Gitmek mi zor kalmak mı?

Çok çok teşekkür ederim naif nitelemeniz için, ilk konumdan bu konuya kadar benim anlayamadığım yorumlarınız için. Uğraşamadık, baş edemedik zaten bu korkunç düşüncelerle. Evliliğin eşiğinden döndüm defalarca ne zaman adım atacak olsak aksilik çıkardı ailesi kabullenmisti ama farklı sıra dışı şeyler olurdu gelecekleri zaman. Şimdi anlıyorum Allahın beni uzak tutmaya çalıştığını. Son hadise olmasa kalbim tatmin olmayacaktı onunda ailesi gibi olduğuna. Bana acı bir ders oldu.

Hikayeni okuyunca bazı kısımlarında çok kendimi gördüm. Ben de evlendim ayrıldım çocuğum var sevgilim bekar hiç evlenmemiş diye ailesi istemiyor. Aradaki fark o da rest çekip sizin sevgiliniz gibi evlenmeye yanaşmadı hala ailesini ikna etmeye çalışıyor. İnsanın canı yanınca dile de sirayet ediyor. Ben de sizin gibi yargılamasınlar onların da 2 kızı var beddua etmiyorum ama bu yapılanlar Allah’ın gücüne gider diyorum erkek arkadaşım böyle konuşma beddua etme diyor. Oysa gerçekten beddua etmiyorum. Hayatta örnekleri var -ki siz de yaşamışsınız. Şimdi vicdanlarıyla yüzleşmek yerine hala sizi suçluyorlar utanmadan. Allah tokat atmış demek istemem ama bir uyarı bile olabilir onlar hala sizi üzüyor. Sanırım doğru olan benim için de sizin içiniz de gitmek..

Ne kadar oldu görüşmeye başlayalı siz bilmiyorum ama eğer duygularınızı kontrol edebilme gücünüz varsa hiç zorlamayın. Ben o kadar pişmanım ki o rest çeken adamdan eser yok artık. Eninde sonunda en ufak bir durumda onların kollarına koşuyorlar sizin acılar içinde olmanız hiç birşey ifade etmezken onların ayağına taş değmesine bile dayanamıyorlar. Biz birşey demesekte yaptıkları zulümler karşılıksız kalmıyor. O zaman da ya vicdan azabı duyup hiç karşılaşmamış olmayı diliyorlar. Yada kendileri için keşke ben ısrar etmeseydim bunlar olmazdı deyip kendilerini suçluyorlar. Ama asla aile suçlu olmuyor. Ben baştan çıkıp gitmesini bilseydim bu kadar yıpranmazdım sonuç değişmedi ben sadece sevdiğim adamın ne kadar pislik olabileceği gerçeği ile yüzleştim. Keşke bu noktaya gelmeseydi diyorum şimdi...

Eski kvnin işleri bunlar bence. Adınızı büyücüye çıkarmış. Karmaya inanıyorum. Kendileri çağırmış olmasın musibetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…