Mutsuzum... Bir anlık sinirle de yazmadım bu defa.. Uzun süredir çok ciddi düşünüyorum boşanmayı... Kendisine konuyu açtığımda ciddiye almıyor, evin yarısını ben alırım ama diye şakaya (!) vuruyor işi..
Hani görmezden geldiğim çok olumsuz tarafı var, yalancılığı vs... Ama bu sevgisizlik hissini yok sayamıyorum...
Evet benim sülalem çok sever kendisini, kısa süreli ayak üstü ilişkilerinde çok başarılı, kakara kikiri esprili bir insan... biz de dışardan kakara kikiri bir çiftiz...Eşin insan olarak iyi biri olabilir ama belli ki sana karşı bir duygusu yok.
Eminim ki çok çok gençsindir,benden küçüksündür de tahminim.
Ben bile lay lay lomlarla davullarla zurnalarla telimle duvağımla evlendiysem sen de hayli hayli yepyeni bir hayat kurabilirsin kendine yeniden.
Yeter ki bunu kendin iste.
Maddi durumun iyi,mesleğin ve maaşın güzel anladığım kadarıyla seni tutan ne bu evlilikte onu düşün,bul,yeniden yatıralım masaya bu konuyu...
Mutsuzum... Bir anlık sinirle de yazmadım bu defa.. Uzun süredir çok ciddi düşünüyorum boşanmayı... Kendisine konuyu açtığımda ciddiye almıyor, evin yarısını ben alırım ama diye şakaya (!) vuruyor işi..
Hani görmezden geldiğim çok olumsuz tarafı var, yalancılığı vs... Ama bu sevgisizlik hissini yok sayamıyorum...
en bastan mı boyleydı sonradan mı azaldıTakip ediyorum, biliyorum yaptığını, aldatma durumu kesinlikle yok. Ama benle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, erkek arkadaşları ile takılıyor beni yanında istememe sebebi de siyaset konuşuyoruz vs oluyor... Bu arkadaşları ile yanımda tlfla dahi konuşmaz ama, msjlarını da siliyor... Benle bir saati zorla geçiren adam bu arkadaşları ile saatlerce ne konuşuyor hiç bilmiyorum... Ama onların yanında olduğundan eminim
Eşin insan olarak iyi biri olabilir ama belli ki sana karşı bir duygusu yok.
Eminim ki çok çok gençsindir,benden küçüksündür de tahminim.
Ben bile lay lay lomlarla davullarla zurnalarla telimle duvağımla evlendiysem sen de hayli hayli yepyeni bir hayat kurabilirsin kendine yeniden.
Yeter ki bunu kendin iste.
Maddi durumun iyi,mesleğin ve maaşın güzel anladığım kadarıyla seni tutan ne bu evlilikte onu düşün,bul,yeniden yatıralım masaya bu konuyu...
Evet benim konum o. Ama eşimin eski sevgilisi umrunda değil ondan eminim. Onun için hiçbir kadın unutulmaz vs olamaz. Boşansak beni de özleyerek bir kere bile anmayacağından eminim... Kadınlara karşı güçlü duygular besleyebilecek biri değil anlatabildim mi bilmiyorum.. Hatta ailesiyle de öyle. Senelerce görmese görüşmese umrunda olmazÇok üzüldüm. Sizin bir konunuz vardı eşiniz tayin isteyecekti eski sevgilisinin olduğu şehiri istemiş öyle mi? Bu konu sizin miydi
6 ay küçüğüm ondanBazi yerlerde kendimi gördum acikcasi cunku bende tam tanimadan evlendim. Aranizdaki yas farkini ogrenebilirmiyim acaba?xpreiaZ
Bence boşanma sebebi asıl bu hiç çekilmez cimri insanHa evet eşimin kötü huylarından biri de aşırı cimri olması... Bırak beni kendine bile kıyamaz bişey alıyorken.. Daha tanıştığımız buluştuğumuz ilk gün garsonla çayın pazarlığını yapmıştı... Ben de öğrenci parası yok herhalde diye cüzdanıma yeltendim hesabı ödemek için..
arkadaşların dediği gibi, bu kez ciddi düşünmek için bir süre ayrı kalın. ailenin yanına ya da bir başka mekana git. kafanı dinle, her şeyi ince ince düşün, klasik olarak artıları eksileri yaz bir kağıda ve hepsinin üzerinde düşün.6 ay küçüğüm ondan
İnamıyorum!!!!Evet benim sülalem çok sever kendisini, kısa süreli ayak üstü ilişkilerinde çok başarılı, kakara kikiri esprili bir insan... biz de dışardan kakara kikiri bir çiftiz...
Yaşım 28.. Evet işim gücüm çok şükür yerinde..
Neden hala evliyim? Boşanmayı göze alamıyorum... Yeni bir hayat kurmak zor geliyor.. Ama bunu yaşamak da gün geçtikçe ağırlaşıyor...
kısa tanışma süresi evlilik nikah derken çok hızlı gelişmiş herşey. flört döneminizde yapmanız gereken tanışmayı belki şimdi yapabilirsiniz..
yani ikinizde birbirinize şans verebilirsiniz, beraber planlar tatiller yapabilirsiniz. ailesinin yanına koşmaktan ziyade senle kalmak isteyebilir hale gelebilirsiniz.
bunları savaşarak yapın demiyorum elbette, karşılık konuşarak bu evliliği kurtarmak adına.. baktınız olmuyor çok güzel yeniden bir hayata başlayabilirsiniz..
6 ay küçüğüm ondan
Haklısın..Sevilmemek, değersiz hissetmek bence ayrılmak için yeterli bir sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?