Gitmek mi zor kalmak mı?

Evleninceye kadar ailesiyle anlaşamayan onlarla çatışan eve gitmemek için direnen zaman zaman sırf bu sebeple arkadaşında sağda solda kalan adamlar evlenir evlenmez ailelerine tapar hale geliyorlar. Eşini dahi silip onlara kol kanat gerip onların düşüncelerine göre hareket ediyorlar malesef ki çoğunluğu böyle. Biz kimsenin ailesini atmasını istemiyoruz sadece kendi çekirdek ailelerine değer versin kıymet bilsinler yeter. Sen zaten boşanmış ruhu yaralı yorgun bir insansın. Bu ilişki olmaz her seferinde dul kardeşimin kaderinin sebebi oldu denilerek ten hayat boyu suçlanırsın. Hiç gerek yok bize huzur veren adamlar lazım

Arkadaşlar herkese teşekkürler fikirleri için. Ama aranızda bilen var mı ah etmek birinin ecelini etkiler mi gerçekten ben o adamı tanımıyordum yani bana bir zararı yoktu. Benim canımı kız çok yaktı ah ettim ama böyle olsun diye değil. Büyük konuşmak ah etmek gibi şeyler ömrü değiştirebilir mi? Bana karşımıza çıkmasaydın bunlar olmazdı sözü beni çok üzüyor

Annesi kendisine resmen kötü davranıyor merhamet yok içinde kullanma duygusu var sadece ama ne olursa olsun ben ne yaparsam yapayım bir çırpıda beni gözden çıkarır ama onlara sesi çıkmaz sadece arkalarından konuşur

Ağır manipüle edilmişsin artık cık önüne bak tüm aile bir olup çiçekle çikolatayla istemeye gelseler de kabul etme bu saatten sonra
Ah etmişsin dilek kapısı açık kalmış ..seni suçlayacaklarına ah ettirenler utansın
bu aile sana çiçek çikolatayla gelmez ..şu an acıları var öfkeye dönüşür yas sürecini oku bu sana yönelmiş herşeyin suçlusu seni görüyorlar değişmez
Adam da yanar döner yıpratma kendini barışsanız bile huzursuz bir hayatın olur..sevgilin illaki ailesini seçer çocuk olursa bile hep dışlanırsın

Bu da beni ruhen yoruyor eşi kendi halinde bir insandı böyle olsun istemezdim ama ecel değişmez diye düşünmek istiyorum

Ailenin büyük konuşmasından deseydin ona. Engelle akılsızı. Bu adam için kendinizi üzmeyin.

Belli ki yine aile doldurmuş. ama bu süreç tekrar göstermiş ki o adam sizin için doğru biri değil. kesinlikle her yerden engelleyin ve asla iletişim kurmayın. boşanmış olmanız bu kadar büyük bir leke mi. siz sadece cinselliği legal olarak yaşadınız. zarı duruyor olsa bile kimler neler neler yapıyor da saklıyorlar. ama böyle insanlara öyleleri hatta mümkünse 7 kere bozdurup 8 kere diktireni makbul. ayrıca herkes ailesinden az buçuk bir şeyler taşır. sevgiliniz de bunu göstermiş bu süreçte.iğrenç insanlar. uzak durun kendi iyiliğiniz için

sen Allah mısın Allah aşkına. silahı çekip vurmadığın sürece senin ölümle ne alakan olabilir. kızın kalbinin pisliği hayatına yön vermiş. ah ettin oldu dediklerine göre haksız olduklarını da kabul etmişler

Şu yazdıklarınızı bi tekrar okuyun.
"Gitmek/kalmak" arasında kararsız kalmanızı gerektirecek hiçbir şey yok.
Yapmanız gerekeni kendiniz de biliyorsunuz.

Şu yazdıklarınızı bi tekrar okuyun.
"Gitmek/kalmak" arasında kararsız kalmanızı gerektirecek hiçbir şey yok.
Yapmanız gerekeni kendiniz de biliyorsunuz.
Vicdan azabı duyduruyor bana sanki söylemeseydim olmayacaktı mı diye düşüncelere kapılmamı sağladı suçlu hissettiriyor nasıl anlatayım bilmiyorum birilerinin bana senin suçun yok demesine ihtiyaç duyuyorum biliyorum ama duymak bana kendimi iyi hissettiriyor belkide

Konuyu okumadım , başlığa istinaden yazıyorum
Gitmek zorunda kalmak ...

Lütfen kendinize gelin. Nerdeyse adamı ben öldürdüm diyeceksiniz. Adam kaza geçirdi. Vefat etti. Ömrü bu kadardı. Kimse kimsenin bedduasıyla ölmez. Öyle olsaydı şuan dünyada da kimse kalmazdı. Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

Siz cadı mısınız, ağzınızdan çıkan her şey büyü olacak, çat diye gerçekleşecek?
Büyücü müsünüz?
Neyin vicdanını yapıyorsunuz, olanların sizinle ilgisi olmadığını mantığınızı kullanarak pekala görebilirsiniz.

Kalsanız ne olacak?
Böyle düşünen bir ailenin evine, böyle düşünen bir adamın yatağına mı gireceksiniz?
Mantığınızı kullanın.

Saçmala lütfen bir söz var ‘ duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim’

Kimse kimsenin bedduasıyla ahıyla ne ölür ne yaşar.

Sadece şu kimsenin hikayesi bitmedi kimse kimseyi kınamamalı şekil a.

Bugün besbekar ya da musmutlu bir evliliğin olabiir ama bi bakarsın bi gün de hepsi tepetaklak olur.

Bak burda deprem oldu milyonluk evler mezarlık oldu, hayat bu hiç kimse hiç bir şeyiyle övünmesin kimseyi eziklemesin.

O ev sahipleri de çok övünüyorlardı evleriyle şimdi gidip gecekondu da oturanlara ahınız tuttu mu desinler?

Zaten senin bu iğrenç yaratıklar kabul etmişler bir bakıma ahının tuttuğunu ( yani biz bi b.K yedik ahını aldık diyorlar )

Herkes klasik engelle unut gibi konu sahibinin aklıma bile gelmeyecek dahice çözümler sunmuş.Burda gerçekten konuya farklı bir açıdan bakıp değerlendirmişsiniz ve çok akılcı

Öffff ya. Biz kadinlar niye ne zaman birakacagimizi bilmiyoruz. Ailesi seni istemiyordu, yipranmaya basladigin an birakacaktin. Caniniz dram mi cekiyor? Zaten kötü tecrüben olmus. Aha adamin da karakteri bu. Ailesinin doldurusuna geliyor iste. Engelleme tusunu kullan. Ve bundan sonra kafani daha cok calistir. Yara alan insanlarin daha cok kafasini dinlemesini tavsiye ederim hep. Yumsak yürekli olmak iyi olmuyor her zaman

Herkes klasik engelle unut gibi konu sahibinin aklıma bile gelmeyecek dahice çözümler sunmuş.Burda gerçekten konuya farklı bir açıdan bakıp değerlendirmişsiniz ve çok akılcı
Arkadaşlar gelip ayrıntısına kadar anlatıyordu şunu dedi böyle yaptı diye haliyle bende insanım keşke kamil bir insan olsaydım da sussaydim ama evet yanında söyledim umarım yaşarlar bana yaşattıklarını diye onunda kızı var bu kadar korkusuz olunmaz diye. Son dönemler artık gidelim isteyelim modundalardi onun demesine göre tabi bu seferde ben inatlaştım bir süre affeyseydin suçlusun oldu bu sefer hersey unutuldu söylenenler benim affetmeyisim ortada kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…