Is gorusmesinde kazak dogru bulmuyorum. Gomlek giyin gomlek candir:)) daha resmi bi hava verir. Tabii bu benim dedigin ofis tarzi yerler icin gecerli. Yuzme hocaligi yapacaksaniz jilet gibi utulenmis gomlek olmasada olur:)

Buarada lisede ogrenciyken bi arkadasi ziyarete gitmistik dersanesine. Arkadasta tesaduf yokmis o gun. Orda sordugunuz gorevli sonradan arkadasima anlatmislar.. su kadar iyi giyimli zengin gozuken birileri seni ziyarete geldi diye:)) hahaha bize gore gayet siradandi ama onlara oyle gelmemis demekki. Bu durumda evet sekilciyiz demek dogru tabii

Şimdi kabul edelim erkelerde bizde giyim meselesini önemsiyoruz. Bir kere göze hitap olarak bilr fark ediyor. Ama senin durumunu giyimden olduğunu düşünmüyorum. Ne yani kot kazak yerine elbise veya etek bluz giyseydin gittiğin ortamda talibin mi çıkacaktı. Bu tamamen sizin şansınız ile ilgili.

Ben eşimle tanışırken üstünde iş tişörtü, ceketi, altında siyah bir kot. Uçağın yıllanmış parçalarını ellemiş siyah gri eller ile görmüştüm. Sans :)

Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan

kıyafet değil ki bazı insanlarda cilve eksikliği var belki sorununuz odur, ama o da içten gelen bir şey ne bileyim. teklif almamak önemli değil boşver onu senin kalbini hoplatan biri çıksın da o teklif etsin tek olsun.. zamanla olur kısmet

Back