GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Hoşgeldin canım bende seni tebrik ederim 28 kilo müthiş bir rakam ben şu an 87yim ama günlük menu paylaşımı her çarşamba tartı günü yapıyoruz biz

Hamburger çok zararlı canım gerçekten içindende olduğu belli değil neyse zaten çok dolaşmışsın insan sersem gibi oluyor dolaşmaktan
Çok doğru söylüyorsun canım asLinda hiçbir faydası yok vücuda ama zararları saymakla bitmez 1 ocak tarihine kadar kaçamaksiz gideyim diyorum inşallah başarılı olurum bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1/2 dilim peynir
Öğle kozlenmis patlıcan yeşillik
AkSam Avuc içi kadar tavuk haşlanmış 1 bardak ayran
Fazla su içemedim bugün 1.5 lt kadar yatana kadar 2 lt tamamlarim 2 zencefil çayı içtim

Süpersin canım afiyet olsun hadi İnşallah bende öyle düşünüyorum 1 ocak ayına kadar

Kahvaltım avakodolu domates ezmesi sumaklı ,zeytin ,çiğ kuruyemiş,2 kuru incir glisemik indeksi düşük 40 ,salatalık,yeşillik , öğlen haşlanmış et akşam közlenmiş patlıcan ,domates salatası

Hoşbuldum
Hergun neler yaptigimizi paylasirsak daha iyi ilerleme kaydediyoruz insallah basarili olcaz
Aynen canım günlük paylaşım yaptigimiz için kendimizi dizginlemek çok kolay oluyor birde varsa yanlışlarımiz yoruma açık olduğu için hemen düzeltiyoruz haftalik kilo paylaşımi yaptıkça ilerlememizi görebiliyoruz

Umarım evlilik yıl dönümün çok çok güzel geçmiştir ...

hoşgeldin canım kendinden bahseder misin biraz yaş boy kilo ve hedef ?

Biraz rahatsızlandım, bu nedenle üç gündür giremedim siteye.

Ben 37 yaşındayım, 10 yıldır kilo sorunu ile uğraşıyorum.
Onun öncesinde hep zayıftım. Çok uzun yıllar 49 kiloydum.

Sonra yanlıoş beslenme, hamilelik, vb... nedenlerle kilo aldım.
Çok zor ve hareketsiz 2 yıl geçirdim.
Yeni yeni hayatımı değiştirmek için ufak adımlar atıyorum.

Hedefim haftada -500 gram.
Beslenme düzenimi değiştirmek, daha çok hareket etmek , yavaş yavaş sağlıkla kilo verip bir daha almamak hedefim :)

Bende dünki menümü paylaşayım.

Dün pek iyi değildim. Pek iyi bir beslenmemde olmadı.

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Ara: kuruyemiş
Öğle : salçalı makarna
Ara: kuruyemiş
Akşam: 2 köfte, azıcık patates

Yarı sağlıklı, yarı zararlı bir menü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…