Gitmek mi zor kalmak mı?

Kazadan sonra o benim yanında olmamdan gayet hosnuttu o fırsatla onu affetmistim ama sonra mantıklı olmadığını anlayıp ben terk ettim tabi hemen değil acısı hafifleyince.

Abla mutsuz olacağın belli sen bu kafayla barışır evlenir bi şekilde tekrar boşanırsın.

Normalde şimdiden bi sürü sorun 2. Adımı çok sağlam atmalıyım bu adamla bu aile ile olmaz demen gerekirdi.

Badboy seviyorsun anladık

Aynen öyle büyük konuştuk demiyor zaten sen beddua ettin tuttu diyor karşı tarafı suçlamak onlara kendilerini iyi hissettiriyor. Yoksa vicdan azabıyla ne yapacaklar

Kazadan sonra o benim yanında olmamdan gayet hosnuttu o fırsatla onu affetmistim ama sonra mantıklı olmadığını anlayıp ben terk ettim tabi hemen değil acısı hafifleyince.
O zaman arkanıza artık bakmayın. Geçmiş gitmiş.

Abla mutsuz olacağın belli sen bu kafayla barışır evlenir bi şekilde tekrar boşanırsın.

Badboy seviyorsun anladık
:) Kazayı duyunca o an duygusal hareket ettim ama sonrasında aptalca olduğunu farkettim ve pişman oldum aradığım ve gittiğim için bu yüzden zaten bu haldeyim akıllı olsam vicdan yapıp yanında olayım demezdim haklısınız

Ağır manipüle edilmişsin artık cık önüne bak tüm aile bir olup çiçekle çikolatayla istemeye gelseler de kabul etme bu saatten sonra

Haklısınız ama başlarda böyle değildi uzamasın diye es geçtiğim taraflar oldu ama 2 yılın son 4 5 ayı dışında böyle değildik. Bu kazadan sonra tanıyamaz oldum

Kendinize dürüst olun. İlişkinize ailesinin karışmasına izin vermesi, laf taşıması baştan beri böyle olduğunu göstermiyor mu?

Keşke ailesi karişmasaymiş. Bence sizin ilişkinin bu kadar bile devam etmesinin nedeni birileri araya giriyor diye dram oluşmasi olmuş. Ailesi sonradqn yaptiği şeyi en başta yapsaymiş keske.

Onun disinda kimse sizin duanizla ölmez.

Kendinize dürüst olun. İlişkinize ailesinin karışmasına izin vermesi, laf taşıması baştan beri böyle olduğunu göstermiyor mu?
Bilmiyorum benden başka kimseye anlatamadığı için derdini tasiyamadigini söylediği için o an düşünemedim mantıklı aksine bana anlatması benim yanımda olduğunu düşündürüp içten içe mutlu etmişti ama evet aptalca

Sizden başkanınada gayet anlatıyormuş. yoksa bu kadar detayı aile nerden bilecek. Nasıl karışacaktı?

Sizden başkanınada gayet anlatıyormuş. yoksa bu kadar detayı aile nerden bilecek. Nasıl karışacaktı?
Evet bunu bende son dönemler farkettim zaten ayrılma sebeplerimden biri de iki tarafı idare ettiğini cambazlik yaptığını düşünmeye başlamam olmuştu.

Seven insan beddua edemez. Allahınbtakdırı. Ne din var ne inanç. Burda zerre sevgı goremedım. Ayrıca bırak layıgını bulsun. Mutlumu olucak sanıosun. Asla

Ya linc yiyeceksem yiyeyim ama su an butun dunyada en ozendigim insan sizsiniz konu gercekse bu nasil bir ah tutmasıdır.Ne yapıyorsunuz mesela hangi yontemleri kullanıyorsunuz da bu kadar cabuk kabul oluyor dualarınız?Allah tum kotuleri yaptigi kötülukle sinasın ne diyeyim.Adama gelince siz evlilik bitirmişsiniz bunu mu unutamayacaksiniz?Durup Allah'm biz ne gunah isledik de bizj buldu diyeceklerine beddua yaristiriyorlar tipik narsistik davranis kendilerinde hic suc yoktur hep birileri sucludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…